klainmaingr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ο τυπος εχει φτασει σε αλλο επιπεδο ρε συ Εκει που ολοι ειχανε ξεχασει την Lux την ζωντανευει ξανα εκτος απο το SoloQ και σε ενα καλουτσικο tourney Long range champ , poke , baron-drag steals και kinda uncounterable σε lane λογω του range Τα bans δεν θα φτασουν για τους Fnatic , αν και προβλεπω οτι θα του αφησουν σιγουρα την Lux ανοιχτη ξανα Εχω περιεργεια να δω τι θα παιξει ο Xpeke Ναι είναι τεχνικά μάλλον ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή (απο γνωστούς at least) Έχω κουραστεί να βλέπω orianna btw (που σε games μου btw δεν την βλέπω ποτέ). Dat triple kill στον cyanide... Μπάλα και παπάρια. League of legends ρε μου$#@ια. 1
mpikoz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Βάλτην σε spoiler ο ελληνικός client καίει τα μάτια μου Implying you wouldn't open the spoiler γκρικλις
koularasss Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 εχω 5 νικεσ με vlad κ με εχει 1253 και 0 ηττες
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 There are your bans. There is your karthus. Τό βλεπες τό παιξες κατάσταση.
SOADNICK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παλι 2v3 σημερα... και απο το level 1-8 1v3 τι σκατα εχουν μεσα στο κεφαλι τους?
Κάβουρας Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια εχω το acc στον ιστ κοντα στα χίλια(1-9) και στο γουέστ πάω για 1800 τι θα γίνει να πούμε.Ξενερώνω άσχημα στον ιστ ολο βικτορ μιδ διπλο μπρουισερ μποτ jungle warwick φλασ ignite και τετοιες παπαριές.
zeniath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παλι 2v3 σημερα... και απο το level 1-8 1v3 τι σκατα εχουν μεσα στο κεφαλι τους? Γιατί παίζεις στο leveling up του account σου αγόρι μου 3v3s Twisted Treeline και όχι 5b5s Summoner's Rift? Όλα τα άλλα map και στο 30lvl ελάχιστοι τα παίρνουν στα σοβαρά, το μόνο που θα μπορείς να ελπίζεις μπας και παίξεις κανα ανθρωπινό game.
SOADNICK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Τα ψιλο βαριεμαι τα 5v5 γιατι κρατουν μια ωρα.. εκτος αν εχω 4-5 premade
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια εχω το acc στον ιστ κοντα στα χίλια(1-9) και στο γουέστ πάω για 1800 τι θα γίνει να πούμε.Ξενερώνω άσχημα στον ιστ ολο βικτορ μιδ διπλο μπρουισερ μποτ jungle warwick φλασ ignite και τετοιες παπαριές. Μαλλον μας τρολλαρεις και δεν το ξερεις.Παικτης 1800 ελο δεν μπορει να βρεθει στα 1000 ελο,εκτος και αν ξεχασες το lol,παιζει
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Nah με ένα 0-6 απο τα 1300 φτάνεις σχεδόν 1000 όπως και με ένα 6-0 φτάνεις σχεδόν 1600. Αν μιλάει για τα placement matches τέτοιες διακυμάνσεις μια χαρά υπάρχουν και είναι κατα τεράστιο ποσοστό θέμα τύχης. Άλλο του οτι σε "χ" αριθμό games θα φτάσει εκεί που πρέπει. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Nah με ένα 0-6 απο τα 1300 φτάνεις σχεδόν 1000 όπως και με ένα 6-0 φτάνεις σχεδόν 1600. Αν μιλάει για τα placement matches τέτοιες διακυμάνσεις μια χαρά υπάρχουν και είναι κατα τεράστιο ποσοστό θέμα τύχης. Άλλο του οτι σε "χ" αριθμό games θα φτάσει εκεί που πρέπει. Πως γινετε ενας παικτης 1800 ελο να κανει 0-6 στα 1300 ελο/Σορρυ αλλα δεν γινετε.ΕΙναι τραγικα ευκολο ελο το 1300 ελο,ειδικα αν εισαι 1800 ελο ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια. Λοιπον στα solo q ειναι τελειως διαφορετικα απο τα team games.Ναι μεν αν δεν ξερεις να freeζαρεις το lanei,να gangaρεις ,να φαρμαρεις και γενικα τα βασικα, να φτασεις στα 2κ elo,αλλα μονο με αυτα[τα βασικα]και παιζοντας παικτες που ξερεις καλα και που μπορουν απο την μια στιγμη στην αλλη να αλλαξουν ολο το παιχνιδι[assassins fizz akali,TANK mumu skarner]μπορεις να φτασεις μετα απο καποια παιχνιδια στα 2κ . Εγω πχ προσπαθω στα 1800 elo να μην παιρνω riven,αν και την ξερω πολυ καλα,καθως δεν εχει το initiate ,και πρεπει να τον κανεις καθαρο ad αν θελεις να την παιξεις[δεν ειναι darius ,irelia ]. Οποτε για εμενα παιξτε τα εξεις jungle Mumu skarner maokai mid orriana ,katarina,fizz akali + low elo τον morde ad mf,ezreal,corki,graves top irelia,DARIUS[god tier παικτης]olaf,jarvan,jax BTW .οποτε εχω στην ομαδα μου η στην αντιπαλη lee sin,χανω παντα,αν δεν κανεις καλο early ,ειναι για πεταμα. 1
Atallos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Πως γινετε ενας παικτης 1800 ελο να κανει 0-6 στα 1300 ελο/Σορρυ αλλα δεν γινετε.ΕΙναι τραγικα ευκολο ελο το 1300 ελο,ειδικα αν εισαι 1800 ελο ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια. Λοιπον στα solo q ειναι τελειως διαφορετικα απο τα team games.Ναι μεν αν δεν ξερεις να freeζαρεις το lanei,να gangaρεις ,να φαρμαρεις και γενικα τα βασικα, να φτασεις στα 2κ elo,αλλα μονο με αυτα[τα βασικα]και παιζοντας παικτες που ξερεις καλα και που μπορουν απο την μια στιγμη στην αλλη να αλλαξουν ολο το παιχνιδι[assassins fizz akali,TANK mumu skarner]μπορεις να φτασεις μετα απο καποια παιχνιδια στα 2κ . Εγω πχ προσπαθω στα 1800 elo να μην παιρνω riven,αν και την ξερω πολυ καλα,καθως δεν εχει το initiate ,και πρεπει να τον κανεις καθαρο ad αν θελεις να την παιξεις[δεν ειναι darius ,irelia ]. Οποτε για εμενα παιξτε τα εξεις jungle Mumu skarner maokai mid orriana ,katarina,fizz akali + low elo τον morde ad mf,ezreal,corki,graves top irelia,DARIUS[god tier παικτης]olaf,jarvan,jax BTW .οποτε εχω στην ομαδα μου η στην αντιπαλη lee sin,χανω παντα,αν δεν κανεις καλο early ,ειναι για πεταμα. Διαφωνω απειρα Δεν ξερω κατα ποσο εχεις παιξει σε 1200-1400 elo range αλλα ειναι αυτο που λεμε ακουβαλητοι πραγματικα Εγω στο s2 δεν επαιζα ranked , επαιζα normals να περναει η ωρα και να κανω και την πλακα μου Το account το παιζει και ο μικρος μου αδερφος που ειναι ο κλασσικος 16χρονος lolaκιας που παιρνει pantheon top και φτιαχνει IE Ειχε φτασει λοιπον 1280 elo το account και κατα το τελος της s2 ειπα να το πιασω μηπως και το παω gold Ε λοιπον αυτα που εβλεπα δεν υπαρχουν 0 Map awareness , 0 csing , 0 ολα Ξεχνας τα παντα και ξεχνας κι αυτα που ξερεις σε τετοια elo Δεν μπορεις να κουβαλας καθε game , αλλα ακομα και αν το κανεις παιζει να υπαρχει καποιος στην ομαδα που να ειναι απειρα κακος και να σου πηδαει ολο το game Το ολο θεμα πηγαινε λοιπον πανω κατω , 1 νικη , 1 ηττα κατι τετοια Με τα πολλα εφτασα καπου στο 1420 κατι καπου εκει Στο S3 με αρχισε 1340 αν δεν κανω λαθος και πλεον ειμαι 1600 καθως μετα το 1500 τα games εχουν καλυτερεψει αισθητα 1
Zahariel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Eγω εκανα 3-7 ξεκινωντας απο τα 1650 :3 Το κυριο προβλημα ειναι οι τυποι π εχουν κανει μερικες τυχερες νικες. Ειναι ατομα π δν αξιζουν να ειναι εκει. Και αν σου κατσουν στην ομαδα σου θα λες, θεε μου γιατι ειναι τοσο κακοι. Γι αυτο περιμενεις λιγο καιρο πριν αρχισεις να παιζεις, για να ειναι αντιπροσωπευτικο το ελο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις