Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αξιζει η Diana και ο Pantheon (ή καποιος αλλος με 3150)?

Γενικα παιζω με champion τυπου Brand/Draven/Darius/Jayce/Nidalee/Olaf/Zed οχι πολυ support ή tank, παρολο που εχω Darius

Aν και δεν καταλαβα τι ακριβως παιζεις μιας και αυτα που αναφερεις δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους τα περισσοτερα παρε Diana με κλειστα ματια

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδη την εχει 50% κατω ρωτησα.

Απλα αν ρωταγα πχ να μου προτεινετε εναν champ δεν θα μου λεγατε teemo γιατι δεν παιζω support.

ΥΓ

Ο Lee Sin ειναι παρομοιος στον τροπο παιχνιδιου με τον Ζεντ?

Δημοσ.

Lee Sin χωρίς να έχω παίξει ποτέ πιστεύω είναι αρκετά δύσκολος αν πας σε lane. Jungler όμως είναι γαμάτος και κάνει πολύ καλά ganks. Αυτός και ο Maokai πιστεύω είναι από τους καλύτερους junglers σε θέμα successfull ganks. Σε θέμα time πιστεύω είναι η Shyvana.

Btw,πήρα Κόκκινη κορδέλα :D

32 Honor :))

(Το είχα βάλει σκοπό να το πάρω πριν τα 30 lvl και το κατάφερα :D

• Like 1
Δημοσ.

Εχει μπει απο το πρωι στην Αμερικη

Σε λιγα streams που ειδα , τα νεα items εχουν αρκετο ενδιαφερον και καποια builds θα ειναι πολυ fun 2 play

Personal favorite το νεο SotD , θα το δειτε αρκετα στην s3

Μέχρι να nerfάρουνε το cd on kill όταν θα δούνε μερικούς ήδη crit heavy ήρωες να το abusάρουνε. :P

I call 35% και 25% σε αρκετά επόμενο patch. To runaan που το περίμενα πώς και μου φάνηκε μέχ όμως.. Δεν ξέρω στον kog επάνω τι θα γίνει.

Δημοσ.

Πολύ πρώιμες εντυπώσεις από το καινούριο patch.

1) Οι αλλαγές στα masteries κάνουν εντελώς μονόδρομο τις επιλογές για carry και μειώνουν πολύ το cc. Αυτή η Irelia, αν βάλει τους κατάλληλους πόντους, δε θα γίνεται stun - slow ΠΟΤΕ. Θετικές οι αλλαγές για τα support γενικά, δε μου πολυάρεσαν οι αλλαγές στο defence tree αν και τα cc reduction είναι ευπρόσδεκτα.

2) ΕΓΚΛΗΜΑ η διαγραφή του Force of Nature. Πραγματικά. Μου αναποδογυρίζει το build του Cho ενάντια σε MR και πέρα από αυτό το Banshee's Veil είναι πια μονόδρομος και πέρα από αυτό το χάος, το maximum MR resistance πέφτει πολύ. Με βλέπω να παίρνω αυτή την αηδία του Warmog's για να έχω τουλάχιστον HP regen και 1000 HP ασπίδα. Δε συμφωνώ καθόλου ούτε με τη διαγραφή του Heart of Gold, εντελώς περιττή. Πρώτη εικόνα είναι πως θα παίρνω αναγκαστικά Kage's με support που μετά δε θα έχω τι να το κάνω.

3) Υπερβολικό boost σε life steal, HP/mana based dmg, burns κλπ μέσω αντικειμένων. Είπε κανείς πως τα carry δε σκοτώνουν αρκετά?

4) Πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές για support στα αντικείμενα, θέλουν πολύ ψάξιμο. Επίσης πολύ θετικές επί το πλείστον οι αλλαγές στο υπάρχον gear, εγκρίνω στη μεγάλη πλειοψηφία.

Γενικά έχει πέσει πολύ βάρος στο attack σκέλος της υπόθεσης, κάνοντας το solo top αναγκαστικά bruiser. Το tank σκέλος έχασε ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο και έχει να αντιμετωπίσει και ένα σωρό dots, burns, steals κλπ. Δε μου αρέσει. Θα δούμε.

Επίσης περιμένω το Zahariel να δώσει τις πρώτες ενδείξεις για τη νέα Irelia όσον αφορά τα masteries, σε πρώτη φάση έφτιαξα 9-21-0 αλλά δε με ικανοποιεί.

Δημοσ.

1) Αρχικα, το mastery που δινει slow ειναι μετριο

2) Δοκιμασε το Twin Shadows Πως το λενε, με τα φαντασματακια, ms/mr

2β) Το remove του hog για μενα ηταν πολυ σωστο

2γ) Εχει εξαιρετικα upgrades και για το Kage's

3) Δεν εχω προσεξει κατι τετοιο

4) Ω ναι, εχει ψωμι.

Το defense πηρε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα. Εχω ερωτευτει το iceborn gauntlet. Παιζω top elise <3. Α και δεν αλλαξε κατι με το τι παει στο top :)

9/21 δοκιμασα, πολυ πιο τανκυ απο παλια, τη πηγα κυριως damage (trinity,blade, wits end) Και αντεχε απειρα.

Btw προτεινω Elise top.

Magic Pen Marks, Armor Seals, MR blue, MS quints

21/9/0

Core items: Iceborn Gauntlet, Sorcs, Abyssal, Haunting Guide, Rylais.

Για το 6ο δεν ειμαι ακομα σιγουρος. Μπορει GA, Kαπελο, Lichbane. Η και Shurelias. Kαι upgrade στις μποτες αυτο με το 12% ms

Ξεκιναω με τα parts του Philo, ward και health pot.

New op, you heard it here first

Δημοσ.

@ Tobajara Το life steal nerfαριστηκε αυτοματα απο τη στιγμη που το vamp scepter πηγε στα 800g που σε αναγκαζει να κανεις commit και να πας BT πρωτο item πλεον . Δεν μπορεις πχ να βγαλεις IE και vamp scepter οπως παλια , πολυ gold

Επισης πλεον θα δειτε πολλους να αρχιζουν με Dorans και οχι με boots , θα δειτε αρκετους να πηγαινουν πισω στα Armor Pen runes και θα δειτε και πολλους να τρεχουν Lifesteal Quints

Το defence tree ειναι απλα OP atm , τα παντα ειναι τελεια και δεν ξερεις τι να πρωτοπαρεις

@Zahariel Το elise top δεν ειναι καινουριο και ναι ειναι απειρα καλη σε τυπους με 0 sustain στο lane γιατι εχει τρελο poke

Προτιμω βεβαια AP Quints με 9-21 καθως μετα πρεπει να εισαι αρκετα tanky

Sorc Boots , Haunting Guise και Abyssal ειναι Core

Τωρα για μετα μαλλον πας Shurelyas , Rylais και GA

counters για Elise : Yorick , Cho , WW

@Klainmain Τo runaan ειναι πολυ meh indeed , πολυ lategame item και ειναι και αναξιοπιστο καθως εχει μικρο σχετικα range και βαραει και οτι ναναι

Στα teamfights ειναι ενδιαφερον αν μπορεις να πιασεις 2 targets , αλλιως δεν αξιζει

Oσον αφορα το SotD το βλεπω core item σε vayne μετα το BT , δεν χρειαζεται καν να εισαι crit based για να κανεις 2-3 shot ppl

Παρτε και το tip της ημερας

9-0-21 masteries με Pickpocket σε AD Carry

Get απειρα Gold

Winz the game

Δημοσ.

Guys αν μπορείτε να προτείνετε λίγο κλασσικά masteries για APC/ADC γιατί δεν ξέρω τι να φτιάξω....

Btw, γιατί ρε γαμώ το έβγαλαν το Force Of Nature? Πως θα έχουμε MR εμείς τα tank?

Δημοσ.

Κλασσικα 21-9 η 21-0-9 για AD , αναλογα τι θες

το 19/11 για το poke/trade win nerfαριστηκε αν και βγηνε ενα 17-13 παρομοιο

Επισης και σε AP ειναι λιγο πολυ το ιδιο το παλιο 21-0-9

Δημοσ.

Καλα αυτο με το tribunal εχει κουρασει.μεσα σε 2 μηνες ειναι η δευτερη φορα που με banarουν για μια εβδομαδα.Και το θεμα ειναι οτι δεν εχω βρισει κανεναν.Ειναι κουραστικο και τραγικο.Παιζω 1.5 χρονια το παιχνιδι και το τελτευαιο 2μηνο εχω φαει 2 μπαν.ΟΚ πες στο πρωτο το αξιζα,αλλα τωρα για ποιον λογο με banαρουν[τους εστειλα μυνημα].Πραγματικα οσο επαιζα rank[μονο rank επαιζα σε αυτο το διαστημα],πραγματικα δεν flamαρα,αντε το πολυ να ειπα καποιον noob ,ή να ειπα οτι το παιχνιδι ειναι χαμενο.Ειναι αυτονς λογος να μπαναριστεις?Μηπως οσοι εχουν ηδη μπαναριστει πρεπει να φανε λιγα report για να ξαναφανε ban[πχ στα 6 report αντιο?].

Και ξαναλεω,την πρωτη φορα καλα κανανε,ειχαν flamαρει αρκετα,αλλα τωρα γιατι,ουτε καν μιλαω.Παιζει να με μπαναραν επειδη δεν επαιαξα καλα σε ενα ματς?προσφατα χτυπησα 2κ elo,δηλαδη αν ειναι να μπαναρουν παικτες 2κ γαιτι δεν επαιξαν καλα ,οι 1κ δεν πρεπει να παιζουν καθολου?

Εχει κουρασει,αποτι καταλαβαινω,οσοι μπαναροντε μια φορα , τους εχουν στοχο και με το παραμικρο τους ξαναβαρανε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...