Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη εγραψες στο store, στην καρτελα skins: mafia graves και δεν στο εβγαλε?

Γιατι εμενα μια χαρα υπαρχει, και το δοκιμασα στον σερβερ που παιζεις.

Παντως στο champion select δεν μου εμφανιζοταν ουτε εμενα το συγκεκριμενο skin μεχρι να το αγορασω.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω κάτι πάντως. Έβαλα δοκιμαστικά να δω αν τραβάει να streamάρει το pc μου, και ενώ στο LoL έτρωγε πολλά freeze frames και ήταν στην ουσία unplayable (και ας είχε ingame 300fps) έβαλα μετά το Hitman για να δει ένας φίλος τον Agent 47 να τραβάει μ@λ@κί@ πάνω από μία από τις Saints (ενώ είσαι όρθιος πατάς συνεχώς το 2 :P ) και τελικά στο Hitman μπορούσε να streamάρει κανονικά (έκανα και 3 ώρες κοντά τρομάρα μου stream με τον άλλο να ακούγεται στο skype).

Τι σκατά, πιο βαρύ το LoL από το Hitman; Wierd...

Το πιο περίεργο είναι ότι ο CPU μου δεν είναι για streaming αλλά μια χαρά την πάλεψε στο hitman. Να'ναι λόγω του ότι είναι slow paced game; Και πάλι το hitman είναι απείρως πιο βαρύ από το LoL (τα freeze frame ήταν τα ίδια είτε σε super low γραφικά είτε σε maxed)

Δημοσ.

Όντως θέμα σύνδεσης είναι, ρε συ μπορείς να μου πεις με πόσο bitrate + resolution στο channel properties streamάρεις; Και με πόσο upload σύνδεση;

Atm το έβαλα 480p και 700 bitrate και quality 9 και βγάζει πρασινάκι αλλά παραμένει χάλια η ποιότητα του stream

Δημοσ.

Δηλαδη εγραψες στο store, στην καρτελα skins: mafia graves και δεν στο εβγαλε?

Γιατι εμενα μια χαρα υπαρχει, και το δοκιμασα στον σερβερ που παιζεις.

Παντως στο champion select δεν μου εμφανιζοταν ουτε εμενα το συγκεκριμενο skin μεχρι να το αγορασω.

να πω την αληθεια store δεν ειναι :-D ,στο champion select δεν υπαρχει

να παρω το hired gun graves ή το mafia??ποιο ειναι πιο ωραιο ingame??

ή το jailbreak?

Δημοσ.

Λοιπόν με 1280res/fast/quality8/bitrate500 την παλεύει οκ και δεν μου σηκώνει ingame ms (μόνο +10ms) αλλά η ποιότητα δε με τρελαίνει. Χώρια ότι ο ήχος είναι μάπα αλλα αυτό είναι θέμα του ότι δεν μπορώ να βάλω AAC γιατί είμαι ακόμα στο trial (να κάτσω να σκάσω φραγκα για το full ενώ για την ώρα το δοκιμάζω για να δω πως πάει δε παίζει) και τα FPS μου τα έχει lockάρει στα 25 πάλι λόγω trial xsplit

Δημοσ.

'Ντάξει είπαμε όχι και να streamάρεις με του θείου πράμα, μλκία είναι όταν με το trial κλάνεις την δουλειά σου μια χαρά απλά στο audio στα χαλάει και στα 25fps (δεν έχουμε συνδέσεις στο greece για καλές αναλύσεις έτσι κ αλλιώς)

• Like 1
Δημοσ.

να πω την αληθεια store δεν ειναι :-D ,στο champion select δεν υπαρχει

να παρω το hired gun graves ή το mafia??ποιο ειναι πιο ωραιο ingame??

ή το jailbreak?

Υπαρχουν skin spotlights στο youtube για να δεις πως ειναι τα skins ingame.

Ασε που ειναι αναλογα τα γουστα του καθενος.

Δημοσ.

μάιστα έκανα και το πρώτο successfull stream αλλά τρώει ώρες ώρες που βλέπω στο βίντεο κάτι flickering το UI του LoL ενώ τα γραφικά κυλάνε κανονικά χωρίς να τρώνε κανένα flicker (ingame δεν είχε τίποτα).

Θα την βρούμε την άκρη που θα πάει

Δημοσ.

μάιστα έκανα και το πρώτο successfull stream αλλά τρώει ώρες ώρες που βλέπω στο βίντεο κάτι flickering το UI του LoL ενώ τα γραφικά κυλάνε κανονικά χωρίς να τρώνε κανένα flicker (ingame δεν είχε τίποτα).

Θα την βρούμε την άκρη που θα πάει

Στειλε κανα λινκ αν θες να σε δουμε.. κ γενικα αν θελει καποιος ας φτιαξει εναν οδηγο stream ρυθμισεις κλπ, χρειαζεται.. δεν υπαρχει κανενας ελληνικος..

Ποια υπηρεσια χρησιμοποιειτε; Ποια ειναι καλυτερη; Twitch, own3d, κλπ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...