Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι ο olaf είναι τούμπανο γενικά. Απο τους αγαπημένους μου.

Η ulti του άνετα έμπαινε σε tank champion.

Δημοσ.

Παιδιά παίζω dota από ΠΟΛΥ παλιά. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το είδος. Το LoL όμως, ΜΙΑ ΦΟΡΑ τόλμησα να παίξω και στα 10 λεπτά leaveαρα. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι: απαράδεκτο.

Και δε καταλαβαίνω γιατί λένε όλοι ότι έχει καλύτερα γραφικά. Εμένα μου φάνηκα απλά διαφορετικά, όχι καλύτερα. Είναι σαν να λες ότι τα γραφικά του Zelda WW είναι καλύτερα από του Zelda TP επειδή είναι πιο έντονα (cartoon-ίστικα)

Δημοσ.

to είδα και αυτό σήμερα.... rammus με ability power...

Ναι καλά διαβάσατε . ability power.... στον rammus..... που είναι TANKARA ΜΕ CAPS...

Δημοσ.

Αυτό με το Rammus είναι θεόκουφο.

Αυτό για τον Cho είναι απλά ηλίθιο, ο τύπος μάλλον πήγαινε για Ability Power και στο δρόμο χάθηκε. Αυτά τα αγκάθια μπερδεύουν κόσμο...

(άσχετο - έχοντας παίξει λιγάκι Cho Gath αλλά χωρίς να τον ξέρω πολύ καλά, μου φαίνεται ότι ένα hybrid build HP - Ability power (με Deathcap πχ) δουλεύει μια χαρά. Discuss).

Σήμερα έγραψα κάτι νίκες αλλά πάντα κάτι άσχημο θα υπήρχε. Leavers, παίχτες που δεν ένιωθαν, και κυρίως παίχτες που έκαναν ό,τι γούσταραν χωρίς να κοιτάνε το chat. Το ΣΚ είναι noob fest...

Δημοσ.

Tobajara όντως το s/k είναι noob fest....

άκου. τελείωσα ένα πριν λίγο. nunu εγω και έπαιξα κλασικά tank/ap πιο πολύ tank. score 9-3-32. νικήσαμε ευτυχώς.

είχαμε όμως εναν renekton ....εντάξει το παιδί δεν ένιωθε καθόλου. μονος του παντού. 1-22 είχε.

και έναν twisted fate.... 5-15.... έκανε ulti για να πάει από τη βάση στο μπλε για την αύρα. έβλεπε να του έρχονται 5 ενώ ήταν μόνος και καθόταν εκεί. <_<

ευτυχώς άλλοι 2 στην ομάδα μου (ashe μαζί μου στο lane, brand στο mid) ήταν πολύ μπουριά και το πήραμε ....

Δημοσ.

Πςςςς μόλις πήρα vayne...έπεξα 4 games μαζί της!!

Τι μπόμπα είναι αυτή ρε φίλε!!! Ψοφάει εύκολα αλλά το dmg της δεν παίζεται!!!!

Ξεκινάω με Doran's Blade

μετά Sheen

μετά B.F.Sword ---> Bloodthirster

και μετά Banshee's Veil

τέλος πάω για Trinity Force και gg.

:P

Δημοσ.

έτσι όπως τα λες αλλά εγώ παίρνω άλλα items :P

Doran's Blade

Berserker's Greaves

Phantom Dancer

Infinity Edge

The Bloodthirster

The Black Cleaver

και μετά ανάλογα το game :P

Δημοσ.

Πςςςς μόλις πήρα vayne...έπεξα 4 games μαζί της!!

Τι μπόμπα είναι αυτή ρε φίλε!!! Ψοφάει εύκολα αλλά το dmg της δεν παίζεται!!!!

Ξεκινάω με Doran's Blade

μετά Sheen

μετά B.F.Sword ---> Bloodthirster

και μετά Banshee's Veil

τέλος πάω για Trinity Force και gg.

:P

πολυ damage indeed αλλα οπως ειναι θεσμος πλεον σε λιγο καιρο θα πεσει κ αυτη ! new champ ειναι .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...