Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα συμπερασματα δικα σας,ασχολειαστο το δικο μου σκορ,μου εκαναν tower dive 2 ή 3 ατομα τη φορα -.- ,σε νορμαλ και εχω vic/def 850/750.post-221625-0-88576900-1354299604_thumb.jpgpost-221625-0-51224900-1354299647_thumb.jpg

3 smite, 1 Promote, 1 Surge.

Ποποποπο παιχνιδαρα μυριζω..

Παντως τα runes σου για adc ειναι οτινανικα.

Coctail party.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και LoL recorder.

Η μαγικη εικονα ειναι να προσεξετε που εχει πουσαρει η σορακα στο ss , παει για inhib.

καλα τα cs του graves ειναι Op.

Δημοσ.

tower dive μεχρι το λεβελ 6 απο 2-3...μια ασσιστ ρε κατι.

τεσπα , παιζει τωρα σε καποιο team η hafu? ξερουμε κατι για καποιο game στο ΙΡL?

Δημοσ.

@kuzko Δεν νομιζω να παιζει καπου εκτος απο SoloQ

@sofoula Φυσικα και δεν ειναι μονο για αγορια αλλα δεν υπαρχουν γενικα κοπελες που να παιζουν σε τετοιο επιπεδο , υπαρχουν καποιες γυναικειες ομαδες αλλα απλα δεν...

Στην Κορεα που το παιρνουν πιο σοβαρα υπηρχαν 2-3 γυναικειες ομαδες της προκοπης παλια αλλα και παλι νομιζω καπου χανονται

Αν θυμαμαι καλα καπου ειχα διαβασει σε ενα survey οτι μολις το 10% του playerbase ειναι κοπελες , παιζει στο νουμερο να κανω λαθος βεβαια

Δημοσ.

εχ , εβλεπα ενα stream της τις προαλλες και εγραψε στο chat οτι θα πηγαινε vegas για το IPL και φανταστηκα οτι μπορει να ηταν σε καποιο team.

ειν καλη παντως θα κολλαγε σε καποιο team ως support ευκολα.

Δημοσ.

Ψέμαααα!!! Δεν μπορεί!!!! Πολλές φορές, σε πολλά παιχνίδια, παίζω καλύτερα από αγόρια!!! Ακόμα και στο pro!!! :P Σίγουρα θα υπάρχουν πολλέεεες κοπέλες σαν εμένα!!!! ;) Κάτι πρέπει να κάνουμε... να πάνε και κορίτσια στα tournaments!!! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...