Tobajara Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ό,τι είπε Να προσθέσω το κλασσικό στο queue "I VARUS BOT FK U NOOB" επειδή είναι ο μόνος χαρακτήρας που "παίζει". Soraka και πάλι Soraka μπας και το σώσουμε, γιατί καλό το cc αλλά ο άλλος θα πρέπει να ξέρει τι να κάνει όταν βλέπει κάποιον stunned - slowed - οτιδήποτε. Επίσης ξεκίνησα δειλά δειλά vs AI με Blitz. Το μόνο μου σχόλιο είναι αυτό. http://www.youtube.com/watch?v=ZytLSW_9Sw8&feature=bf_prev&list=PL504AC68B92BB30BC 1
jim777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδια μια ερώτηση. Αυτο για τους τραγικους 1300 αναφερεται στον east μονο ή και στον west. Εγω μια χαρά παικτες και games εβρισκα σ αυτο το elo και το μονο προβλημα ηταν το ending games και το objective control. Κατα τ'αλλα μια δεν ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα. Το μόνο σημαντικό που έχω προσεξει ειναι οτι ο jungler dictates the game υπερβολικα πολύ. Μια συμβουλη. lolking και απειρο dodging. Αν δειτε τον "mid or feed" ή γενικα κακη συμπεριφορα στο champ selection απλά dodge. Δεν εχει νοημα να παιξετε μαζι του ακομη και αν ειναι το καλυτερο mid/top/whatever γιατι 90% θα χασετε elo και θα σπασουν και τα νευρα σας γιατι ingame περισσοτερο θα spammarei παρα θα cs-αρει. Edit: Το μια χαρα αναφερεται κυριως σε βασικα πραγματα. Υπαρχουν πολλες caught for no reason ή κακά initiates 3v5 χωρίς καν objective στον οριζοντα αλλα γενικα είναι συνενοησιμοι με τα καταλληλα pings και chat σώζεται. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2012 από jim777
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Διαφωνω απειρα Δεν ξερω κατα ποσο εχεις παιξει σε 1200-1400 elo range αλλα ειναι αυτο που λεμε ακουβαλητοι πραγματικα Εγω στο s2 δεν επαιζα ranked , επαιζα normals να περναει η ωρα και να κανω και την πλακα μου Το account το παιζει και ο μικρος μου αδερφος που ειναι ο κλασσικος 16χρονος lolaκιας που παιρνει pantheon top και φτιαχνει IE Ειχε φτασει λοιπον 1280 elo το account και κατα το τελος της s2 ειπα να το πιασω μηπως και το παω gold Ε λοιπον αυτα που εβλεπα δεν υπαρχουν 0 Map awareness , 0 csing , 0 ολα Ξεχνας τα παντα και ξεχνας κι αυτα που ξερεις σε τετοια elo Δεν μπορεις να κουβαλας καθε game , αλλα ακομα και αν το κανεις παιζει να υπαρχει καποιος στην ομαδα που να ειναι απειρα κακος και να σου πηδαει ολο το game Το ολο θεμα πηγαινε λοιπον πανω κατω , 1 νικη , 1 ηττα κατι τετοια Με τα πολλα εφτασα καπου στο 1420 κατι καπου εκει Στο S3 με αρχισε 1340 αν δεν κανω λαθος και πλεον ειμαι 1600 καθως μετα το 1500 τα games εχουν καλυτερεψει αισθητα Τα trolls στα 1200 και 1100 ελο δεν ειναι μονο στο team σου ,ειναι και στο αλλο.Μαλλον δεν ησουν τοσο καλος παικτης φιλος δεν εχει να λεει κατι.Υποψιν πηρα φιλου λογαριασμο στα 1100 ελο,μου ελεγε οτι ηταν uncarriable,επαιξα 11 παιχνιδια κερδισα τα 9 κανοντας πλακα σε καθε παιχνιδι.Μετα τα 1400 ελο δυσκολευει καπως το πραγμα[δεν μπορεις να κανεις carry παντελως μονος].Οπως και να εχει,στην προηγουμενη σεζον ,ξεκινησα ΣΤΑ 1080 ελο ,και εφτασα με περιπου +80 νικεσ παραπανμω απο ηττες ,στα 1800 ελο.Εχω περασει και εγω απο elo hell, εχω συναντησει καθε τρολλ που υθπαρχει στο παιχνιδι[ναι jungler kasadin,why not]
koularasss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 πριν απο λιγο εχασα το πρωτο μου,ειχαμε στο bot riven,sona ε τι να κανουμε,feedαραν το adc των αλλων και χασαμε,προς το παρων 6/1.
Tobajara Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 [...] 1) Το μόνο σημαντικό που έχω προσεξει ειναι οτι ο jungler dictates the game υπερβολικα πολύ. 2) Μια συμβουλη. lolking και απειρο dodging.[...] 3) Edit: Το μια χαρα αναφερεται κυριως σε βασικα πραγματα. Υπαρχουν πολλες caught for no reason ή κακά initiates 3v5 χωρίς καν objective στον οριζοντα αλλα γενικα είναι συνενοησιμοι με τα καταλληλα pings και chat σώζεται. Μιλώντας πάντα για EU East. 1) Ίσως. Παίζοντας αποκλειστικά λωρίδες δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τους junglers (αν και ένας ξύπνιος ζούγκλε είναι σίγουρα μπελάς) και στο βαθμό που βάζω wards και θυσιάζω κάποιο cs δεν αλλάζω το παιχνίδι μου. Σε αυτό βοηθά το ότι παίζω εύκολους farmers. Γενικά για τη φύση του παιχνιδιού, και κρίνοντας από τις επερχόμενες αλλαγές στη season 3, θα έλεγα πως έχεις δίκιο. Το παιχνίδι επιστρέφει στην πρώτη πιο αργή, πιο απαιτητική του ζούγκλα και οι λωρίδες πιθανότατα θα χαλαρώσουν. Σίγουρα επίσης θα σταματήσουμε να βλέπουμε και την κουτσή Μαρία να πηγαινοέρχεται στη ζούγκλα από πλευράς champions, πλέον ο οποιοσδήποτε μπορούσε να πάει και να είναι έστω ανεκτός. Προτιμώ να ανέβει το skill cap και να έχω στο πλευρό μου / απέναντί μου έναν καλό jungler που μπορώ να τον υπολογίσω παρά ένα βλάκα που θα gankάρει λάθος λωρίδα ή έχει αισχρό positioning (τι κάθεσαι στο θάμνο του ποταμιού όταν σπρώχνουμε το tribush ρε νούμερο?). 2) Ω ΝΑΙ. 3) Διαφωνώ, εγώ βλέπω ΚΥΡΙΩΣ ελλείψεις στα βασικά. Δεν είναι δυνατό ο αντίπαλος Alistair να έχει κατασκηνώσει στο θάμνο, να τον έχεις δει την ώρα που έμπαινε γιατί οι minions ήταν μπροστά, και παρόλα αυτά να πιέζεις. Δεν είναι δυνατό να υπάρχουν wards, να τους βλέπεις πού είναι και παρόλα αυτά να τρέχεις χαρωπός στη ζούγκλα. Δε γίνεται το carry bot να έχει 60 cs στα 20 λεπτά.
Zahariel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Aχ αναμνησεις. Παιχνιδι που ο Swain μας ειχε 60 cs και η Diana τους 260. Kαι το κερδισα καπως. Αυτο το reset μονο κακο στη ψυχικη υγεια κανει
Infant Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 παιδια μου λετε κανα build για skarner kai irelia (skarner θελω απο τον socrati και irelia απο zahariel )
Zahariel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 http://soulfiregaming.com/guide/irelia/ Ειμαι σιγουρος οτι κανεις δε νοιαζεται που τα γραφω αυτα :/ Reporting from west btw. Με χαροποιει ιδιαιτερα το γεγονος οτι οταν κερδιζω το Lane μου και παιζω τον αντιπαλο και το jungle 1v2 και τους σκοτωνω κερδιζω τα παιχνιδια. Στον East δν γινεται αυτο. Τουλαχιστον στο West οταν κανω οutperform τα παντα κερδιζω λιγο ELO. Η υποψια μου μ λεει οτι θα παρει ακομα καιρο μεχρι να "κατσει" ο East σωστα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Εχθες επεσα μεσα στην αποτυχια με 6 ηττες,ασχημη μερα.Στα 3 ειχαα πραγματικα κακη ομαδα και ηταν πολυ δυσκοο να κανω κατι,αλλα στα αλλα μαλλον δεν επαιξα καλα. Στο buildaρισμα βγαζεις οτι γνωριζεις απολα τα guide[αν εισαι feedariσμενος πας για trinity,αν οχι πας για tanky build].ΤΟ θεμα ειναι ενα,με μια σου κινηση μπορεις να αλλαξεις ολο το παιχνιδι και για αυτο τον γουσταρω αυτον τον παικτη. Παντως ακομα ειναι πολυ νωρις ,ουτε καν εχει μπει η νεα σεζον.
Infant Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 να ρωτησω κατι ; Το q w e r d f τα εχετε με smartcast ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 yeah, δεν παλεύεται αλλιώς
Atallos1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Τα trolls στα 1200 και 1100 ελο δεν ειναι μονο στο team σου ,ειναι και στο αλλο.Μαλλον δεν ησουν τοσο καλος παικτης φιλος δεν εχει να λεει κατι.Υποψιν πηρα φιλου λογαριασμο στα 1100 ελο,μου ελεγε οτι ηταν uncarriable,επαιξα 11 παιχνιδια κερδισα τα 9 κανοντας πλακα σε καθε παιχνιδι.Μετα τα 1400 ελο δυσκολευει καπως το πραγμα[δεν μπορεις να κανεις carry παντελως μονος].Οπως και να εχει,στην προηγουμενη σεζον ,ξεκινησα ΣΤΑ 1080 ελο ,και εφτασα με περιπου +80 νικεσ παραπανμω απο ηττες ,στα 1800 ελο.Εχω περασει και εγω απο elo hell, εχω συναντησει καθε τρολλ που υθπαρχει στο παιχνιδι[ναι jungler kasadin,why not] Μιλωντας λοιπον παντα για τον East Στο 1200-1400 elo range μετραει απλα ποια ομαδα εχει τους πιο κακους Στους τυφλους δηλαδη κυριαρχει ο μονοφθαλμος ενα πραμα Με την δικη σου λογικη λοιπον αν δεν ημουν καλος , καλουτσικος , μετριος η οτιδηποτε δεν θα ξεφευγα ποτε απο εκει και δεν θα εφτανα 1600 τωρα σχετικα ευκολα @infant Σχεδον τα παντα σε smartcast εκτος απο ιδιαιτερα spells πχ Anivia Wall
koularasss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 yeah, δεν παλεύεται αλλιώς οταν βαζεις smartcast τι αλλαζει??
kuzko21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 γινονται σαν το flash , oπου κοιταει το ποντικι παει και το Spell , εγω παντως δεν τα χρησιμοποιω γενικα περαν καποιων εξαιρεσεων οπως το Ε του ez/graves πχ. ακομα και την ahri χωρις σμαρτκαστ την παιζω.
koularasss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Σαν το q του karthus ενα πραγμα??σπαστικο να μη βλεπεις το range,μπορω να το αλλαξω στον karthus αυτο? Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις