Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις εκανα Uninstall.

σιχαθηκα τα γ@μημενα παιδακια που ολο κλαινε και λενε Noob noob..

στα διαλα

αν ξερει κανεις κανα προγραμμα που να σε τηλεμεταφερει σπιτι τους για να τα σπασεις στο ξυλο ας μου το πει.

Φιλε μου μια ειναι η λυση: μονo premade 5αδα(+skype) αντε και 4αδα με το ζορι.

Αλλιως μην μπεις καν.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σιγα μην το εκανες και Lich Bane...

Οτι σου ειπε ο Σωκρατης

Boots(Mobility)-->Philo/Hog-->Aegis-->Shurelyas

Σε κανονικο game δεν θα βγαλεις παραπανω item

Runes

Atk Speed Marks

Armor Seals

Magic Resist/lvl Glyphs

MS Quints

περα απο αυτα που τα εβγαλα πρωτα,τι να εκανα να καθομουνα χωρις να βγαλω τπτ αλλο??

Δημοσ.

Καλα εκανες απλα το game ειχε απειρα kills και τραβηξε και 50 λεπτα οποτε αυτο που σου λεω ειναι οτι σε καποιο αλλο game δεν θα προλαβεις να βγαλεις κατι αλλο

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που παίζουμε φοβερά σε όλο το game και από μια μαλακία να το χάνουμε πρέπει να σταματήσει... :@

Βλέπεις να είμαστε 30-12 και να έχουμε φτάσει σχεδόν μέχρι το nexus τους και να γίνεται ένα teamfight και ο άλλος να φεύγει επειδή είχε 1000 hp.... Χάνουμε το teamfight (μας παίρνουν και baron μισοτελειωμένο) και μας σπάνε όλα τα turret....

Τι να πεις; :-(

Δημοσ.

παιδια υπαρχει καεννα βιντεο με συνολιμιλες των ομαδων στα τουρνουα?Να δω οταν παιζουν τι λενε στα τουρνουα.Αν υπηρχε κατι τετοιο θα ηταν γαματο..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που παίζουμε φοβερά σε όλο το game και από μια μαλακία να το χάνουμε πρέπει να σταματήσει... :@

Βλέπεις να είμαστε 30-12 και να έχουμε φτάσει σχεδόν μέχρι το nexus τους και να γίνεται ένα teamfight και ο άλλος να φεύγει επειδή είχε 1000 hp.... Χάνουμε το teamfight (μας παίρνουν και baron μισοτελειωμένο) και μας σπάνε όλα τα turret....

Τι να πεις; :-(

Έχω κερδίσει παιχνίδι 44-11 .Τον πίναμε κανονικά. αλλά όταν συμβαίνει είναι γαμάτο.

Τι λένε οι Fanatic? ¨Αντε γιατί είχε γίνει το κακό με τους ασιάτες. Λοιπόν Khazix. Ο ήρωας είναι γνωστό ότι είναι δυνατός. Πως? Imba στο Dominion. ΜΕ το ηλίθιο W.

Δημοσ.

Έχω κερδίσει παιχνίδι 44-11 .Τον πίναμε κανονικά. αλλά όταν συμβαίνει είναι γαμάτο.

Τι λένε οι Fanatic? ¨Αντε γιατί είχε γίνει το κακό με τους ασιάτες. Λοιπόν Khazix. Ο ήρωας είναι γνωστό ότι είναι δυνατός. Πως? Imba στο Dominion. ΜΕ το ηλίθιο W.

Όταν γυρνάς τέτοιο game, πραγματικά είναι γαμάτο! Μου έχει τύχει και πραγματικά τρόμαξαν όλοι στο internet cafe από τις φωνές μας :D

Αλλά άμα το πάθεις.....Κρίμα που δεν είχα το LoLRecorder να το στέιλω στα Top Fails.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι αν κανω transfer στον west ειναι free; Και μετα αν θελω να επιστρεψω παλι στον east πρεπει να πληρωσω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...