zeniath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Κοίτα εγώ προτιμώ το twitch γιατί το player του own3d έχει αρκετά προβλήματα με το flash και γενικά είναι κλάσης κατώτερος από του twitch, όπως ότι είναι πιο ωραίο το channel σου (το φτιάχνεις και λιγάκι σε εμφάνιση ανάλογα πως σου αρέσει). Από πρόγραμμα η πλειονότητα των streamers που ξέρω και παρακολουθώ χρησιμοποιούν το xsplit που είναι και εύκολο στην χρήση και εύκολο για να το σετάρεις. Άμα είναι θα κάτσω να φτιάξω 2-3 screenshots για το πως να το setάρεις και ότι επιπλέον tweaks να τα πει ο Ζahariel που είναι καιρό τώρα και streamάρει και ξέρει καλύτερα.
Zahariel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Ζeniath. Βαλε το LoL στο borderless για το flickering
AiWaaa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 http://prntscr.com/ku96t Ο έλληνας έχει ανεκτίμητη αξία....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 http://eune.leagueoflegends.com/news/summoner-name-cleanup-and-50-name-change-sale ahaaaa
Swimmer21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω για να συμμετασχω με την ομαδα μου στο go4lol? Καθε ποτε γινεται? Για την συμμετοχη μου θα πληρωσω κατι?
Zahariel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Καθε σαββατο το ελληνικο και κυριακες του EUNE. Απλα δηλωνεις την ομαδα σου, φροντισε να εχετε λογοτυπο και σωστα names/gameaccounts 1
Tobajara Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μια ερώτηση. Πειραματίζομαι με hybrid build του Blitzcranκ (tank/ap-ad) αλλά δε μου βγαίνει καλό. Ξεκινάω με Manamune και μετά βγάζω Frozen heart (ή Trinity αν βαριέμαι), αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν αντέχει το ξύλο. Αν τον πάω με κλασσικό tanky build νιώθω πως θα χαθεί πολλή από τη δυναμική του, οπότε προσανατολιζόμουν σε κάτι σα Manamune / Frozen Heart / Abyssal Scepter, που όμως δεν έχει HP. Με λίγα λόγια, ξέρει κανείς πώς στήνεται ένας αξιοπρεπής ψιλοtanky Blitz?
klainmaingr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Support προφανώς; Πρέπει να σου πάει πολύ καλά tbh για να κάνεις actual build Philo/HoG/Boots (ninja ή mercury's ανάλογα με τους αντιπάλους)/aegis/Κάνεις το philo shurelia και αν δεν έχει τελειώσει μέχρι τότε βλέπεις moar team oriented defensive επιλογές. Frozen heart, Randuin's ή οτιδήποτε boostάρει το team σου. Αν θές bruiser που δεν το προτείνω πάς trinity μαζί με κάνα gp5 και μετά situational.
koularasss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 σκεφτομαι να αλλαξω το ονομα,δεν μου ακουγεται ωραια,καμια ιδεα??? Καθε σαββατο το ελληνικο και κυριακες του EUNE. Απλα δηλωνεις την ομαδα σου, φροντισε να εχετε λογοτυπο και σωστα names/gameaccounts μεχρι το καλοκαιρι θα γινονται αγωνες?? τοτε θα εχω εγω και η ομαδα μου πιο πολυ χρονο
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μια ερώτηση. Πειραματίζομαι με hybrid build του Blitzcranκ (tank/ap-ad) αλλά δε μου βγαίνει καλό. Ξεκινάω με Manamune και μετά βγάζω Frozen heart (ή Trinity αν βαριέμαι), αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν αντέχει το ξύλο. Αν τον πάω με κλασσικό tanky build νιώθω πως θα χαθεί πολλή από τη δυναμική του, οπότε προσανατολιζόμουν σε κάτι σα Manamune / Frozen Heart / Abyssal Scepter, που όμως δεν έχει HP. Με λίγα λόγια, ξέρει κανείς πώς στήνεται ένας αξιοπρεπής ψιλοtanky Blitz? Frozen Heart+trinity =tanky dps blitz. Παίρνεις το ruby, κλεινεις Frozen heart+sheen, κλείνεις trinyty. ¨Εχε regen από τα masteries και τους runes. 1
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις τετοια items με Blitz Εκτος αν το game τραβηξει 3-4 ωρες
zeniath Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Αυτό το build όμως δεν είναι για support bliz γιατί χωρίς creep και χωρίς gp10 items δε πρόκειται να βγάλεις λεφτά ποτέ
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Τελικα τα πραγματα στον East ακομα και στα 1600-1700 δεν αλλαζουν Flamers καθυστερια και ragequitters
Zahariel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Με τα λεφτα του support το μονο viable atm blitz ειναι hog, tabi, zekes aegis. Και wards. Με unlimited budget προτεινω κατι σε Manamune, Frozen Heart, Trinity, Banshees. Χτυπα και κανα GA η κατι παρομοιο και δωσε πονο (η εμπειρικο archangel :3) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις