Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περσυ και το καλοκαιρι λιωσιμοοοο

τι ειναι το νιουφη??

graves πηρα τελικα και δεν το μετανιωσα,ωραιος ειναι,πολυ δυνατος στο early.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε συνονόματε, σ' εκείνο το ρημάδι το σχολείο, κινέζικα σας μαθαίνουν; :devil:

σε εμενα αναφερεσε??

αν ναι μια διορθωση,κινεζικα δε μας μαθαινουν!!τα κινεζικα πιο χρησιμα ειναι απο τα μαθηματα π.χ αρχες οικονομιας

πως βαζω σποϊλερ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από περιέργεια, πώς σας πηγαίνουν τα ranked? Έχουν ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα ή ακόμα μπάχαλο?

Επίσης η νέα σαιζόν ξεκινά από το νέο έτος?

EDIT: Επίσης ζητείται AD carry να το κάνω support μέσα στο ΣΚ. Κλάιν, ξέρεις κανέναν? :P

Επεξ/σία από Tobajara
Δημοσ.

Eγω ενα εχω να πω. Κοντευει να τελειωσει η δικη μου υπομονη με αυτο το solo queue.

Για καποιο λογο εχω κολλησει στα 1600. Καθε φορα που φτανω το 1620 πετυχαινω ατομα τα οποια δεν εχουνε ΚΑΜΙΑ δουλεια

στο συγκεκριμμενο ELO με συνεπεια να χανουμε παντου και να μη μαζευεται τιποτα.

Ειναι ακομα υπερβολικα ρευστα τα πραγματα. Για οποιον θελει να διαφυλαξει το ELO του (και τη ψυχικη του υγεια) η συμβουλη μου ειναι να περιμενει καμια βδομαδα ακομα.

Also, ποσο ελο εισαι; Παμε μαζι αν ειναι :3

Δημοσ.

Στο επίπεδό σου δεν είμαι με την καμία, αλλά αν θες να με δοκιμάσεις πάμε ένα normal. Για κάποιο λόγο δε σε βρίσκω στη λίστα μου, αν και σε είχα, οπότε κάνε με Add.

EU East, Titoulas.

Δημοσ.

Μαλλον θα σε πεταξα σε καμια προσφατη εκαθαριση. Με μπερδευει οταν δεν εχετε ιδιο ονομα εδω και στο LoL.

Και δεν εχει σημασια σε πιο επιπεδο εισαι! Ποσο ελο εισαι σε ρωτησα! :P

Δημοσ.

Γελάω αρκετά με όσα βλέπω στα ranked αυτές τις εβδομάδες πάντως. Εγώ δεν τα έχω ακουμπήσει αλλα καλώς/κακώς το έχουν κάνει πολλοί φίλοι. 0-10 αρχές. 10-1 αρχές που καταλήγουν 10-15 και πάει λέγοντας. Το χάος. Εγώ έχω starting ~1400 με το reset αλλα δεν το ακουμπάω ακόμα. Πέρσι έκανα το λάθος ξεκίνησα απο day 1 και μετά για να το συμμαζέψω μου βγήκε η παναγία. Παίζω ήρεμα west και μάλλον απο κεί θα ξεκινήσω το ταξίδι μου στο μαγικό κόσμο του e-cancer. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το καινούριο patch που θα αλλάξει εντελώς το gameplay όσον αφορά το jungling/ganking/warding/itemization και θα θέλει και αυτό χρόνο προσαρμογής και για μένα αλλα και για τους 4 υπόλοιπους randομάδες που θα πετύχω. -.-

Titoulas όποτε βλέπεις οτι είμαι μέσα σφύρα να κάνουμε κανένα faceroll πάλι αν όλα πάνε καλά :) Επίσης θα σου προτείνω να μάθεις και poke και initiator support μιας και τα passive τύπου soraka δεν μπορούν να συγκριθούν με permastun combo leonας και δε συμμαζεύεται. Ή έστω μια sona που είναι λίγο απο όλα αν παίζεις σωστά το power chord.

Δημοσ.

Καλησπερα! εδω και μερες ασχολουμαι με το συγκεκριμενο παιχνιδι και εχω δει οτι μπορω να παιξω παιχνιδι 5Χ5 παιχτες κλπ... το παιχνιδι δεν εχει καποιες πιστες?? κατι που να μπορουν να παιξουν περισσοτεροι παιχτες κλπ??

Δημοσ.

Το παιχνιδι εχει 4 χαρτες

Το Twisteed Treelive που ειναι 3v3

To Summoners Rift που ειναι 5v5

Το Crystal Scar ( Dominion ) που ειναι κι αυτο 5v5

Και υπαρχει και ο χαρτης για τα Aram ( All Random All Mid ) που ειναι ενας μικρος χαρτης σε ενα lane αλλα και παλι 5v5

Δεν παιζουν πανω απο 10 παιχτες

ΥΓ Οποιος mod μπορει το βαζει στο lol thread

Δημοσ.

Παιδιά με δίνει ενα παλικάρι 600eur για το λογαριασμό μου. Πιστεύω αξίζει με χίλια τι λέτε; Εχω 92 champs all runes, platinum banner, 30+ skins,15 rune pages και τον Γριζο γοργουικ και τον μεσεωνικο τουιτςEdit: Έχω και 2ο acc

Δημοσ.

Παιδιά με δίνει ενα παλικάρι 600eur για το λογαριασμό μου. Πιστεύω αξίζει με χίλια τι λέτε; Εχω 92 champs all runes, platinum banner, 30+ skins,15 rune pages και τον Γριζο γοργουικ και τον μεσεωνικο τουιτςEdit: Έχω και 2ο acc

Καλα αμα στα δωσει πες του να ετοιμασει και κανα χιλιαρικο για μενα

Δημοσ.

Καλα αμα στα δωσει πες του να ετοιμασει και κανα χιλιαρικο για μενα

Φίλε, κάνει ιππασια και μπανιο σε πισινα στην αυλη του 15 χρονων παιδι! Κανα εφοπλιστη πατέρα θα έχει!

Δημοσ.

Ε για αυτο σου λεω κανε μας κανα κονε γιατι εχουμε και εξοδα , χριστουγεννα ερχονται και λεω να παω Φινλανδια φετος..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...