SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 οχι ρε.Αλλα ενα acount το ηθελα για smurf,ισως τον μεταφερω στον west αυτον .1 εβδομαδα εφαγα.Στον καινουργιο εχω 2-0 με evelyn [δεν εχει τους champs μου]. Socratiss το main ,smurf blackjackCR0[μηδεν].Ηταν κροατης αυτος που το ειχε.ΛΟλ.Οποις θελει με κανει add για matchaκια.
Tobajara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Αν τον μεταφέρεις στο West και έχεις όρεξη για normal, ο alt μου είναι karagiozopouloss.
dNt^ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 GH WaRn1nG στο east όποιος θέλει να κάνει add 28,3 level είμαι τώρα αλλά ανεβαίνω με γοργούς ρυθμούς
Atallos1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Και οπως ελεγα το Black Cleaver τρωει nerf στον PBE γιατι ολοι το φτιαχνουν πλεον Talon mid , stack Black Cleavers = Free Elo
afentiko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλά το παράκαναν IMO. Δηλαδή δε θα αρκούσε να έκαναν το passive unique; Τώρα πιστεύετε αξίζει περισσότερο το Black Cleaver έναντι του Last whisper, για τους "ad casters" και καλά. Εγώ δε ξέρω. Επίσης έκαναν unique και το passive στο brutalizer. Και αυτό μου φαίνεται too much. Δλδ πόσο OP θα ήταν κάποιος να stackάρει brutalizers; Ίσως στο early-mid, μετά όμως πάπαλα.Τεσπα... btw...έχετε δοκιμάσει καθόλου sword of the divine; Εγώ πιστεύω και αυτό θα φάει nerf. 3 guarantee crits όποτε θέλεις εσύ είναι OP σε παίχτες με skills με bonus ad στο επόμενο auto, βλέπε rengar, xin, draven και άλλοι.
Atallos1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλά το παράκαναν IMO. Δηλαδή δε θα αρκούσε να έκαναν το passive unique; Τώρα πιστεύετε αξίζει περισσότερο το Black Cleaver έναντι του Last whisper, για τους "ad casters" και καλά. Εγώ δε ξέρω. Επίσης έκαναν unique και το passive στο brutalizer. Και αυτό μου φαίνεται too much. Δλδ πόσο OP θα ήταν κάποιος να stackάρει brutalizers; Ίσως στο early-mid, μετά όμως πάπαλα.Τεσπα... btw...έχετε δοκιμάσει καθόλου sword of the divine; Εγώ πιστεύω και αυτό θα φάει nerf. 3 guarantee crits όποτε θέλεις εσύ είναι OP σε παίχτες με skills με bonus ad στο επόμενο auto, βλέπε rengar, xin, draven και άλλοι. Το standard ψεμα build atm ειναι Black Cleaver > Brutaliser > Last Whisper και σπερνεις τα παντα Τωρα αν θες να κανεις καγκουριες παιρνεις 3-4 Black Cleavers , το passive δεν stackαρει ξεχωριστα αλλα απλα πιο γρηγορα Ναι και το sword of the divine ειναι απιστευτο item , το εχω δει σε Rengar Τι μπορει να κανει? Αυτο http://youtu.be/ndXixH2J6z8
afentiko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Για unique passive μιλάω για το σκέτο armor penetration που δίνει. Το passive να stackάρει πιο γρήγορα, οκ και με αυτό (ή μάλλον να μη stackάρει πλέον), αλλά γιατί να ρίξουν τα stats; Δε ξέρω, θα δούμε. Στα χαρτιά πάντως πλέον δίνει 25% armor pen.
Tobajara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ένα αντικείμενο νομίζω έχει περάσει απαρατήρητο...Ποιά είναι η γνώμη σας? Εμένα μου αρέσει πολύ. Blade of the Ruined King +40 Attack Damage +10% Life Steal UNIQUE Passive: Your attacks deal 4% of the target's current health in magic damage and heal you for half the amount (120 max vs. minions). UNIQUE Active: Drains target champion, dealing 150 physical damage plus 50% of your attack damage and healing you by the same amount. Additionally, you steal 30% of their movement speed for 2 seconds (60 second cooldown). Κοινώς ένα μικρότερο Bloodthirster με το unique του Mardred's Bloodrazor, το οποίο σε θεραπεύει κιόλας. Δοκίμασα σε Caitlyn ΒΤ - αυτό - Shiv - Cleaver και πήγαινα ή για Infinity ή για Last Whisper. Δεν ήταν καθόλου κακό. Επίσης το Runic Bulwark είναι ό,τι ακριβώς έλειπε από το παιχνίδι, το Iceborn Gauntlets είναι γελοία OP στον Cho (επειδή γουστάρω πολύ το HP regen σκέφτομαι να το δοκιμάζω παρέα με Warmog's - έγκλημα, ξέρω, αλλά...- Randuin's - Abyssal - GA και μπότες με speed upgrade. Προς το παρόν αντικατέστησα το Warmog's με Bulwark, πήγε καλά αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Σε άλλα νέα παιχνίδια μόνο στο West για το ΣΚ, δεν την ξαναπατάω
afentiko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Το Iceborn Gauntlets είναι όντως απίστευτα OP. Το Blade of the Ruined King είναι καλό (δε θα έλεγα OP). To Runic Bulwark καλό είναι αν και δεν το έχω πάρει ούτε μία φορά μέχρι τώρα και late late game πιστεύω μόνο σε ένα support θα άξιζε. Ουσιαστικά παίρνει τον ρόλο-αξία του aegis και την τραβάει λίγο παραπέρα (δλδ late game). Δλδ αν το έχει ο jungler και φτάσει full build και το έχει, πιστεύω θα είναι καλύτερα να το πουλήσει για κάτι άλλο (και να το φτιάξει το support όπως είπα). Επίσης στην αρχή κορόιδευα τις lvl 3 boots που κάνουν τους άλλους να τρέχουν γρηγορότερα όταν έρχονται προς εσένα και τα minions γύρω σου κινούνται γρηγορότερα. Τελικά το δοκίμασα με shen top (split push all day) και pushάρεις απίστευτα πιο γρήγορα.Ακόμα άμα είσαι βαρύς initiator, όπως shen, maokai, malph κλπ λέει πολύ γιατί χώνεσαι και οι δικοί σου παίρνουν 8% MS όταν έρχονται προς το fight.Γενικά από τα lvl 3 boots έχω παρατηρήσει ότι όλοι παίρνουν αυτό που σου δίνει extra MS όταν χτυπάς έναν αντίπαλο. Τελικά (μετά από δοκιμές δλδ) ίσως είναι και το 2ο χειρότερο (η άλλη με το +15MS δεν την παλεύει delete όπως είναι). Πολύ καλό βρίσκω επίσης εκείνο που σε γεμίζει HP και MANA αμέσως και σου δίνει 200%MS, απίστευτο για να κρατάς τη βάση σου απέναντι σε team που είναι πιο feedαρισμένο και σε έχει κλεισμένο-pushαρισμένο στη βάση.
haris013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 μπορω να δω καπου ολα μαζι τα νεα ιτεμ καθως και τι κανει το καθεα ωστε να αναθεωρησω τα builds μου?
Atallos1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 μπορω να δω καπου ολα μαζι τα νεα ιτεμ καθως και τι κανει το καθεα ωστε να αναθεωρησω τα builds μου? http://competitive.eune.leagueoflegends.com/preseason/items 1
haris013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 http://competitive.e...preseason/items ευχαριστω
jimson Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Απολαύστε την πρώτη βδομάδα από την ολοκαίνουργια σειρά μας για το παιχνίδι League Of Legends. Ένα καινούριο βιντεο κάθε βδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι, μην χάσετε επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=WML6PMoBaTU
Atallos1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Απολαύστε την πρώτη βδομάδα από την ολοκαίνουργια σειρά μας για το παιχνίδι League Of Legends. Ένα καινούριο βιντεο κάθε βδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι, μην χάσετε επεισόδιο.. https://www.youtube.com/watch?v=WML6PMoBaTU Σκοτωνοντας τον ηδη σκοτωμενο Ezreal λεει Lulz Απεριγραπτη περιγραφη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις