Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλώντας πάντα για EU East.

1) Ίσως. Παίζοντας αποκλειστικά λωρίδες δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τους junglers (αν και ένας ξύπνιος ζούγκλε είναι σίγουρα μπελάς) και στο βαθμό που βάζω wards και θυσιάζω κάποιο cs δεν αλλάζω το παιχνίδι μου. Σε αυτό βοηθά το ότι παίζω εύκολους farmers. Γενικά για τη φύση του παιχνιδιού, και κρίνοντας από τις επερχόμενες αλλαγές στη season 3, θα έλεγα πως έχεις δίκιο. Το παιχνίδι επιστρέφει στην πρώτη πιο αργή, πιο απαιτητική του ζούγκλα και οι λωρίδες πιθανότατα θα χαλαρώσουν. Σίγουρα επίσης θα σταματήσουμε να βλέπουμε και την κουτσή Μαρία να πηγαινοέρχεται στη ζούγκλα από πλευράς champions, πλέον ο οποιοσδήποτε μπορούσε να πάει και να είναι έστω ανεκτός. Προτιμώ να ανέβει το skill cap και να έχω στο πλευρό μου / απέναντί μου έναν καλό jungler που μπορώ να τον υπολογίσω παρά ένα βλάκα που θα gankάρει λάθος λωρίδα ή έχει αισχρό positioning (τι κάθεσαι στο θάμνο του ποταμιού όταν σπρώχνουμε το tribush ρε νούμερο?).

2) Ω ΝΑΙ.

3) Διαφωνώ, εγώ βλέπω ΚΥΡΙΩΣ ελλείψεις στα βασικά. Δεν είναι δυνατό ο αντίπαλος Alistair να έχει κατασκηνώσει στο θάμνο, να τον έχεις δει την ώρα που έμπαινε γιατί οι minions ήταν μπροστά, και παρόλα αυτά να πιέζεις. Δεν είναι δυνατό να υπάρχουν wards, να τους βλέπεις πού είναι και παρόλα αυτά να τρέχεις χαρωπός στη ζούγκλα. Δε γίνεται το carry bot να έχει 60 cs στα 20 λεπτά.

Στο jungle κυριως με χαλαει που οταν ενας jungler δινει απλοχερα το lane στη μια team ο αλλος οχι απλα δε προσπαθει να το camparei να το κανει even (που μπορει να χρειαστει πανω απο ενα gank προφανως) αλλα δεν προσπαθει καν να feedarei τα υπολοιπα. Μου χει τυχει απειρες φορες να βλεπω εναν lee sin να παιρνει fb top, να πηγαινει mid succesfully και μετα bot και ο αλλος jungler να κανει τους λυκους του και περα βρεχει.

Επειδη παιζω σχεδον αποκλειστικα bot lane αν δεν ειμαι premade χανω συνεχεια cs επειδη πρεπει να παλευω πραγματικα στο chat να πεισω το support μου να μη μου κανει deny επειδη αρνειται να πλησιασει/βαλει ward στο bush που camparei το αλλο support. Ειλικρινα ΚΑΘΕ game. Αυτο ειναι ενα βασικο που βλεπω και αλλα δυο.

1) Οπως ειπα το bad objective control, Το θεωρω πλεον αυτονοητο οτι αν για καποιο λογο 3 ατομα βρεθουν top για gank ειναι αδιανοητο οι 4 δικοι μου είτε να κανουν dive bot+turret ή να παρουν dragon ή και τα δυο. Τα pings απλα δεν αρκουν. Θελει 10 γραμμες chat να καταλαβουν και παλι συνηθως οταν καταλαβαινουν ειναι αργα.

2) Τα mid είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ. ΟΛΑ. ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Αδυνατουν να ακολουθησουν τον opponent τους. Νομιζουν οτι το ss ειναι αρκετο, freezaroun ετσι χωρις λογο το lane τους και δε πα να τραβας εσυ τα μαλλια σου στο bot που βρεθηκαν 34 ατομα? Φταις επειδη ειπε ss.

Ειλικρινα το τελευταιο που με νοιαζει ειναι αν το top/mid μου εχει 20% λιγοτερο cs σ αυτο το elo. (Στο gold που ειμαι τωρα συνεχιζει παντως)

Πλεον τα εχω αποδεχτει αυτα και προσπαθω να τα καταπολεμησω αλλα η αληθεια ειναι οτι απ τη στιγμη που δε διαλλεγω εγω τον jungler/mid/top μου περναω περισσοτερη ωρα κανοντας την oprah μπας και τους ηρεμησω και εμψυχωσω παρα επικεντρωνομαι στο game. Λειτουργει αλλα δε μπορω να πω οτι το ευχαριστιεμαι κιολας...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο,απλα παιξε και ευχαριστησου κανονοντας οτι καλυτερο μπορεις.Γενικα το solo q κερδιζετε αν καταφερεις να κανεις την ομαδα σου να παιξει σαν ομαδα.Πραγματικα εχω παρει ενα σωρο ματς ,λεγοντας στον τοπ να ερθει bot για δρακο και turret dive.Και δρακο +και κιλλς και 2 bot turret,καπως ετσι γυρνας τα παιχνιδια.με κατι τετοια calls πραγματικα τα solo q γινονται ευκολα.Βεβαια θελει προσπαθεια να τους κανεις να παιξουν ολοι μαζι.

Δημοσ.

4-6 και 1320 ο απολογισμός των placement matches ξεκινώντας απο 1380 μετά το reset.

Κάθε χρόνο αυτήν την αποφράδα μέρα μου πάει σκατά και κάθε χρόνο σιχαίνομαι το παιχνίδι και τα ranked.

Κάπου ανάμεσα στα top-mid-adc or feed/support teemo/omg report x-y-z ALL the players/surrender spam/garen top is gg/i'm chinese sorry for bad ping/omg fb i go afk καρκίνους και παναγίες απο ελληνάρες/ 0 honor/5 καφέδες/6 ώρες ασταμάτητου queue και περίπου 15 περιπτώσεις οπου ragαρα και πέταξα το mouse απο το γραφείο, συνειδητοποίησα οτι όποιος ισχυρίζεται οτι δεν υπάρχει elo hell είναι απλα ψεύτης ή κωλόφαρδος. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Είναι θεμα συμπεριφοράς.

Παιχνίδια που έπρεπε να τα χάσουμε πανηγυρικά, τα κερδίζουμε γιατί κάποιος απο τους αντιπάλους αποφάσισε να στουκάρει στα towers για "trolling", παιχνίδι που είμαστε μπροστά 15 kills αλλα κάποιος αρνείται πεισματικά να κάνει teamfight και πηγαίνει 1v5, γενικά παράνοια και αντιlol. Για πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ γερά νεύρα.

Γενικά δεν ξέρω τι σημαίνει το surrender και παίζω συνήθως στο 100% μου μέχρι το nexus να φτάσει στο 0. Το θέμα είναι οτι σε αυτό το bracket το loser mentality και η ημιμάθεια είναι τόσο μεγάλη που 50/50 ή ακόμα και κερδισμένα games χάνονται απο πείσμα ή απο "μαλακίες". Άτομα που δεν θέλουν να κερδίσουν. Ο blitz μου που αποφάσισε να πάρει full cloth armors ας πούμε όταν αποφάσισε οτι το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει... ο lee sin που κάθεται στη βάση και spamάρει laugh για 5 λεπτά και μετά αποφασίζει να παίξει... Ιστορίες καθημερινής τρέλας και παιχνίδια πραγματικά ακουβάλητα. Και επειδή έπαιζα premade, πολλές φορές χρειάστηκε να πάρω support σα last pick (το οποίο λατρεύω σα ρόλο), αλλα βρέθηκα να κοιτάω το ad μου 50cs κάτω ή να αυτοκτονεί σε 3 άτομα και να πηγαίνει afk "Because its lost". Με plat φίλο btw σε skype οπου ο ένας προσπαθούσε να ηρεμήσει τον άλλον όποτε μπαίναμε σε tilt.

Δεν περιμένω απάντηση. Ξέρω οτι με σάλιο και υπομονή θα ξεμπερδέψω με αυτό το πράγμα soon enough. Είναι η πολλοστή φορά που χρειάζεται να βγώ απο αυτό το βόθρο μετά το reset. Αλλα τα νεύρα και η υπομονή που χρειάζεται για αυτό είναι ιώβια. Faceroll normals και η ζωή είναι ωραία. Ναί γίνονται καλούτσικα games απο κάποιο ranked bracket και πάνω αλλα τα νεύρα και τις άσπρες τρίχες που θα βγάλω αυτές τις ημέρες που θα χρειαστούν για να ξεμπερδέψω πώς πληρώνονται και για ποιό λόγο; 40 games σύνολο δίνω στο solo queue. Αν κάτσει, καλώς. Αν όχι qq θα πάω στον west cancer να κάνω και εκεί τα placement και ελπίζω να μου κάτσουν καλύτερα. Αν και αυτά τζίφος, τότε εκτός του οτι είμαι σκουπίδι θα αποδειχτεί οτι είναι η ώρα να αξιοποιήσω τo reset glitch hack μου και να τερματίσω κάνα παιχνίδι της προκοπής.

*και όλα αυτά με mass mute απο την αρχή του game btw.

Καλή season 3 να έχουμε λοιπόν και σας εύχομαι καλύτερη τύχη. Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα.

Reset και παπαριές -.-

edit: Το premade στανταράκι σου δίνει handicap και σου βάζει τα ΑΜΕΑ για να έρθει στα "ίσα". Πιθανότατα ήταν λάθος ιδέα και ίσως πήγαινε πολύ πιο άνετα εντελώς solo.

edit2: Φυσικά και δε μου φταίνε μόνο οι άλλοι. Σκουπίδιασα και εγώ πολλές φορές απο άγχος/νεύρα ή απλά brainfart ή και αχρηστίλα. Η αυτοκριτική είναι #1 προτεραιότητα. Αλλα κάποια πράγματα είναι beyond skill & common sense.

Δημοσ.

Μεταξυ μας. Περιμενε κι αλλο. Αρκετα κι αλλο. Δεν εχει κατσει το ελο ειδικα στον east. Κατα τ αλλα ο west μου φανηκε ανεκτος

Δημοσ.

Πέρα από οτιδήποτε, λατρεύω τον τόνο ομαδικής ψυχοθεραπείας και αλληλοϋποστήριξης που έχει αυτό το thread :D :D :D

Δε νομίζω πως το duo queue έχει κάποιου είδους μαγνήτη, απλά είναι η ποσόστωση τέτοια.

Δημοσ.

4-6 και 1320 ο απολογισμός των placement matches ξεκινώντας απο 1380 μετά το reset.

Κάθε χρόνο αυτήν την αποφράδα μέρα μου πάει σκατά και κάθε χρόνο σιχαίνομαι το παιχνίδι και τα ranked.

Κάπου ανάμεσα στα top-mid-adc or feed/support teemo/omg report x-y-z ALL the players/surrender spam/garen top is gg/i'm chinese sorry for bad ping/omg fb i go afk καρκίνους και παναγίες απο ελληνάρες/ 0 honor/5 καφέδες/6 ώρες ασταμάτητου queue και περίπου 15 περιπτώσεις οπου ragαρα και πέταξα το mouse απο το γραφείο, συνειδητοποίησα οτι όποιος ισχυρίζεται οτι δεν υπάρχει elo hell είναι απλα ψεύτης ή κωλόφαρδος. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Είναι θεμα συμπεριφοράς.

Παιχνίδια που έπρεπε να τα χάσουμε πανηγυρικά, τα κερδίζουμε γιατί κάποιος απο τους αντιπάλους αποφάσισε να στουκάρει στα towers για "trolling", παιχνίδι που είμαστε μπροστά 15 kills αλλα κάποιος αρνείται πεισματικά να κάνει teamfight και πηγαίνει 1v5, γενικά παράνοια και αντιlol. Για πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ γερά νεύρα.

Γενικά δεν ξέρω τι σημαίνει το surrender και παίζω συνήθως στο 100% μου μέχρι το nexus να φτάσει στο 0. Το θέμα είναι οτι σε αυτό το bracket το loser mentality και η ημιμάθεια είναι τόσο μεγάλη που 50/50 ή ακόμα και κερδισμένα games χάνονται απο πείσμα ή απο "μαλακίες". Άτομα που δεν θέλουν να κερδίσουν. Ο blitz μου που αποφάσισε να πάρει full cloth armors ας πούμε όταν αποφάσισε οτι το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει... ο lee sin που κάθεται στη βάση και spamάρει laugh για 5 λεπτά και μετά αποφασίζει να παίξει... Ιστορίες καθημερινής τρέλας και παιχνίδια πραγματικά ακουβάλητα. Και επειδή έπαιζα premade, πολλές φορές χρειάστηκε να πάρω support σα last pick (το οποίο λατρεύω σα ρόλο), αλλα βρέθηκα να κοιτάω το ad μου 50cs κάτω ή να αυτοκτονεί σε 3 άτομα και να πηγαίνει afk "Because its lost". Με plat φίλο btw σε skype οπου ο ένας προσπαθούσε να ηρεμήσει τον άλλον όποτε μπαίναμε σε tilt.

Δεν περιμένω απάντηση. Ξέρω οτι με σάλιο και υπομονή θα ξεμπερδέψω με αυτό το πράγμα soon enough. Είναι η πολλοστή φορά που χρειάζεται να βγώ απο αυτό το βόθρο μετά το reset. Αλλα τα νεύρα και η υπομονή που χρειάζεται για αυτό είναι ιώβια. Faceroll normals και η ζωή είναι ωραία. Ναί γίνονται καλούτσικα games απο κάποιο ranked bracket και πάνω αλλα τα νεύρα και τις άσπρες τρίχες που θα βγάλω αυτές τις ημέρες που θα χρειαστούν για να ξεμπερδέψω πώς πληρώνονται και για ποιό λόγο; 40 games σύνολο δίνω στο solo queue. Αν κάτσει, καλώς. Αν όχι qq θα πάω στον west cancer να κάνω και εκεί τα placement και ελπίζω να μου κάτσουν καλύτερα. Αν και αυτά τζίφος, τότε εκτός του οτι είμαι σκουπίδι θα αποδειχτεί οτι είναι η ώρα να αξιοποιήσω τo reset glitch hack μου και να τερματίσω κάνα παιχνίδι της προκοπής.

*και όλα αυτά με mass mute απο την αρχή του game btw.

Καλή season 3 να έχουμε λοιπόν και σας εύχομαι καλύτερη τύχη. Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα.

Reset και παπαριές -.-

edit: Το premade στανταράκι σου δίνει handicap και σου βάζει τα ΑΜΕΑ για να έρθει στα "ίσα". Πιθανότατα ήταν λάθος ιδέα και ίσως πήγαινε πολύ πιο άνετα εντελώς solo.

edit2: Φυσικά και δε μου φταίνε μόνο οι άλλοι. Σκουπίδιασα και εγώ πολλές φορές απο άγχος/νεύρα ή απλά brainfart ή και αχρηστίλα. Η αυτοκριτική είναι #1 προτεραιότητα. Αλλα κάποια πράγματα είναι beyond skill & common sense.

Τι παικτες παιζεις?Τι champs.Παιδες,ap carry και ad ειναι τα παντα.,

Δημοσ.

Τι παικτες παιζεις?Τι champs.Παιδες,ap carry και ad ειναι τα παντα.,

Τα πάντα παίζω. Αφήνω τους άλλους να pickάρουν ότι "ξέρουν" και διαλέγω ότι χρειάζεται. Έτσι καταλήγω πολλές φορές με support αν είμαι last pick και γι αυτό και δεν έχω όση επιρροή θα ήθελα στο παιχνίδι. Ad είναι αυτό που με βολεύει περισσότερο γιατί και σκατά να μου πάει η αρχή, αν πάει late θα μπορέσω να σηκώσω το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό λόγω farm (σε τέτοιου είδους games έχω 2x το farm του αντίπαλου ad στο τέλος). Το θέμα είναι οτι όταν οι συμπαίκτες ψοφάνε σαν τα σκουλήκια τα πρώτα 10 λεπτά και μετά δεν έχουν καμία διάθεση να ηρεμήσουν/σταματήσουν να ψοφάνε, δεν υπάρχει σωτηρία και το καλύτερο ad του κόσμου να είσαι γιατί δεν έχεις ούτε το χρόνο ούτε τον τρόπο να έρθεις στα ίσα σου. Ιδιαίτερα όταν spammάρουν surrender και κάνουν οτι περνάει απο το χέρι τους για να καταστρέψουν το παιχνίδι. To ίδιο είναι και όταν το support σου νομίζει οτι είναι ο krepo, πάει για τα aggresive plays χωρίς λόγο και καταλήγει να δίνουμε double kill γιατί 7/10 φορές θα με baitάρει στο θάνατο.

Τέλος πάντων γενικά παιχνίδια με half minded παίκτες μπορώ να τα κερδίσω, όχι γιατί εγώ είμαι κάτι ιδιαίτερο, αλλα γιατί δεν ψοφάνε και εκμεταλεύονται την αναπηρία των αντιπάλων (που πάντα υπάρχει) ακόμα και αν το παιχνίδι ξεκίνησε "στραβά". Αυτή όμως η διάθεση για νίκη σπάνια υπάρχει. Βρήκαμε το ad/support premade bot να πηγαίνει γενικά καλά, αλλα και αυτό δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα λόγω της φύσης του support όταν οι άλλοι ναυαγούν. Το lane/jungler επίσης πάει πολύ καλά αλλα κάνω το λάθος να λέω οτι είμαι οκ στο lane (που είμαι) και του λέω να roamάρει αλλού μήπως και δεν ναυαγήσουν. Ταίζουμε 2-3 kills στο top μας μήπως και δούμε άσπρη μέρα και καταλήγει 3-8 ξερωγω και εγώ με facepalm και νεύρα. Αnyway υπομονή/επιμονή/dedicated camp και σιγά τα αυγά. Απλά ήλπιζα να μου πάει τυχερά η πρώτη 10δα για να μη μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία πάλι.

On a totally unrelated note

E01y0l.jpg

Head of kha zix. Όταν rengar και kha zix είναι αντίπαλοι, ο ένας με 10+ stacks στο bonetooth και ο άλλος με 3 evolve νομίζω ξεκινάει ingame ένα side quest το "the hunt is on". Όποιος απο τους 2 σκοτώσει τον άλλο παίρνει ένα unique bonus. Ο rengar το παραπάνω item το οποίο είναι ένα bonetooth maxαρισμένο που δεν χάνει stacks και ο kha zix ένα bonus evolve point. Πολύ ενδιαφέρον και γαμάτο passive και προφανώς αναφορά στο alien vs predator.

Δημοσ.

Τα πάντα παίζω. Αφήνω τους άλλους να pickάρουν ότι "ξέρουν" και διαλέγω ότι χρειάζεται. Έτσι καταλήγω πολλές φορές με support αν είμαι last pick και γι αυτό και δεν έχω όση επιρροή θα ήθελα στο παιχνίδι. Ad είναι αυτό που με βολεύει περισσότερο γιατί και σκατά να μου πάει η αρχή, αν πάει late θα μπορέσω να σηκώσω το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό λόγω farm (σε τέτοιου είδους games έχω 2x το farm του αντίπαλου ad στο τέλος). Το θέμα είναι οτι όταν οι συμπαίκτες ψοφάνε σαν τα σκουλήκια τα πρώτα 10 λεπτά και μετά δεν έχουν καμία διάθεση να ηρεμήσουν/σταματήσουν να ψοφάνε, δεν υπάρχει σωτηρία και το καλύτερο ad του κόσμου να είσαι γιατί δεν έχεις ούτε το χρόνο ούτε τον τρόπο να έρθεις στα ίσα σου. Ιδιαίτερα όταν spammάρουν surrender και κάνουν οτι περνάει απο το χέρι τους για να καταστρέψουν το παιχνίδι. To ίδιο είναι και όταν το support σου νομίζει οτι είναι ο krepo, πάει για τα aggresive plays χωρίς λόγο και καταλήγει να δίνουμε double kill γιατί 7/10 φορές θα με baitάρει στο θάνατο.

Τέλος πάντων γενικά παιχνίδια με half minded παίκτες μπορώ να τα κερδίσω, όχι γιατί εγώ είμαι κάτι ιδιαίτερο, αλλα γιατί δεν ψοφάνε και εκμεταλεύονται την αναπηρία των αντιπάλων (που πάντα υπάρχει) ακόμα και αν το παιχνίδι ξεκίνησε "στραβά". Αυτή όμως η διάθεση για νίκη σπάνια υπάρχει. Βρήκαμε το ad/support premade bot να πηγαίνει γενικά καλά, αλλα και αυτό δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα λόγω της φύσης του support όταν οι άλλοι ναυαγούν. Το lane/jungler επίσης πάει πολύ καλά αλλα κάνω το λάθος να λέω οτι είμαι οκ στο lane (που είμαι) και του λέω να roamάρει αλλού μήπως και δεν ναυαγήσουν. Ταίζουμε 2-3 kills στο top μας μήπως και δούμε άσπρη μέρα και καταλήγει 3-8 ξερωγω και εγώ με facepalm και νεύρα. Αnyway υπομονή/επιμονή/dedicated camp και σιγά τα αυγά. Απλά ήλπιζα να μου πάει τυχερά η πρώτη 10δα για να μη μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία πάλι.

On a totally unrelated note

E01y0l.jpg

Head of kha zix. Όταν rengar και kha zix είναι αντίπαλοι, ο ένας με 10+ stacks στο bonetooth και ο άλλος με 3 evolve νομίζω ξεκινάει ingame ένα side quest το "the hunt is on". Όποιος απο τους 2 σκοτώσει τον άλλο παίρνει ένα unique bonus. Ο rengar το παραπάνω item το οποίο είναι ένα bonetooth maxαρισμένο που δεν χάνει stacks και ο kha zix ένα bonus evolve point. Πολύ ενδιαφέρον και γαμάτο passive και προφανώς αναφορά στο alien vs predator.

τωρα το εμαθες αυτο;
Δημοσ.

ρε συ,με 10 ματς τι περιμενεις να δεις?Και τα στατικστικα σου με ad carry [kill death ratio],δεν ειναι πολυ καλα.ΜΟυ λες οτι οταν εχεις ad αν feedaroyn οι αλλοι δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι εισαι για late.Εγω ξερω οτι οσοι ξερουν να παιζουν καλα ad carry ,απλα κουβαλανε για πλακα ,καθως σε 10 λεπτα μπορει να εχουν 3 και 4 κιλλ ,γιατι απλα κερδιζουν για πλακα το lane τους.Οταν λες κερδιζω το lane τι ενοεις?Μονο με farm?Στα ελο που εισαι ειναι πραγματικα ευκολο να βγεις απο το lane σου με παρα πολλα kill.

Οπως και να εχει ,εχεις λιγα παιχνιδια,απορω πως τα λες; αυτα τα πραγματα με μολις 10 ματς..Ακομα και στην σεζον 2 εχεις λιγα.

Για εμενα χιλιες φορες να χανεις αλλα να παιζεις ranked[τα νορμαλ ειναι η χαρα του παιδιου],παρα νορμαλ..Και ας χασεις,καποτε θα ανεβεις.

Αν τρολλαρουν στα τετοια σου,παιξε εσυ το παιχνιδι σου,και στα troll games κανε τις δοκιμες σου.Για εμενα παντως δεν ειναι ποσα kill θα κανεις[αν εξαιρεσεις το ad carry],αλλα να κανεις το team σου να παιξουν σαν ομαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι προφανώς δε το κάνω μεγάλο θέμα με τόσα games. Αυτό έλειπε. Τον πόνο μου λέω αν και ξέρω οτι με λίγη υπομονή θα στρώσει. Και αυτό που με καίει περισσότερο είναι οτι τα πρώτα games είναι boosted και ήθελα ένα head start. Τα stats που λές είναι όντως σκατένια αλλα αν τα έβλεπες θα καταλάβαινες πώς ξεκίνησαν και γιατί κατέληξαν όπως κατέληξαν. Φέτος λέω να παίζω αποκλειστικά ranked και ίσως γι αυτό εκνευρίστηκα που δε ξεμπέρδεψα με τα placement να πάω πάνω απο κάποιο ψυχολογικό όριο και μετά να παίζω for the joy of the game. ΔΕ με νοιάζει αν χάσω η κερδίσω. Αρκεί να παίξω ένα game της προκοπής χωρίς συμπεριφορικά α.μ.ε.α και sociopaths. Κατα τα άλλα τα games είναι μοιρασμένα σε 3+ acc οπότε δεν είναι ενδεικτικά αν και απο την s2 και σε αυτό το acc φαίνεται κάπως το k/d/a/cs/win ratio με τα ad.

Anyway nuff with the whining. Το οτι αυτή την εποχή τα παιχνίδια είναι ρώσσικη ρουλέτα είναι γνωστό τις πάσι δεν είναι κάτι που χρίζει συζήτησης. Δεν έχω κρατημένο ένα reddit post με τα games των πρώτων 2 εβδομάδων των top παικτών ανα τον κόσμο. Αν έβλεπες τις διακυμάνσεις ήταν χαοτικές. Είναι κακοί παίκτες και δε μπορούν να σηκώσουν games? Όχι φυσικά όχι. Αλλα η τυχαιότητα αυτών των εβδομάδων είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά ευνοεί κατα 80% τους τυχερούς και κατα 20% τους ικανούς. Μη μπερδεύεις τα 1400 στο τέλος της προηγούμενης season που όλοι ήταν εκεί που πρέπει σε σχέση με τώρα που στο game θα έχεις απο τυχερούς 1000ρηδες trolls μέχρι άτυχους 1800ρηδες.

Above all κουβέντα να γίνεται :P

edit:

Οι περισσότεροι είχαν 1:1 στην καλύτερη και είχαμε και χαρακτηριστικά παραδείγματα όπως ο Crumbz που ήταν #1 στον NA κάποια στιγμή πέρσι, ο Νyjacky, o Rain man, o Ocelote και άλλοι που είχαν πολύ αρνητικά scores με τον Crumbz να ξεκινάει ενδεικτικά με 8:17. Αν γινόταν hard reset εκεί να δείς τι θα γινόταν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...