Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν έχεις δώσει 2 deaths στα 6 λεπτά (τον πρώτο στο τρίλεπτο,κανέναν από τους δύο λόγω gank) μια χαρά το έχεις χασει μόνος σου το lane, μετά απλά προσπαθείς να μην ταϊσεις (και ο δικός μας τάισε μέχρι σκασμού. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου. Όχι πως ο δικός μας ήταν καμιά ιδιοφυϊα, αλλά κανένας jungler δε μπορεί να είναι παντού.

Ένιγουέι, άλλο ένα ΣΚ, υπομονή κι επιμονή κι ελπίζω να πάρω από μια win of the day σήμερα και αύριο...

Δεν μιλαμε για normals , απορω γιατι ασχολεισαι ακομαι και τα παιρνεις και σοβαρα

@Καβουρας Ναι απο Froggen , παιζει αρκετα Jarvan mid και σε soloqueue και rushαρει Last Whisper

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα μονο για suport κανει,κιαι οσο εισαι στην ζουγκλα μην παιρνεις κιλλς.Στο late game θα εισαι ενας tanky initiator,και τιποτα παραπνω.Philo boots of mobility κια συνεχεια gang,Αν δεν κανεις gang καλυτερα μην τον παρεις καθολου.

Δημοσ.

καλα πηγε το παιχνιδι,απο lvl 3 και μετα επαιρνα wraiths/wolves και gank πιο αναλυτικα παρακατω,τα items ειναι με την σειρα που τα πηρα,εκτος απο μποτες,το sheen θα το εκανα trinity,θα ηταν fail ή οχι??

post-221625-0-12297000-1354456525_thumb.jpg

Δημοσ.

καλα πηγε το παιχνιδι,απο lvl 3 και μετα επαιρνα wraiths/wolves και gank πιο αναλυτικα παρακατω,τα items ειναι με την σειρα που τα πηρα,εκτος απο μποτες,το sheen θα το εκανα trinity,θα ηταν fail ή οχι??

Σιγα μην το εκανες και Lich Bane...

Οτι σου ειπε ο Σωκρατης

Boots(Mobility)-->Philo/Hog-->Aegis-->Shurelyas

Σε κανονικο game δεν θα βγαλεις παραπανω item

Runes

Atk Speed Marks

Armor Seals

Magic Resist/lvl Glyphs

MS Quints

Δημοσ.

μολις εκανα Uninstall.

σιχαθηκα τα γ@μημενα παιδακια που ολο κλαινε και λενε Noob noob..

στα διαλα

αν ξερει κανεις κανα προγραμμα που να σε τηλεμεταφερει σπιτι τους για να τα σπασεις στο ξυλο ας μου το πει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν ξερει κανεις κανα προγραμμα που να σε τηλεμεταφερει σπιτι τους για να τα σπασεις στο ξυλο ας μου το πει.

62483229d.jpg

• Like 3
Δημοσ.

μολις εκανα Uninstall.

σιχαθηκα τα γ@μημενα παιδακια που ολο κλαινε και λενε Noob noob..

στα διαλα

Δύο με τρεις εβδομάδες ΒΑΡΙΑ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...