Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα εγώ προτιμώ το twitch γιατί το player του own3d έχει αρκετά προβλήματα με το flash και γενικά είναι κλάσης κατώτερος από του twitch, όπως ότι είναι πιο ωραίο το channel σου (το φτιάχνεις και λιγάκι σε εμφάνιση ανάλογα πως σου αρέσει).

Από πρόγραμμα η πλειονότητα των streamers που ξέρω και παρακολουθώ χρησιμοποιούν το xsplit που είναι και εύκολο στην χρήση και εύκολο για να το σετάρεις. Άμα είναι θα κάτσω να φτιάξω 2-3 screenshots για το πως να το setάρεις και ότι επιπλέον tweaks να τα πει ο Ζahariel που είναι καιρό τώρα και streamάρει και ξέρει καλύτερα.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω για να συμμετασχω με την ομαδα μου στο go4lol? Καθε ποτε γινεται? Για την συμμετοχη μου θα πληρωσω κατι?

Δημοσ.

Καθε σαββατο το ελληνικο και κυριακες του EUNE.

Απλα δηλωνεις την ομαδα σου, φροντισε να εχετε λογοτυπο και σωστα names/gameaccounts

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση. Πειραματίζομαι με hybrid build του Blitzcranκ (tank/ap-ad) αλλά δε μου βγαίνει καλό. Ξεκινάω με Manamune και μετά βγάζω Frozen heart (ή Trinity αν βαριέμαι), αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν αντέχει το ξύλο. Αν τον πάω με κλασσικό tanky build νιώθω πως θα χαθεί πολλή από τη δυναμική του, οπότε προσανατολιζόμουν σε κάτι σα Manamune / Frozen Heart / Abyssal Scepter, που όμως δεν έχει HP.

Με λίγα λόγια, ξέρει κανείς πώς στήνεται ένας αξιοπρεπής ψιλοtanky Blitz?

Δημοσ.

Support προφανώς;

Πρέπει να σου πάει πολύ καλά tbh για να κάνεις actual build

Philo/HoG/Boots (ninja ή mercury's ανάλογα με τους αντιπάλους)/aegis/Κάνεις το philo shurelia και αν δεν έχει τελειώσει μέχρι τότε βλέπεις moar team oriented defensive επιλογές. Frozen heart, Randuin's ή οτιδήποτε boostάρει το team σου.

Αν θές bruiser που δεν το προτείνω πάς trinity μαζί με κάνα gp5 και μετά situational.

Δημοσ.

σκεφτομαι να αλλαξω το ονομα,δεν μου ακουγεται ωραια,καμια ιδεα???

Καθε σαββατο το ελληνικο και κυριακες του EUNE.

Απλα δηλωνεις την ομαδα σου, φροντισε να εχετε λογοτυπο και σωστα names/gameaccounts

μεχρι το καλοκαιρι θα γινονται αγωνες??

τοτε θα εχω εγω και η ομαδα μου πιο πολυ χρονο :-)

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Πειραματίζομαι με hybrid build του Blitzcranκ (tank/ap-ad) αλλά δε μου βγαίνει καλό. Ξεκινάω με Manamune και μετά βγάζω Frozen heart (ή Trinity αν βαριέμαι), αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν αντέχει το ξύλο. Αν τον πάω με κλασσικό tanky build νιώθω πως θα χαθεί πολλή από τη δυναμική του, οπότε προσανατολιζόμουν σε κάτι σα Manamune / Frozen Heart / Abyssal Scepter, που όμως δεν έχει HP.

Με λίγα λόγια, ξέρει κανείς πώς στήνεται ένας αξιοπρεπής ψιλοtanky Blitz?

Frozen Heart+trinity =tanky dps blitz. Παίρνεις το ruby, κλεινεις Frozen heart+sheen, κλείνεις trinyty. ¨Εχε regen από τα masteries και τους runes.

• Like 1
Δημοσ.

Με τα λεφτα του support το μονο viable atm blitz ειναι hog, tabi, zekes aegis. Και wards.

Με unlimited budget προτεινω κατι σε Manamune, Frozen Heart, Trinity, Banshees. Χτυπα και κανα GA η κατι παρομοιο και δωσε πονο (η εμπειρικο archangel :3)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...