Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Από το σημερινό Ctrl-Alt-Del, ισχύει;
Greygore Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 To Ctrl+Alt+Del υπάρχει ακόμα; Είχα σταματήσει να το διαβάζω προ 5-ετίας όταν ο Buckley θεώρησε καλό να βάλει storyline σχετικά με miscarriage (σε καθαρά χιουμοριστικό comic).
klainmaingr Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ισχύει. Βέβαια πλέον με τα smurf accounts και την ατέρμονη βλακεία τους μπορείς να δείς "WTF NOOB omg OMG UNINSTALL PLZKTHNXB" σε παιχνίδια level 1!! Δυστυχώς πάντα θα υπάρχει κάποιος.
grouspen Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 μόλις τελείωσα ένα game. το δώσαμε surrender.... χάναμε δλδ έλεος annie με attack damage... poppy χωρίς Ability .... θα μπορούσε με Ε , Q να τους κόβει αλλά klein... πες αυτός με τν poppy το προσπερνάω .... στον άλλο με τν annie τι του λες... μπότες για at.speed , manamune και rescue bow ( +40% at.speed )
Tobajara Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Πείτε με παλιόπαιδο πείτε με αλήτη, αλλά το report το έχω στην ημερήσια διάταξη. Δε με ενοχλεί ο παίχτης που χάνει συχνά ή δοκιμάζει κάποιο build (φυσιολογικό άλλωστε), αλλά ο παίχτης που είναι ολοφάνερο πως δε νιώθει. Δε συνεννοείται, πάει μόνος του, δε βοηθάει, σε κρεμάει, γκρινιάζει, δεν παίρνει σωστές θέσεις στο χώρο...Μετά από κάποια ματς ορισμένα πράγματα κάνουν μπαμ πλέον, όποιος δεν τα ξέρει report και όσο πιο μαζικό γίνεται. Ματς την προηγούμενη βδομάδα. Udyr Έλληνας με Twisted Fate άσχετο κάνουνε jungling στην πολύ αρχή, χτυπάνε το τερατάκι που δίνει το blue buff και από βλακεία/ λάθος το παίρνει ο TF. Τι έκρινε καλό να κάνει ο δικός μας? Να κάτσει AFK στη βάση, να γράφει στο chat, κάποια στιγμή να αρχίσει να παίζει αλλά λόγω low level να είναι ψωμί χωριάτικο, και να παίζει επίτηδες άσχημα. Ένιγουέι, ο καινούριος Xin είναι Χασάπης Φετούλας. Δοκιμάζω σε Co-Op VS AI ένα build από brutalizer/ youmu's blade - mercury boots - frozen mallet - - black cleaver - frozen heart - nashor's tooth (δε χωνεύω το phantom dancer) με μπαλαντέρ το mardred's bloodrazor. Δεν έχω καταλήξει ακόμα στη σειρά αλλά δέχομαι ελεύθερα συστάσεις για αντικείμενα και builds.
Nikosgiann Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 μπορει να προτεινει καποιος Build για τον Olaf? ειναι παιχνιδια που ειμαι πολυ καλος πχ 17/6/9 κλπ και αλλα οπως το τελευταιο που ειχα 0/9
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 http://www.solomid.net/guides.php?g=550
afentiko Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Το από πάνω site είναι μούφα, μόνο mobafire, το καλύτερο!!! Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Πώς βλέπουμε το elo μας; Ξέρω περίπου τι είναι βλέπω στα forums να συζητάνε για αυτό αλλά δεν έχω δει κάπου ξεκάθαρα να λέει πώς να δεις το elo σου. ξέρει κανείς να πει;
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Βασικά Afentiko, τον οδηγό τον έχει γράψει ο καλύτερος jungler στη νούμερο 1 ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Κάτι ξέρει. Ενω στο Mobafire γράφει κάθε καρυδιας καρύδι. Και ναι είναι καλός οδηγός και αν έχεις απορία γιατί , ρώτα και θα στην λύσω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Βασικά Afentiko, τον οδηγό τον έχει γράψει ο καλύτερος jungler στη νούμερο 1 ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Κάτι ξέρει. clearly noobάς...
Daemonos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγώ με trynda πάω ώς εξής: Phantom dancer berserkers greaves infinity edge black cleaver bloodthirster και μετά ανάλογα... ρε παίδες... αυτό πώς σας φαίνεται? http://www.solomid.net/guides.php?g=989
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ποιον εννοεις Thresh ? τον TheOddOne irony, something like goldy and bronzy but made of iron!
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγώ με trynda πάω ώς εξής: Phantom dancer berserkers greaves infinity edge black cleaver bloodthirster και μετά ανάλογα... ρε παίδες... αυτό πώς σας φαίνεται? http://www.solomid.net/guides.php?g=989 Καλό μέχρι το Guinsoos. Από κει και πέρα Infinity @Tobajara Δοκίμασε ένα γρήγορο Wits End.
Προτεινόμενες αναρτήσεις