Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι αν κανω transfer στον west ειναι free; Και μετα αν θελω να επιστρεψω παλι στον east πρεπει να πληρωσω;

Με ενδιαφερει και μενα.. δεν εχω κανει ποτε transfer αλλα οταν παω να κανω, μου δειχνει οτι πρεπει να πληρωσω.. ξερω παιδια που το κανανε free.. τι παιζει?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όντως, το δεύτερο παιχνίδι Κορεάτες - CLG ήταν εντελώς άρρωστο, πιστεύω οι CLG το χάσανε από κούραση. Ο Lee Sin βρέθηκε πιο μπροστά απ'όσο έπρεπε και τέρμα. Ίσως αν ταϊζόταν πιο πολύ και πιο νωρίς η Zyra με minions να είχαν περισσότερη ισχύ, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Τέλος πάντων. Ζητείται AD carry να το κάνω support, ΚΑΙ ranked :D Μπορώ να παίξω πολύ καλή Soraka, που είναι και δύσκολη ως γνωστόν, και μέσο Blitz. Κλάιν, είμαι εδώ για σένα!

Σε άλλους ρόλους είμαι πολύ καλός top μέχρι να σκουριάσω από το πολύ warding πρόσφατα, ανεκτό carry mid και μέτριο carry AD.

Δημοσ.

για πες μας και ελο...

βεβαια λιγο που ειδα ο ryze ηταν πολυ low.

σας καταλαβαινω στο east τι τραβατε στα ρανκ τωρα :P

τι περναμε?

Δημοσ.

το κλειδί είναι κυρίως το Support & o Jungler, αν κάποιος από τους 2 αποτύχει τότε gg. κι αυτό γιατί λίγο πολύ στα Lanes παίζουν οι παίχτες συγκρατημένα. μιλάω για Ranked games 1200 elo + , βέβαια παντού υπάρχουν κι οι άσχετοι.

Δημοσ.

για πες μας και ελο...

βεβαια λιγο που ειδα ο ryze ηταν πολυ low.

τι περναμε?

αυτος ο ryze καλυτερα επαιζα την 1η φορα π επαιξα ryze..

φανταζομαι καμια 1000 elo

στον west ειχα πεσει στα 1050 κ εγω επειδη μολις πηγα 30 ξεκινησα τα ρανκ και ειμουν αρκετα noobας σχεδον ποτε δεν μου τυχαιναν ετσι να παιζουν..

Δημοσ.

Εχει μπει απο το πρωι στην Αμερικη

Σε λιγα streams που ειδα , τα νεα items εχουν αρκετο ενδιαφερον και καποια builds θα ειναι πολυ fun 2 play

Personal favorite το νεο SotD , θα το δειτε αρκετα στην s3

Δημοσ.

Παιδια αξιζει η Diana και ο Pantheon (ή καποιος αλλος με 3150)?

Γενικα παιζω με champion τυπου Brand/Draven/Darius/Jayce/Nidalee/Olaf/Zed οχι πολυ support ή tank, παρολο που εχω Darius

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...