Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mόλις έμαθα απο τον κολλητο μου οτι του είχε δώσει 300eur για ένα αντικείμενο σε ένα παιχνίδι! DA FOKKKKK!!! Αντε γεια το acc μου θα πετάξει απο ότι φαίνεται. Και θα λυπηθώ.......

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω ειμαι 27-12 1880 ελο.αν το ad σου ειναι σαπιο εχασες,αυτο εχω καταλαβει,αν ειστε καλα ad carry θα κερδισετε,ή παιξτε παικτες που μπορουν να σκοτωσουν 2 hit το ανιτπαλο ad.

• Like 1
Δημοσ.

450eur τελικά θα το πάρει. Δεν πειράζει και πάλι έφυγε.

Εγώ απο 1500 που ξεκινησα εφτασα 1100 και πηγα ξανα 1600.Οτι να 'ναι όμως.

Δημοσ.

Βλέπει κανείς dreamhack? Αυτό το σχεδόν aram semifinal 2nd game wolves vs Clg.eu το βλέπετε; :P

Η Lux του Frogganivia παιζει σιγουρα Aram

Q-->E-->R-->Ψοφος

Δημοσ.

Ayt;o to 1500-1100 πρέπει να σε έκανε καρδιακό και να ξεκινήσεις το τσιγάρο.

Mπα είχα ήδη τη προσφορά οπότε λέω στα @@ μου κιόλας

Δημοσ.

Map hack awareness. Θα χρειαστούν πάνω απο 3 dedicated bans και πάλι δεν θα φτάνουν για όλους τους champion που παίζει σε beast mode. Προβλέπω lux/anivia/irelia (ή jayce) ban στο πρώτο game και τον froggen να παίζει karthus ή κάνα lee sin mid με first bait pick για να τον έχουν καβάτζα είτε για jungle είτε για mid depending on the picks. Για να δούμε. Αν και ο snoopeh δεν έπαιξε ποτέ lee sin ιδιαίτερα για να παίξει και τώρα..

Η zyra σαν support μια χαρά είναι. Η συγκεκριμένη και απέναντι στην actually καλύτερη ομάδα της ευρώπης αυτή τη στιγμή ναι δεν είχε πολλές ελπίδες.

Δημοσ.

Ο τυπος εχει φτασει σε αλλο επιπεδο ρε συ

Εκει που ολοι ειχανε ξεχασει την Lux την ζωντανευει ξανα εκτος απο το SoloQ και σε ενα καλουτσικο tourney

Long range champ , poke , baron-drag steals και kinda uncounterable σε lane λογω του range

Τα bans δεν θα φτασουν για τους Fnatic , αν και προβλεπω οτι θα του αφησουν σιγουρα την Lux ανοιχτη ξανα

Εχω περιεργεια να δω τι θα παιξει ο Xpeke

Δημοσ.

Η zyra μια χαρά είναι σαν champ, ο συγκεκριμένος όμως ήταν το personal creepάκι του.

Πολύ καλή Diana παρ'όλα αυτά στο πρώτο game από τους Wolves (ο μόνος που κράταγε την ομάδα αλλά εκεί failαρε ο maokai που ήταν μονίμως πίσω στα lvl (1-2) από τον cho και στα creeps άστον ξέχνα τον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...