Atallos1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Όταν έχεις δώσει 2 deaths στα 6 λεπτά (τον πρώτο στο τρίλεπτο,κανέναν από τους δύο λόγω gank) μια χαρά το έχεις χασει μόνος σου το lane, μετά απλά προσπαθείς να μην ταϊσεις (και ο δικός μας τάισε μέχρι σκασμού. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου. Όχι πως ο δικός μας ήταν καμιά ιδιοφυϊα, αλλά κανένας jungler δε μπορεί να είναι παντού. Ένιγουέι, άλλο ένα ΣΚ, υπομονή κι επιμονή κι ελπίζω να πάρω από μια win of the day σήμερα και αύριο... Δεν μιλαμε για normals , απορω γιατι ασχολεισαι ακομαι και τα παιρνεις και σοβαρα @Καβουρας Ναι απο Froggen , παιζει αρκετα Jarvan mid και σε soloqueue και rushαρει Last Whisper
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ipl5 50,777,663 viewers ,da fuckkk? edit,δεν ειναι ειναι live αλλα και παλι τρελος αριθμος
zeniath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Live έχω δει στα world championships μέχρι 130Κ, τώρα το game WE vs CLG.EU ήταν σε μια φάση στα 120Κ, live viewers
3leven Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 2 στα 2 σημερα... Μπηκα 8 συνεχομενες φορες στα champ selection με τα trollερια.. Εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα..
bele Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια games στο IPL5 ...ειδικα το WE vs CLG.EU
zeniath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Trolling through the bans.... Singed getting ganged in real life Και σε βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=EH4HW76R5Cw
koularasss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 μπηκα τωρα ενα παιχνιδι με jungle alistar 1η φορα,κανα build λιγο γρηγορα??? τον παιζω suport παρα πολυ και τον ξερω καλα σαν sipport ομως.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μα μονο για suport κανει,κιαι οσο εισαι στην ζουγκλα μην παιρνεις κιλλς.Στο late game θα εισαι ενας tanky initiator,και τιποτα παραπνω.Philo boots of mobility κια συνεχεια gang,Αν δεν κανεις gang καλυτερα μην τον παρεις καθολου.
koularasss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 καλα πηγε το παιχνιδι,απο lvl 3 και μετα επαιρνα wraiths/wolves και gank πιο αναλυτικα παρακατω,τα items ειναι με την σειρα που τα πηρα,εκτος απο μποτες,το sheen θα το εκανα trinity,θα ηταν fail ή οχι??
sistah Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 καλα πηγε το παιχνιδι,απο lvl 3 και μετα επαιρνα wraiths/wolves και gank πιο αναλυτικα παρακατω,τα items ειναι με την σειρα που τα πηρα,εκτος απο μποτες,το sheen θα το εκανα trinity,θα ηταν fail ή οχι?? Σιγα μην το εκανες και Lich Bane... Οτι σου ειπε ο Σωκρατης Boots(Mobility)-->Philo/Hog-->Aegis-->Shurelyas Σε κανονικο game δεν θα βγαλεις παραπανω item Runes Atk Speed Marks Armor Seals Magic Resist/lvl Glyphs MS Quints
Nikosgiann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 μολις εκανα Uninstall. σιχαθηκα τα γ@μημενα παιδακια που ολο κλαινε και λενε Noob noob.. στα διαλα αν ξερει κανεις κανα προγραμμα που να σε τηλεμεταφερει σπιτι τους για να τα σπασεις στο ξυλο ας μου το πει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 αν ξερει κανεις κανα προγραμμα που να σε τηλεμεταφερει σπιτι τους για να τα σπασεις στο ξυλο ας μου το πει. 3
mpikoz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις έκανα leave γιατί το pc μου από το πουθενά υπερθερμάνθηκε και έπεζα με 15 fps max, γαμώτο
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 μολις εκανα Uninstall. σιχαθηκα τα γ@μημενα παιδακια που ολο κλαινε και λενε Noob noob.. στα διαλα αν ξερει κανεις κανα προγραμμα που να σε τηλεμεταφερει σπιτι τους για να τα σπασεις στο ξυλο ας μου το πει. Δύο με τρεις εβδομάδες ΒΑΡΙΑ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις