Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, θα τεθούν σε δοκιμή άμεσα :) Και εννοείται δε μιλάμε για support Blitz, τα αντικείμενα αυτουνού είναι δεδομένα.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε ναι αν πας για καμιά εμπειρία blitz με ένα triforce θα είσαι τζιτζί, hook, μπουκέτο και damage. Αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να παίξεις τέτοιον blitz. Μόνο κανά top αλλά farm από το lvl6 (ulti spam) και μετά, και πάλι όμως θες gp items για να αντέχεις το lower farm που θα έχεις από τον αντίστοιχο top enemy, χωρίς ούτε ένα gp item μένεις πίσω πολύ σύντομα στο gold.

Αλλά και πάλι είναι super fun ο triforce blitz :D

Δημοσ.

Ρε παιδια.. επειδη ο Blitz ειναι απο τους Main μου, εγω δεν τον παιζω ποτε με Support items.. πεφτει ευκολα, δεν αντεχει γενικα αλλο build εκτος του tank.. (εκτος αν σου παει καλα το game και εχεις gold)..

Εχω τα σωστα masteries για gold και απλα Supportαρω μεσω των Assist μου, δεν φαρμαρω και feedαρω το Carry μου.. αυτο..

Και γενικα βλεπω παιχτες που παιρνουν manamune 1ο item και συνεχιζουν σε στυλ full mana build.. εγω προτιμω να μην εχω μεγαλη ασπιδα απο το Passive.. το θεμα ειναι να ΜΗΝ βγει η ασπιδα γιατι θα εχω αρκετο Armor + HP

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι αν πέφτει ή όχι εύκολα (αν και με support items γίνεται κάπως tanky) αλλά να feedareis το ADC σου να μην του παίρνεις cs και να κάνεις σωστά hooks, τα support items δεν είναι για πέταμα, ίσα ίσα. Με HoG/Tabi/Shurelia's/Zeke's και λίγο tanky είσαι και βοηθάς απίστευτα το ADC σου. Αυτή είναι βασικά η δουλειά, babysit το ADC και να του δίνεις kills. Τώρα αν το game πάει πολύ καλά μπορείς να βγάλεις κανά Frozen/Randuin's και να είσαι και tanky, αλλά σπάνια το παιχνίδι θα πάει σε σημείο ένα support να βγάλει όλα τα παραπάνω items.

Βασικά η διαφορά των support blitz/nunu/leona με lulu/sona/zyra κλπ είναι ότι η πρώτη ομάδα όντας πιο tanky από default stats ο χαρακτήρας αντέχει περισσότερο να τρώει τα pokes αντί του adc, ενώ η δεύτερη ομάδα ηρώων που δεν είναι tanky απο default έχουν το προσόν να κάνουν poke με τα ranged autohit και τα spells (με ηρεμία να μην μείνουν από mana)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια.. επειδη ο Blitz ειναι απο τους Main μου, εγω δεν τον παιζω ποτε με Support items.. πεφτει ευκολα, δεν αντεχει γενικα αλλο build εκτος του tank.. (εκτος αν σου παει καλα το game και εχεις gold)..

Εχω τα σωστα masteries για gold και απλα Supportαρω μεσω των Assist μου, δεν φαρμαρω και feedαρω το Carry μου.. αυτο..

Και γενικα βλεπω παιχτες που παιρνουν manamune 1ο item και συνεχιζουν σε στυλ full mana build.. εγω προτιμω να μην εχω μεγαλη ασπιδα απο το Passive.. το θεμα ειναι να ΜΗΝ βγει η ασπιδα γιατι θα εχω αρκετο Armor + HP

Καλα εσυ βγαζεις και Switfness Boots στην Ashe αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..

Σε support Blitz ( απλα δεν χωραει σε αλλο lane ) δεν μπορεις να πας καποιο αλλο build εκτος απο το κλασσικο Hog/Philo σε Aegis - Shurelyas/Zekes

Η δουλεια σου δεν ειναι να tankαρεις αλλα να κανεις ενα απλο hook , τιποτα αλλο

Ασε το tanking σε top/jungler

Δεν θα σε κανει ποτε κανενας focus γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται να εισαι κοντα ωστε να κανεις hook

• Like 1
Δημοσ.

Btw προτιμω Mobility σε Blitz + MS masteries

Επισης εχει IPL με φοβερα games , οποιος εχει χρονο ας τα δει

Οι CLG.eu χανουν απο καποιους IceLand..

Tsm τραγικοι κλασσικα

Azubu , M5 σταθερα καλοι

Δημοσ.

Κέρδισαν οι CLGEU τελικά, αφού κατάφεραν να πάνε το game στο 40+λεπτό, κλασσικά δλδ :D

Τουλάχιστον το δίνουν σε 720+ και βλέπουμε σαν άνθρωποι το τουρνουά, όχι subs only

Oh well έδειξαν γιατί είναι world champions οι TPA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τελείωσε το WE vs Azubu Blaze. Τι βιασμός ήταν αυτός ωρέ;;;

btw τα λινκς για όποιον ψάχνεται είναι αυτά τα 2

http://el.twitch.tv/ipllol

http://el.twitch.tv/ipllol2

CLG.EU vs CLG.NA αυτό μάλιστα. Είχαν κερδίσει 2-1 στον μεταξύ τους αγώνα για να δούμε και στο IPL αν θα τους ξεβρακώσουν oi Ευρωπαίοι τους Αμερικάνους

Ολόκληρη επιστήμη το έκαναν για να βγάλουν τα ματς :D

IPL5_Format_Chart.jpg

Επεξ/σία από zeniath
  • Super Moderators
Δημοσ.

λινκ ορ ιτ ντιντεντ χάπεν

αν μπεις με ελληνικό client θα δεις την ανακοίνωση στο main page του...

επίσης http://eune.leagueoflegends.com/el/news/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-gogr4lol

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...