Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Tobajara Ειναι ωραιο να ξερεις οτι υπαρχουν και αυτοι οι τυποι , εκτος απο τους ΑΛΛΟΥΣ :)

Ενα tip για Blitz , μην τον παιζεις με σκετο smartcast , αναψε τα indicators απο τα options και παιζε με πατημενο Q , οταν εισαι ετοιμος για hook , απλα αφηνεις το Q

Έτσι παίζω, αλλά στο "πυρ και κίνηση" έχω θέμα όπως αποδείχτηκε.

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δε θα έπαιζα ποτέ ranked με χαρακτήρα που δεν τον ξέρω καλά.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δε θα έπαιζα ποτέ ranked με χαρακτήρα που δεν τον ξέρω καλά.

σε νορμάλ (όταν έπαιζα παλιότερα) σπάνια έβλεπα καντήλια. σε ranked το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε Game θα πέσουν, τουλάχιστον σε μία από τις 2 ομάδες

Δημοσ.

Μου φαίνεται ή είναι λίγο op τα νέα αντικείμενα? Είχαμε μια ρίβεν που πήρε quadra 2v4 στα 7-8 level αν θυμάμαι καλά. :P

Πάντως τελευταία με τα games που παίζω έχω αρχίσει και απελπίζομαι. Μου τη σπάει πολύ με το που μπαίνουμε να διαλέξουμε ήρωες να βλέπω πάντα 2-3 instant lock. Αυτούς πραγματικά θέλω να τους κάνω report! (Τις περισσότερες φορές τους κάνω κιόλας γιατί είναι νόμος. Instant locker = noob, και όχι newbie :P ). Μερικοί φίλοι μου έφυγαν απο τον east και πήγαν west. Πραγματικά το σκεύτομαι και εγώ σοβαρά. Τουλάχιστον μερικοί απο αυτούς είχαν 1000+ wins και όσο να'ναι έπαιζα πιο ποιοτηκά games όταν πήγαινα μαζί τους. (Εγώ είμα ακόμη στα 420 win :P ).

Εσείς σε ποιο region παίζεται?

Τι γνώμη έχετε για teemo full ap? Παλιά μόνο έτσι έπαιζα...και ήτανε πολύ fun. Πρόσφατα δοκίμασα και on hit bruiser αλλα ρε παίδες, δεν ενθουσιάστικα. Αν δεν πατάει mush το carry και να χάνει παραπάνω απο το μισό life δεν λέει. :P

Να σας πω συγκεκριμένα ένα game με on hit teemo. Solo top vs Irelia. Λέω πάει την γάμησα. Ωστόσο την είχα σε κάποια στιγμή 3/0/1 και αυτή 4/0. Creep score είχα 2χ. Το καλύτερο και απο τα 2 teams. Είχα φτιάξει items(malady, wits end, phage, berserkers). Το θέμα τώρα ποιο είναι. Ότι όταν αρχίσανε τα team fights παρατήρησα ότι ήμουν σχεδόν άχρηστος( βέβαια το υπόλοιπο team μου δεν την πάλευε ), τα mushes άχρηστα μόνο για το slow. Αν είχα ap teemo με τετοιο score, πραγματικά θα τους βίαζα τους αντιπάλους, θα έκανα rush void staff και άντε γεια. Βέβαια μπορεί οι συνθήκες του συγκεκριμένου game να μην με ευνόησαν αλλα νταξ θυμαμαι την ιρελια που την ειχα βιάσει στην αρχή να έρχεται να με γαμαει μετά. :P

Πολύ μεγάλο βγήκε το ποστ B)

Δημοσ.

Εγώ πραγματικά τον έχω λιώσει τον Teemo AP :D

Starting Items: Boots of Speed, 3x HP Potions ή 2x HP Potions και 1 Mana Potion

Και πάντα προσπαθώ last hit όσο μπορώ και να βάζω Poison στους αντιπάλους :P

Core build: Rabadons Deathcap, Void staff

Final build: Sorcerer's shoes, Void Staff, Rabadons Deathcap, Lich Bane (κόβει τρελό damage με 1η και AA), Deathfire Grasp.

Και αν βλέπω πως με ρίχνουν εύκολα παίρνω για last item ένα rylai's crystal scepter ή για ακόμα περισσότερο damage ένα athene's unholy grail

Δέχομαι διορθώσεις :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Final build: Sorcerer's shoes, Void Staff, Rabadons Deathcap, Lich Bane (κόβει τρελό damage με 1η και AA), Deathfire Grasp.

Και αν βλέπω πως με ρίχνουν εύκολα παίρνω για last item ένα rylai's crystal scepter ή για ακόμα περισσότερο damage ένα athene's unholy grail

αν παίζεις Dominion το BlackFire Torch είναι must, επίσης πλέον στο κανονικό παίρνεις το Liandrys Torment και κόβεις επίσης τα κερατά σου...

Δημοσ.

Κομπλέ είναι. Εγώ ως core build είχα : void staff, rabadon's deathcap, sorc boots και rylai's. Μετά ανάλογα με το τεαμ μπορεί να έφτιαχνα abyssal, ή αν είχαμε αντιπάλους στυλ rengar κλεψύθρα κ άντε γεια :P

Και όσο για lane μόνο solo top πλέον. Θυμάμαι πριν κανα χρόνο πήγαινα πάντα mid και έφτιαχνα πρώτο item mejai's. Κάτι τρελά score θυμάμαι, πάνω απο 20 kills full stack και έτσι :devil:

Που το διάβασες φίλε ότι θα φάει νερφ? Το λένε στο forum? Κρίμα πάντως..... :unsure:

Δημοσ.

Που το διάβασες φίλε ότι θα φάει νερφ? Το λένε στο forum? Κρίμα πάντως..... :unsure:

Teemo

• [E] - Toxic Shot
    • Now scales 0.3 (down from 0.4)

[*][R] - Noxious Trap

• Now deals 200/325/450 (down from 200/400/600)

Δημοσ.

Και πώς στο καλό θα κάνω 3ple kill με 2 μανιτάρια....μου λέτε?

btw

αυτό το liandrys torment δεν μου φαίνεται και τόσο καλό για τον Teemo. Δεν πιάνει στο toxic shot. Και μόνο για την Q δεν νομίζω να αξίζει :P

Δημοσ.

Και πώς στο καλό θα κάνω 3ple kill με 2 μανιτάρια....μου λέτε?

btw

αυτό το liandrys torment δεν μου φαίνεται και τόσο καλό για τον Teemo. Δεν πιάνει στο toxic shot. Και μόνο για την Q δεν νομίζω να αξίζει :P

Actually ειναι απειρα καλο

Οχι στο toxic shot δεν πιανει

Πιανει ομως στα shrooms και μαλιστα καθε φορα που κανει tick το shroom dmg κανει επιπλεον dmg το liandrys

Δημοσ.

η μεταφορά από east σε west είναι ένα θέμα που το σκέφτομαι συχνά πυκνά..

Εγω εχω ακουσει κατι αλλο.Αν εισαι 1000 ελο στον east ,αν πας στον west θα πας κατευθειαν 1500 ελο,γιατι εκει δεν εχει τρολλ..!! :-( :-(

Τα ιδια σκατα ειναι ρε παιδια

Btw αγορασα acount καινουργι 15 ευρω απο εναν τυπο unranked.Ειχαμε mid xin nooba,και θελανε να παρω support [να κανω support teemp].Αμ δε,πηρα evelyn bot .και εκανα carrry τα τρολλς με 9-3.Ειναι παρα πολυ ευκολο,τραγικα ευκολο θα ελεγα,οι ανθρωποι δεν εχουν ιδεα πως να κανουν harass ,να pusharoyn το lane .Πραγματικα το Mid ειναι η χαρα του του καθε παικτη.Ακομα και να εχεις φυγει απο το lane σου για 5 λεπτα και να εισαι στο bot,ο αντιπαλος ουτε να νιωσει τιποτα,κανει [ή μαλλον προσπαθει]να κανει last hit αντι να ακολουθησει ή να Pusharei.Καλα τους δρακους του εχουν χεσμενους.Γνωμη μου?παρτε mid ή jungler σε αυτα τα ελο και θα βγειτε απο το elo hell.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...