Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απ' όσο ξέρω, πάντα μέσα από φήμες, είναι πως αυτοί που πλήρωνουν (RP) δεν μπανάρονται -συνήθως-

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω πληρωσει και μια χαρα με μπαναραν

τρως πολλά reports? δεν είναι ο μοναδικός λόγος για ban τα καντήλια :P

Δημοσ.

Οσο αφορα τα μπαν δεν ξερω τι παιζεται. Σιγουρα και εμενα θα με εκαναν ρεπορτ σε μερικα παιχνιδια οχι για βρισιμο(ποτε δεν βριζω καποιον ειδικα αμα βλεπω οτι προσπαθει και ας μην καταφερει να παιξει καλα) αλλα για feed με σκορ 2-11 επειδη καποια παιχνιδια δεν μου πηγαν καλα. Το ξερω δεν ειναι δικαολογια αλλα τι να κανεις οταν εχεις το ad στην ομαδα και οι υπολοιποι ειναι off-tank? Λογικο δεν ειναι να σε κανουν αμεσως ταργκετ; Ωστοσο μπαν δεν εχω φαει. Οσο για το τριμπουναλ ...μεγαλη παρωδια...υπαρχουν 3 κατηγοριες. Αυτοι που τρωνε καραμπινατο punish επειδη καεβαζουν παναγιες, αυτοι που εχουν σκορ με τοπ 7-6-5 και απλα μιλανε μια φορα λένε κανα fuck you δεν σου παει η καρδια να τους τιμωρισεις οποτε πατας ενα ιγκνορ ή παρντον και εν τελει τους βλεπεις να τιμωρουνται, και τελος αυτοι που πανε αδικα στο ¨δικαστηριο¨ με 2 ρεπορτς τους κανεις παρντον και μαλλον θα τους δεις και αυτους στο τελος με punish. Τι να πω, μηπως ειμαι πολυ πονοψυχος και δεν βαζω με ευκολια το punish? Θα πρεπει να παταμε πανις και οποιον παρει ο χαρος;

Δημοσ.

Καλά τι κλαίτε με το FON , πάρτε spirit visage. Ακόμα δυνατότερο healing τώρα που δεν υπάρχει το FON. Σώκράτη μπορεί να σου ήρθε λίγο καθυστερημένα ή κάποια πράγματα που εσύ κάνεις να μην τα αντιλαμβάνεσαι. ΤΟ GG EASY θεωρείται αρκετά βαρύ.

Δημοσ.

Καλά τι κλαίτε με το FON , πάρτε spirit visage. Ακόμα δυνατότερο healing τώρα που δεν υπάρχει το FON. Σώκράτη μπορεί να σου ήρθε λίγο καθυστερημένα ή κάποια πράγματα που εσύ κάνεις να μην τα αντιλαμβάνεσαι. ΤΟ GG EASY θεωρείται αρκετά βαρύ.

ρε συ και noob ειπα αυτες τις μερες,και report him κτλ,δεν εβρισα ομως κανεναν ουτε gg easy ειπα .To θεμα αν ειναι με ενα noob να σου banαρουν τοτε το 80 % των παικτων επρεπε να εχουν φαει μπαν.Πιστευω οτι αν μπεις στην blacklist τους με ενα μπαν ,μετα με το παραμικρο σε banαρουν,κατι τετοιο.

Δημοσ.

θεεε μου εχω χασει το μπουσουλα με ολεεες αυτες τις αλλαγες στα masteries και τα ιτεμ!!

ας βοηθησει καποιος,κυριως με ιρελια σολο τοπ,build,masteries,runes!

απο τα νεα ιτεμ αξιζει να τις βγαλω καποιο?

Δημοσ.

Ψάξου και λίγο, δεν έχει πλάκα που αυτή η νότα φρεσκάδας και αλλαγής?

μονο εγω εχω τρομοκρατηθει? :P

παω να λιωσω στα πειραματα ;D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...