PsyGreg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 απ' όσο ξέρω, πάντα μέσα από φήμες, είναι πως αυτοί που πλήρωνουν (RP) δεν μπανάρονται -συνήθως-
PsyGreg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εχω πληρωσει και μια χαρα με μπαναραν τρως πολλά reports? δεν είναι ο μοναδικός λόγος για ban τα καντήλια
bele Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Οσο αφορα τα μπαν δεν ξερω τι παιζεται. Σιγουρα και εμενα θα με εκαναν ρεπορτ σε μερικα παιχνιδια οχι για βρισιμο(ποτε δεν βριζω καποιον ειδικα αμα βλεπω οτι προσπαθει και ας μην καταφερει να παιξει καλα) αλλα για feed με σκορ 2-11 επειδη καποια παιχνιδια δεν μου πηγαν καλα. Το ξερω δεν ειναι δικαολογια αλλα τι να κανεις οταν εχεις το ad στην ομαδα και οι υπολοιποι ειναι off-tank? Λογικο δεν ειναι να σε κανουν αμεσως ταργκετ; Ωστοσο μπαν δεν εχω φαει. Οσο για το τριμπουναλ ...μεγαλη παρωδια...υπαρχουν 3 κατηγοριες. Αυτοι που τρωνε καραμπινατο punish επειδη καεβαζουν παναγιες, αυτοι που εχουν σκορ με τοπ 7-6-5 και απλα μιλανε μια φορα λένε κανα fuck you δεν σου παει η καρδια να τους τιμωρισεις οποτε πατας ενα ιγκνορ ή παρντον και εν τελει τους βλεπεις να τιμωρουνται, και τελος αυτοι που πανε αδικα στο ¨δικαστηριο¨ με 2 ρεπορτς τους κανεις παρντον και μαλλον θα τους δεις και αυτους στο τελος με punish. Τι να πω, μηπως ειμαι πολυ πονοψυχος και δεν βαζω με ευκολια το punish? Θα πρεπει να παταμε πανις και οποιον παρει ο χαρος;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 1.5 χρονια ειχα 0 μπαν,2 τελευταιους μηνες εχω 2.Τωρα τι παιζει δεν ξερω.
mpikoz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Είχα δει screenshot από tribunal που κάναν ban κάποιον επειδή είπε gg easy στο τέλος
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλά τι κλαίτε με το FON , πάρτε spirit visage. Ακόμα δυνατότερο healing τώρα που δεν υπάρχει το FON. Σώκράτη μπορεί να σου ήρθε λίγο καθυστερημένα ή κάποια πράγματα που εσύ κάνεις να μην τα αντιλαμβάνεσαι. ΤΟ GG EASY θεωρείται αρκετά βαρύ.
Zahariel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 TWIN SHADOWS MAH NIGGA!! Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσει σε κανεναν. Υπεροχο ειναι <3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλά τι κλαίτε με το FON , πάρτε spirit visage. Ακόμα δυνατότερο healing τώρα που δεν υπάρχει το FON. Σώκράτη μπορεί να σου ήρθε λίγο καθυστερημένα ή κάποια πράγματα που εσύ κάνεις να μην τα αντιλαμβάνεσαι. ΤΟ GG EASY θεωρείται αρκετά βαρύ. ρε συ και noob ειπα αυτες τις μερες,και report him κτλ,δεν εβρισα ομως κανεναν ουτε gg easy ειπα .To θεμα αν ειναι με ενα noob να σου banαρουν τοτε το 80 % των παικτων επρεπε να εχουν φαει μπαν.Πιστευω οτι αν μπεις στην blacklist τους με ενα μπαν ,μετα με το παραμικρο σε banαρουν,κατι τετοιο.
pipiris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Reform card για να καταλαβουμε τι εννοεις. Πολυ κλαμα πια με το FON λες και αλλα mr item δεν υπαρχουν.
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 θεεε μου εχω χασει το μπουσουλα με ολεεες αυτες τις αλλαγες στα masteries και τα ιτεμ!! ας βοηθησει καποιος,κυριως με ιρελια σολο τοπ,build,masteries,runes! απο τα νεα ιτεμ αξιζει να τις βγαλω καποιο?
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ψάξου και λίγο, δεν έχει πλάκα που αυτή η νότα φρεσκάδας και αλλαγής?
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ψάξου και λίγο, δεν έχει πλάκα που αυτή η νότα φρεσκάδας και αλλαγής? μονο εγω εχω τρομοκρατηθει? παω να λιωσω στα πειραματα ;D
koularasss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 χαλασαν καποια items που ηταν πολυ χρησιμα αλλα εβαλαν καποια εξισου χρησιμα...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Πουλαει κανενας κανα acount 30 lvl[και ας μην εχει runes]?Η αν καποιος εχει καποιον και δεν τον χρησιμοποιει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις