Dakonblackblade Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ¨Ακυρο , τον έχω δώσει αλλού ήδη.
Pa0ki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Πουλαει κανενας κανα acount 30 lvl[και ας μην εχει runes]?Η αν καποιος εχει καποιον και δεν τον χρησιμοποιει. Έτσι από περιέργεια, πόσα δίνεις? 30lvl, 11 champs, και καμιά 20k ip σε runes Έχει κάνα 2μηνο που ξεκίνησα
Luxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτα εδω τι μαθαινει κανεις οταν διαβαζει ενα patch note!! Whenever jungle monsters switch targets it counts as a “leash” - the maximum amount of leashes after which jungle monsters will reset has been increased to 10 from 3 Ρωτουσα εδω, ρωτουσα σε αλλα forums, κανεις δεν ηξερε γιατι κανουν reset health τα Monsters!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Έτσι από περιέργεια, πόσα δίνεις? 30lvl, 11 champs, και καμιά 20k ip σε runes Έχει κάνα 2μηνο που ξεκίνησα Στειλε μου pm και πες μου ποσα ζητας.
PsyGreg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 λοιπόν...χθες ασχολήθηκα μερικές ωρίτσες,έφτιαξα και τα νέα masteries 4 games έπαιξα, 4 wins, (σπάνιο πράγμα λολ) μόνο Solo Ranked παίζω. το CDR αυξάνεται δραματικά και πέφτει πολύ spam στα spells, επίσης όντως ενίσχυσαν τα supports (καιρός ήταν) έκανα 4 tree, 1 full tank, 1 full support, 1 apc & 1 adc ανάλογα που θα πάω , βάζω και τα αντίστοιχα runes (έχω 17 Pages). πλέον σχετικά με τα Masteries, είναι πιο ξεκάθαρο τι θα επιλέξεις, ενώ προηγουμένος έπαιζες αρκετά από εδώ κι εκεί με τους πόντους.
Arcanaloth Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ρε συ και noob ειπα αυτες τις μερες,και report him κτλ,δεν εβρισα ομως κανεναν ουτε gg easy ειπα .To θεμα αν ειναι με ενα noob να σου banαρουν τοτε το 80 % των παικτων επρεπε να εχουν φαει μπαν.Πιστευω οτι αν μπεις στην blacklist τους με ενα μπαν ,μετα με το παραμικρο σε banαρουν,κατι τετοιο. Έχω λιώσει στο Tribunal και έχω 99.7% accuracy με longest streak κάπου 124 αν θυμάμαι καλά. Είμαι πλέον βέβαιος ότι οι πιο πολλοί ψηφίζουν κουτουρού Punish και όποιον πάρει ο Χάρος. Τις περισσότερες φορές βέβαια μέσα θα πέσουν, γιατί στην συντριπτική πλειοψηφία όλοι ένας και ένας είναι εκεί μέσα, αλλά έχω πετύχει και περιπτώσεις που λες ότι ο άνθρωπος φανερά αδικήθηκε. Και το λέω εγώ που θεωρώ ότι είμαι πολύ αυστηρός και πετάω εύκολα το Punish. (το "GG, Easy" π.χ. που αναφέρθηκε χαλαρά τιμωρείται, δεν μπορεί ο άλλος να παλεύει 45 λεπτά και εσύ να τον απαξιώνεις έτσι. Ειδικά χτες πέτυχα έναν Garen σε ματς που κράτησε 57 λεπτά, με σκορ 0/12/4 και στο τέλος πετάει ένα "lol, easy win". Ε, αυτόν του 'ριχνα permaban αν μπορούσα, ΞΕΡΕΙΣ ότι είναι κωλοπαίδι με την μία). Γενικά πάντως, είναι πολύ αυστηροί. Ειδικά όταν βλέπεις 5+ reports σε 5 games, δεν ΄πα να 'ταν Παναγία ο άλλος μέσα στο παιχνίδι, δεν την πηδάει εύκολα. Όλοι λειτουργούν με την λογική "για να 'φαγε τόσα reports, κάτι θα 'κανε δεν μπορεί". Άπειρες περιπτώσεις επίσης που βλέπεις reports απλά από νεύρα, προφανώς από butthurt άτομα Που επειδή χάσανε κάνανε report όλη την αντίπαλη ομάδα. Bottom line: Δύσκολα μεν, αλλά άμα είσαι και λίγο γκαντέμης, χαλαρά παίζει να φας κανά ban χωρίς να 'χεις κάνει απολύτως τίποτα.
sistah Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ποτε δεν καταλαβα γιατι το gg, easy θεωρειται λογος για ban. Οταν κραταει ενα game 45-60 λεπτα και λεει καποιος κατι τετοιο, ε προφανως και δεν ισχυει. Ειναι απλα ανωριμοτητα λογω ηλικιας και τιποτα παραπανω. Αμα εσυ ο ιδιος ξερεις πολυ καλα οτι δεν ηταν easy το game για κανεναν απο τις 2 ομαδες, γιατι να θιχτεις?
Bigi444444 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ε καλά κι όταν ο άλλος σου λέει σου σαλτάω την αδερφή κι εσύ ξέρεις ότι δεν έχεις αδερφή, πάλι δεν πρέπει να θιχτείς.Πάλι δεν υπάρχει λόγος ban.Εντάξει, είναι λίγο τραβηγμένο από μόνο του ένα "easy" να σε οδηγήσει σε μπάνιο, αλλά μερικές φορές είναι πολύ προκλητικό.Κι εγώ που σε γενικές γραμμές δεν θίγομαι εύκολα ούτε αντιδρώ άτσαλα πολύ σε απρόκλητο χέσιμο, έχω ταπειρωκρανιαστεί πολύ άσημα με κάτι gg noobs, easy από κάτι κλαρίνα που ήταν οι ουραγοί της ομάδας τους.
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Dont be a jerk , αυτή είναι η λογική. 1
mpikoz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Και το λέω εγώ που θεωρώ ότι είμαι πολύ αυστηρός και πετάω εύκολα το Punish.(το "GG, Easy" π.χ. που αναφέρθηκε χαλαρά τιμωρείται, δεν μπορεί ο άλλος να παλεύει 45 λεπτά και εσύ να τον απαξιώνεις έτσι. Ειδικά χτες πέτυχα έναν Garen σε ματς που κράτησε 57 λεπτά, με σκορ 0/12/4 και στο τέλος πετάει ένα "lol, easy win". Ε, αυτόν του 'ριχνα permaban αν μπορούσα, ΞΕΡΕΙΣ ότι είναι κωλοπαίδι με την μία). Μήπως να σκληραίναμε την πέτσα μας;
Atallos1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μερικα thoughts & tips απ'οσα εχω δει μεχρι τωρα σχετικα με items και builds Αρχιζοντας με καινουρια/αλλαγμενα items Liandrys Torment : Core item σε πολλους Ap Champs , καλο synergy me sorc boots και abyssal Statikk Shiv : Το νεο Phantom Dancer . Ειναι φθηνοτερο , εχει σχεδον τα ιδια stats και σου δινει και map control για απειρο pushing Mercurial Scimitar : Meh item , πολυ ακριβο και για πολυ lategame , αξιζει μονο οταν θες το qss Twin Shadows : Fun item , δεν ξερω ομως που ταιριαζει , σε AP δεν νομιζω οτι αξιζει το slot και το rush και για support ειναι ακριβουτσικο για τα stats του Muramana : Επισης fun item το καινουριο Manamune , ταιριαζει σε pokish champs οπως ο Ezreal αλλα τρωει απειρο mana οταν ειναι on οποτε προσοχη Runaans Hurricane : Το πιο πολυσηζητημενο item του patch απο οταν μπηκε . Κραζουν για Op . Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει παρα μονο σε AS/On hit builds και ακομα και τοτε ειναι για 3ο/4ο item . Εχει μικρο range , ειναι σχετικα ακριβο , αναξιοπιστο στο farming αν εχεις τρελο atk speed και δυσκολο να παρεις το full advantage του στα teamfights Sword of the Divine : Προσωπικο αγαπημενο . Απλα παιρνεις Vayne και το κανεις rush και βλεπεις το αντιπαλο AD να φευγει σε 3 hits Θα φαει nerf και μαλιστα συντομα Black Cleaver : Ισως το πιο broken item μετα το Sword of the Divine . Τα stats του ειναι τρελο vfm και ειναι must item για AD Casters . Για αυτο και θα δειτε πλεον πολλους Pantheon , Talon , Rengar στα παιχνιδια σας να το εχουν . Η δικη μου απορια ειναι η εξης . Το passive του δεν ειναι unique . Αραγε λοιπον αν παρεις ενα δευτερο stackαρουν?Αν stackαρουν , απλα καληνυχτα... Dorans Items : Και τα 3 Dorans items ειναι πολυ χρησιμα . Δεν χρειαζεται πλεον να ξεκινησετε με boots που δινουν μονο 25 MS . Ολοι οι champs εχουν buffed MS . Δοκιμαστε Dorans για αρχη ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αυτα με τα items Μερικοι champs με συγκεκριμενα builds που ειναι fun 2 play αλλα και op atm Teemo : Ισως ο πιο buffed champ απο τα items . Malady / Liandrys Torment / Berserkers Greaves / Rylais / Blade of the Ruined King. Οτι πιο broken υπαρχει atm Jungle Warwick με Muramana και onhit items : Πολυ fun 2 play build με μπολικο dmg Jungle Fiddlesticks με Iceborn Gauntlet : Κανεις Ulti με το Gauntlet?Κανεις και slow . Αν δεν κανουν flash εχεις Kill . GG Elise Top με Sorc Boots / Liandrys / Abyssal : Απειρο Poke , Απειρο Dmg AD Casters με Black Cleaver : Pantheon , Talon , GP , Rengar ειναι πλεον αρκετα δυνατοι πολυ απλα για ενα item τους δινει τα stats που χρειαζονται Αυτα τα ολιγα 1
PsyGreg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 το Jungling έχει γίνει αρκετά πιο αργό-δύσκολo
Tobajara Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μια προσωπική εμπειρία για το feeding και το report. Παίρνω support Blitz για πρώτη φορά σε normal, αφού έχω μάθει τα κουμπάκια του σε vs AI. Στην ομάδα είναι Έλληνας Rammus jungler που αποδεικνύεται premade με την Caitlyn που έχω bot. Από την άλλη μεριά έχουμε Varus και Sona. Τα κάνω ΣΚΑΤΑ. ΣΚΑΤΑ όμως. Κάνω το κανονικό παιχνίδι με wards κλπ, ενός support έχω όσο καλύτερη τοποθέτηση μπορώ αλλά χάνω συνέχεια το χέρι. Αυτό σημαίνει ότι χάνουμε kills αλλά και τρώμε damage άδικα. Σα να μην έφτανε αυτό η Diana τους είναι ξύπνια, κάνει ganks από mid bot και με (μας) κάνει άλογο. Χάσαμε πύργο με 0-3-0 και 0-2-1. Το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν εφιαλτικό. Δε μου καθόταν ΤΙΠΟΤΑ, έφευγα άκλαφτος (ειδικά το κωλόχερο, καμία επαφή),το μόνο που έκανα ήταν να βάζω wards και αδυνατούσα να βοηθήσω την ομάδα μου σε οτιδήποτε (τι να βοηθήσω, τάισα τη μισή Αφρική, 2-14-6 νομίζω έληξα...). Από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να λέω sorry γιατί δεν είχε νόημα, θα φαινόταν σα να trollάρω όσο και να το πάλευα. Εδώ είναι το κουμπί της υπόθεσης - οι Έλληνες της υπόθεσης όχι μόνο δε με αρχίσανε στα ΑΠΟΛΥΤΑ δικαιολογημένα καντήλια, αλλά μου λέγαν "come on, it's not your fault", "relax it's only normal", "you just need practice", δεν τσαντιστήκανε ή τουλάχιστον δεν το έδειξαν, και όταν τους είπα ότι δεν ξέρω να παίζω Blitz μου έδωσαν μερικές συμβουλές. Πέρα από το "κοίτα να δεις φίλε μου" της υπόθεσης, είναι ωραίο να ξέρεις πως υπάρχουν και τέτοια άτομα εκεί έξω.
Atallos1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 @Tobajara Ειναι ωραιο να ξερεις οτι υπαρχουν και αυτοι οι τυποι , εκτος απο τους ΑΛΛΟΥΣ Ενα tip για Blitz , μην τον παιζεις με σκετο smartcast , αναψε τα indicators απο τα options και παιζε με πατημενο Q , οταν εισαι ετοιμος για hook , απλα αφηνεις το Q Κατα τα αλλα Rengar , Diana , Teemo nerfs στον Pbe Annie , Master Yi , Garen buffs αν θυμαμαι καλα Νεος bruiser champ που σιγουρα θα ειναι fun 2 play Christmas skins Build of the Day : Black Cleaver , Brutaliser , Last Whisper σε οποιονδηποτε bruiser/AD Caster εχει 2+ skills με AD Ratios Free elo λεμε
PsyGreg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 φίλε είπες την λέξη κλειδί όμως.. έπαιξες Normal! αν έπαιζες Ranked να έβλεπα αν ήταν ίδια η αντιμετώπιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις