Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ΕΠΩΜΙΣΤΗΣ!

ΕΠΩΜΙΣΤΗΣ!

Γουάτ. Δέ. Φάκ.

Who says that!

έχει πήξει στο "επ' ώμου" αυτός...

• Like 4
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα αυτό που μου βαράει στον εγκέφαλο είναι το "επικαλεστής". Το "επικλητής" τους πείραζε δηλαδή?

Για το "ωθητής" θα έβαζα κάτι σαν "εμπροσθοφυλακή" ή "προκεχωρημένος", το "μαχητής μακρινών επιθέσεων" είναι άθλιο (μαχητής εξ'αποστάσεως?), για το "επωμιστής" το "εκκαθαριστής" δεν είναι κακό (ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε).

Ένιγουέι, συνεχίζω να παίζω με Soraka, εχω φτάσει τις +15 νίκες σε normal (φςςςςςςς) και αποδεικνύεται το ιδανικό low elo support. Το cc της είναι σχεδόν ανύπαρκτο αλλά το heal βοηθάει τα μέγιστα στο να διορθώνεις τα λάθη των άλλων, κάτι που είναι το κυρίαρχο στα κυβικά μου. Έχω στο μυαλό μου κάτι σα Soraka --> low elo, Taric --> mid elo, Blitz --> high elo, όπου δε χρειάζονται heal.

Δημοσ.

Ένιγουέι, συνεχίζω να παίζω με Soraka, εχω φτάσει τις +15 νίκες σε normal (φςςςςςςς) και αποδεικνύεται το ιδανικό low elo support. Το cc της είναι σχεδόν ανύπαρκτο αλλά το heal βοηθάει τα μέγιστα στο να διορθώνεις τα λάθη των άλλων, κάτι που είναι το κυρίαρχο στα κυβικά μου. Έχω στο μυαλό μου κάτι σα Soraka --> low elo, Taric --> mid elo, Blitz --> high elo, όπου δε χρειάζονται heal.

Την καημενη την Sona την εστειλες για βρουβες??

Δημοσ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ SONA.

Πολύ πιο χρήσιμη από τη Soraka στην ομάδα, σίγουρα, και με άπειρο cc, αλλά όταν ο χαρακτήρας δεν έχει ούτε ένα target skill (πόσο μάλλον skill shot), έναν πίθηκα να βάλεις να παίξει καλά θα τα πάει :D Απλά δεν τη γουστάρω.

Δημοσ.

H ulti δεν ειναι skill shot? :P

Ειναι πολυ fun to play και πιστευω σωζει λιιιγο καλυτερα τα λαθη των αλλων

με το heal, mov speed, το stun και το απειρο poke της σε σχεση με την soraka.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το mini-exhaust της sona στο lane με βαση την passive ειναι οτι πιο χρησιμο...εκει μπαiνει ο παραγωντας skills.

α και προφανως θελει περισσοτερα Skills για να παιξεις Sona , παρα soraka.

Επεξ/σία από kuzko21
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα!! γραφτηκα κανονικα στο σιτε του παιχνιδιου με το ε μαιλ και ολα τα σχετικα μου εβγαλε οτι ο λογαρισμος μου δημιουργηθηκε,και μετα κατεβασα το παιχνιδι αλλα δεν με αφηνει να συνδεθω! μου λεει οτι το ονομα η ο κωδικος ειναι λαθος τι φταιει?? μηπως χρειαζεται καποιες ωρες οι μερες για να ενεργοποιηθει??

Δημοσ.

Οταν κανεις εγγραφη , κανεις εγγραφη σε ενα συγκεκριμενο server του παιχνιδιου

Λογικα αν μενεις Ελλαδα σε εχει αυτοματα στον EuNE

Δες αν στο launcher σου κατω αριστερα αν κανεις log in οντως στον EUNE

Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα graves γιατί όλα τα abilities του ezreal είναι skillshots. Και για έναν νέο παίκτη (δεν ξέρω αν είσαι απλά το λέω) είναι δύσκολο να τον συνηθίσεις και μπορεί να χαλάσεις τζάμπα 6300IP/975RP

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...