Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ενας φιλος μου εχει πουλησει (επιστρεψει) εδω και καιρο 3 champion, ενω ομως πηρε τα IP του πισω, τους champion τους εχει ακομα. Ετσι ειναι το συστημα επιστροφων ή εχει φαει κολλημα το συστημα της Riot?

Και μένα έχει γίνει το ίδιο σε ένα φίλου με έναν champion που είχε αγοράσει με RP!Του επέστρεψε το ποσό ,το μέτρησε σαν ένα από τα 3 refund που έχουμε αλλά τον champion τον έχει ακόμα!

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και μενα μου γινε παιδια με τον rene. Τον κανω refund για να παρω τον Noc.

υστερα απο μια εβδομαδα μπαινω σε game και στο pick μενει το top. Koιταω και βλεπω rene. Λεω μαλλον free week.(Δεν ειδα θαυμαστικο παντως).

Παιζω σκαλώνω μετα και παω ψαχνω στα refunds.Ειχε εξαφανηστει αλλα μεσα τον είχα.

Δημοσ.

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/case/231488

Ειμαι εγω περιεργος ή αν ενα report δεν εχει "Fuck you" ή κατι σε "your mothers" δεν τιμωρειται απο του πολιτισμενους παικτες του Tribunal και αντι να πατησουν skip βαρανε Pardon;

Προσωπικα δεν θα γουσταρα να παιξω με τετοια ατομο αλλα μαλλον η Riot εχει αντιθετη αποψη :)

Γνωμες κανεις;

Δημοσ.

http://eune.leagueof...nal/case/231488

Ειμαι εγω περιεργος ή αν ενα report δεν εχει "Fuck you" ή κατι σε "your mothers" δεν τιμωρειται απο του πολιτισμενους παικτες του Tribunal και αντι να πατησουν skip βαρανε Pardon;

Προσωπικα δεν θα γουσταρα να παιξω με τετοια ατομο αλλα μαλλον η Riot εχει αντιθετη αποψη :)

Γνωμες κανεις;

Eεε σταματα να παιζεις τοτε.

Το φαινομενο αυτο δεν προκειται να εξαλιφθεί...

Δημοσ.

Έκτος του οτι δεν έχεις να προσφέρεις τίποτα στην κουβέντα τα ισοπεδώνεις και όλα.

Ελληνάρα μου μπράβο.

Λιωνω στο Tribunal για να εξαλειφθει αλλα οσο υπαρχουν τυπαδες που δικαιολογουν αυτες τις συμπεριφορες (σαν εσενα καλη ωρα "Τι να κανουμε δεν αλλαζει η κατασταση κανε uninstall το lol") δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.

Δημοσ.

Δε βλέπω γιατί υπάρχει θέμα, ψήφισαν pardon άνθρωποι που δε μιλάνε ελληνικά με βάση το ότι στις υπόλοιπες υποθέσεις είτε δε μιλούσε καθόλου είτε δεν έλεγε τίποτα επιλήψιμο. Εκτός και αν εκνευρίστηκες επειδή σου χάλασε κάποιο σερί ή σου έριξε το ποσοστό. Ψηφίζω Tribunal μπας και σώσω κανένα παιχνίδι, αλλά το skip και η έλλειψη έστω και ηθικών ανταμοιβών κάνει εντελώς ανούσιο και το rating και το ποσοστό επιτυχίας στις υποθέσεις - απλά κάνεις skip ό,τι δεν είσαι σίγουρος πως θα κάτσει και βλέπεις και τα δύο να ανεβαίνουν, ενώ παλιά είχαμε και κάτι ψιλά IP.

Δημοσ.

Streak εχω 150 max και δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει με αυτο που συζηταμε.

Εδω ο αλλος Ριχνει 500Fuck you(μανες)/sec και τον κανουν pardon επειδη εχει 20/0/13 οποτε δεν εχει νοημα να τελικιασεις το Streak.

Απο κορδελες και τιτλους χορτασαμε να ξεβρωμισει λιγο ο τοπος θελω.

Δημοσ.

ΦΙλε δεν ειναι πραγματικη ζωη.,Παιξε το παιχνιδι σου να το ευχαριστηθεις και αν καποιος σε flamaρει απλα καντον ignore.Σε πολλα παιχνιδια εχω κανει και τα 4 ατομα ignore.

Δημοσ.

Οκ τωρα μπηκε και η πραγματικη ζωη στην μεση μετα το μη παιζεις πληρης ισοπεδωση :)

Uninstall LoL feeder noob και ετσι φαση :P

Σχολιαζω παιδια,απλα και ομορφα για το τι πατατα ειναι το Tribunal στην τελικη και πως τα Trolls την βγαζουν καθαρη καμια φορα.

Προσωπικα εκτος απο τα mia,re,gj(για τονωση της ομαδας) μουγκα δε πα να μου βριζουν την μανα ξερω οτι το 99% ειναι 14χρονα οποτε δεν χαλιεμαι.

Επηρεαζουν τα μπινελικοTrolls ομως τα Games μου με αλλους τροπους

-Noob jungler

-hahahaha fu

-u suck DIAF

-your mamas

Μανι μανι 20seconds χαμενο Farm positioning ο jungler δεν παει απο την μερια του troll για κανεναν λογο

μπορει να αρχισει τα:Ok guys free elo και γινεται ενα παιχνιδι ρδελο.

Αλλα οταν παιζω και με φιλαρακια μου ελληνες και αρχιζουν τα μπινελικια με την δικαιολογια "εχω ριξει τοσα σε καθε Game και ουτε Warning" και συνεχιζουν ε οκ..

Τεσπα ας κρατησουμε την ενταση για τις αλλαγες που ερχονται δεν σπαταλαω το nerd rage μου για το Tribunal

Δημοσ.

Ελληνάρα μου μπράβο.

Ξερεις οτι δεν εισαι καλυτερος απο αυτους που βριζεις ε?

Απλα και μονο επειδη δεν λες τα κλασσικα fuck you, report your mom δεν σημαινει οτι δεν εχεις και εσυ την ιδια νοοτροπια. Εχεις το κλασσικο passive/aggressive στυλακι οπου πρεπει να την πεις σε οποιοδηποτε διαφωνει μαζι σου και να τον κανεις να αισθανθει ασχημα για αυτο και αυτο φαινεται πολυ συχνα απο τα comments που κανεις με το παραμικρο.

• Like 1
Δημοσ.

ποσο op η irelia μολις τελειωσα ενα ranked και στο erly game με jayce τον ειχα pwnarei τρελα και τελικη εκβαση του παιχνιδιου: Victory :-D

Δημοσ.

ποσο op η irelia μολις τελειωσα ενα ranked και στο erly game με jayce τον ειχα pwnarei τρελα και τελικη εκβαση του παιχνιδιου: Victory :-D

Καλά κάτσε να πέσεις με κανα Garen να μη μπορείς καν να farmareis και θα σου πω εγώ (το λέω από προσωπικές εμπειρίες δυστυχώς :P).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...