SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 @kuzko Δεν νομιζω να παιζει καπου εκτος απο SoloQ @sofoula Φυσικα και δεν ειναι μονο για αγορια αλλα δεν υπαρχουν γενικα κοπελες που να παιζουν σε τετοιο επιπεδο , υπαρχουν καποιες γυναικειες ομαδες αλλα απλα δεν... Στην Κορεα που το παιρνουν πιο σοβαρα υπηρχαν 2-3 γυναικειες ομαδες της προκοπης παλια αλλα και παλι νομιζω καπου χανονται Αν θυμαμαι καλα καπου ειχα διαβασει σε ενα survey οτι μολις το 10% του playerbase ειναι κοπελες , παιζει στο νουμερο να κανω λαθος βεβαια Και ειναι λιγο το 10 %?Εδω 3% των παικτων ειναι πανω απο 1700 ελο ,το 3 % Ομως ειναι τεραστιο,2 κ παικτεσ +
Atallos1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 3% ειναι τεραστιο ποσοστο? Δεν νομιζω Αν θεωρησεις οτι οι παιχτες πριν το 1700 ειναι μετριοι τοτε μιλαμε για ενα 97% που δεν το κατεχει το αθλημα και ιδιαιτερα Οσον αφορα το γυναικειο πληθυσμο δεν ειμαι καν σιγουρος οτι ειναι αυτο το νουμερο , απλα στα 30κατι εκατομυρρια παιχτες ειναι meh
Tobajara Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Έτσι για να μάθω να μην εφυσηχάζω, στο τελευταίο παιχνίδι ο Darius μας τάισε το Darius τους (1-6 στο lane) και η Vayne μας (με χρυσό περίγραμμα) τάισε τη Vayne τους (2-6). Τέλεια...
Tobajara Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ο δικός μας έτρεχε να συμμαζέψει τα άκρα και έφτανε σε εμάς ενώ είχαμε ήδη φάει το tower dive. Ο δικός τους gankαρε mid και top. Το σκορ αυτό είναι από 1v1, όχι από ganks.
koularasss Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 3 smite, 1 Promote, 1 Surge. Ποποποπο παιχνιδαρα μυριζω.. Παντως τα runes σου για adc ειναι οτινανικα. Coctail party. sry pro αλλα χωρις hp/level δεν την παλεβω rofl τους 3 browser που τους πας; εχω και 4ο τον οπερα αλλα δεν τον βαζω Ρε koularasss τι έχεις κάνει; Πόσταρες screenshot του screenshot; Με βραχυκύκλωσες αρχικα εβγαλα picture σε bmp αλλα επιανε 3mb και την εβγαλα σε jpg για να πιασει 150kb και LoL recorder. Η μαγικη εικονα ειναι να προσεξετε που εχει πουσαρει η σορακα στο ss , παει για inhib. καλα τα cs του graves ειναι Op. ευχαριστω για τα καλα σου λογια ;(
mpikoz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Την ανοίγεις με ζωγραφική και αποθηκεύεις ως jpg από την επόμενη φορά
koularasss Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εφαγε 3 ganks σου λεει. Που να προλαβει. ανα εποχες αλλαζω τον mozilla και τον chroome,οταν βαριεμαι τον εναν βαζω τον αλλον. Την ανοίγεις με ζωγραφική και αποθηκεύεις ως jpg από την επόμενη φορά ευχαριστω,δεν το ηξερα
sistah Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειπα οτι ειμαι pro, απλα ειναι λιγο mixed τα rune σου. Δεν εχω την τεραστια πειρα απλα βλεποντας τα general runes των τοπ, θεωρω πως με att dmg κοκκινα, armor κιτρινα, mr μπλε και att dmg qss εισαι καπου στη μεση. To hp το στρωνεις με το scepter.
Eadornian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Με τα καινουργια items ουτε με το scepter θα τα στρωνεις τα Hp. (To scepter θα κοστιζει 800g με το νεο patch)
Tobajara Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Top laners dont lose top , junglers do Όταν έχεις δώσει 2 deaths στα 6 λεπτά (τον πρώτο στο τρίλεπτο,κανέναν από τους δύο λόγω gank) μια χαρά το έχεις χασει μόνος σου το lane, μετά απλά προσπαθείς να μην ταϊσεις (και ο δικός μας τάισε μέχρι σκασμού. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου. Όχι πως ο δικός μας ήταν καμιά ιδιοφυϊα, αλλά κανένας jungler δε μπορεί να είναι παντού. Ένιγουέι, άλλο ένα ΣΚ, υπομονή κι επιμονή κι ελπίζω να πάρω από μια win of the day σήμερα και αύριο... EDIT: Μπάααα...2-9-3 Vayne bot που σε κάθε μάχη ή ψόφαγε ή έφευγε. Έλληνας παρεπιπτόντως, που έλεγε feeder το φουκαρά Teemo που είχαμε με ίσα kills / deaths με δικαιολογία πως είχε περισσότερα deaths από αυτόν. Ανίκανος να συνειδητοποιήσει πόσο βλάκας είναι. EU WEST ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙ! Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2012 από Tobajara
Κάβουρας Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Είδα στο IPL 5 Τζαρβαδόνιο μεσοεπιθετικό ή με φάνηκε;
koularasss Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειπα οτι ειμαι pro, απλα ειναι λιγο mixed τα rune σου. Δεν εχω την τεραστια πειρα απλα βλεποντας τα general runes των τοπ, θεωρω πως με att dmg κοκκινα, armor κιτρινα, mr μπλε και att dmg qss εισαι καπου στη μεση. To hp το στρωνεις με το scepter. μεχρι το lvl 5-6 δεν μπορω οποτε θα τα κρατησω
Infant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ρε zahariel γιατι δεν επαιξες σημερα στο πρωταθλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις