Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ΕΠΩΜΙΣΤΗΣ! ΕΠΩΜΙΣΤΗΣ! Γουάτ. Δέ. Φάκ. Who says that! έχει πήξει στο "επ' ώμου" αυτός... 4
sistah Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Τωρα θυμηθηκα γιατι εκανα ακυρωση συνδρομης.. Μια στο τοσο και πολυ ειναι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Τωρα θυμηθηκα γιατι εκανα ακυρωση συνδρομης.. Μια στο τοσο και πολυ ειναι. woot? 1
Atallos1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Απο το thread εννοει Δεν ξερω για εσας παντως εμενα το περιπλανευτης ζουγκλας μου ταιριαζει 2
Tobajara Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εμένα αυτό που μου βαράει στον εγκέφαλο είναι το "επικαλεστής". Το "επικλητής" τους πείραζε δηλαδή? Για το "ωθητής" θα έβαζα κάτι σαν "εμπροσθοφυλακή" ή "προκεχωρημένος", το "μαχητής μακρινών επιθέσεων" είναι άθλιο (μαχητής εξ'αποστάσεως?), για το "επωμιστής" το "εκκαθαριστής" δεν είναι κακό (ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε). Ένιγουέι, συνεχίζω να παίζω με Soraka, εχω φτάσει τις +15 νίκες σε normal (φςςςςςςς) και αποδεικνύεται το ιδανικό low elo support. Το cc της είναι σχεδόν ανύπαρκτο αλλά το heal βοηθάει τα μέγιστα στο να διορθώνεις τα λάθη των άλλων, κάτι που είναι το κυρίαρχο στα κυβικά μου. Έχω στο μυαλό μου κάτι σα Soraka --> low elo, Taric --> mid elo, Blitz --> high elo, όπου δε χρειάζονται heal.
sistah Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ένιγουέι, συνεχίζω να παίζω με Soraka, εχω φτάσει τις +15 νίκες σε normal (φςςςςςςς) και αποδεικνύεται το ιδανικό low elo support. Το cc της είναι σχεδόν ανύπαρκτο αλλά το heal βοηθάει τα μέγιστα στο να διορθώνεις τα λάθη των άλλων, κάτι που είναι το κυρίαρχο στα κυβικά μου. Έχω στο μυαλό μου κάτι σα Soraka --> low elo, Taric --> mid elo, Blitz --> high elo, όπου δε χρειάζονται heal. Την καημενη την Sona την εστειλες για βρουβες??
Tobajara Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ SONA. Πολύ πιο χρήσιμη από τη Soraka στην ομάδα, σίγουρα, και με άπειρο cc, αλλά όταν ο χαρακτήρας δεν έχει ούτε ένα target skill (πόσο μάλλον skill shot), έναν πίθηκα να βάλεις να παίξει καλά θα τα πάει Απλά δεν τη γουστάρω.
sistah Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 H ulti δεν ειναι skill shot? Ειναι πολυ fun to play και πιστευω σωζει λιιιγο καλυτερα τα λαθη των αλλων με το heal, mov speed, το stun και το απειρο poke της σε σχεση με την soraka. 1
kuzko21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) το mini-exhaust της sona στο lane με βαση την passive ειναι οτι πιο χρησιμο...εκει μπαiνει ο παραγωντας skills. α και προφανως θελει περισσοτερα Skills για να παιξεις Sona , παρα soraka. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2012 από kuzko21 1
stylianos1234 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα!! γραφτηκα κανονικα στο σιτε του παιχνιδιου με το ε μαιλ και ολα τα σχετικα μου εβγαλε οτι ο λογαρισμος μου δημιουργηθηκε,και μετα κατεβασα το παιχνιδι αλλα δεν με αφηνει να συνδεθω! μου λεει οτι το ονομα η ο κωδικος ειναι λαθος τι φταιει?? μηπως χρειαζεται καποιες ωρες οι μερες για να ενεργοποιηθει??
Atallos1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Οταν κανεις εγγραφη , κανεις εγγραφη σε ενα συγκεκριμενο server του παιχνιδιου Λογικα αν μενεις Ελλαδα σε εχει αυτοματα στον EuNE Δες αν στο launcher σου κατω αριστερα αν κανεις log in οντως στον EUNE
koularasss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ειμαι αναμεσα σε ezreal και graves ποιον λετε??
dNt^ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα προτιμούσα graves γιατί όλα τα abilities του ezreal είναι skillshots. Και για έναν νέο παίκτη (δεν ξέρω αν είσαι απλά το λέω) είναι δύσκολο να τον συνηθίσεις και μπορεί να χαλάσεις τζάμπα 6300IP/975RP
koularasss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 εχω 850 νικες και 750 ηττες οποτε δεν νομιζω να θεωρουμε τοσο καινουριος,graves πηρα,μου αρεσει το burst που εχει!!
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Π¨οτε τα έπαιξες αυτά ρε koulara. Πόπο σε θυμάμαι νιούφη ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις