Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Solo top Sejuani εναντίον Fiora. Η Sejuani είναι 0-2-0 στο τρίλεπτο. Afk και trolling από τη βάση. Α, και χρυσό περίγραμμα στο loading screen.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περονόσπορος έχει πέσει σε όποιους ήταν higher ranks πάντως. Μαζικά fails βλέπω και στην καλύτερη ίσες w/l. Έχω δεί σχεδόν τριψήφιο αριθμό games απο την αρχή της season (πάντα έχω 1-2 streams να παίζουν στο bkground) και είναι εμφανές το πόσο γ@μημένα είναι αυτά τα πρώτα games ιδιαίτερα στα 1450-1600 elo όπου υπάρχουν οι άτυχοι plat/diamond και όσοι καταλάθος ξετσουτσούνισαν με 3-4 νίκες απο το silver. Μονόπλευρα παιχνίδια και ρώσσικη ρουλέτα. Fun times. Έτσι για να μη λέμε οτι δεν υπάρχει elo hell. Φυσικά θα στρώσουν όλα με την πάροδο του χρόνου αλλα είναι τρομερά disheartening. Αν γινόταν hard reset πιστεύω οι περισσότεροι θα παρατούσαν το lol και θα σπάγαν οθόνες :P

εγω ξεκινησα απο 1470 και εχω 7-1 ,lol.κατευθειαν με πεταξε στα 1700 ελο.

Δημοσ.

Ειμαι 13-14, 1595 rating. Kαι δεν εχει να κανει με elohell. Απλα καποιοι low elo παικτες, κερδιζουν μερικα παιχνιδια και μετα βρισκονται πολυ πιο πανω απο εκει που μπορουν να παιξουν. Και αρχιζουν να χανουν. Απλα μεχρι να "κατσει" λιγο το ελο δε θα βγαζει νοημα το solo queue :P

Δημοσ.

Εχθες ειδα 13χρονο (τον ρωτησα), σε Internet cafe να παιζει lol 5 τα ξημερωματα..

Να κουνιεται στην καρεκλα συνεχεια, να μην ξεκολλαει το κεφαλι του απο την οθονη και στο Loading Screen να μιλαει στον εαυτο του και να λεει "θα κανω focus την Ashe και θα την γ@μησω και μετα θα φαω τον Xin, αυτον τον γ@μημενο θα τον ξεσκισω, θα τους νικησω ολους"

Επαιζε Pantheon (1o item phantom) και ηταν 25lvl..

Και οταν πεθαινε του λεγανε οτι θα τον κανουν report και απανταγε "no report you"

Καλα εμεις.. πες οκ, ειμαστε μαντραχαλοι 17-18, 20+ ... τα μικρα ομως το εχουν καψει τελειως.. βαλτε και τα facebook, τα κινητα, τους γονεις που το μυαλο τους ειναι μονο στα εξοδα, δανεια κλπ..

ειλικρινά δεν θελω να σκεφτομαι προς τα που παμε.. εμεις στην ηλικια τους ουτε κινητο ειχαμε, ουτε facebook, ουτε τιποτα.. κανα Super Mario, Pokemon, περισσοτερο παιχνιδι στην γειτονια, αντε και κανενα fifa.. και αν καθομασταν και παιζαμε πολυ, μας τα επαιρνε η μανα μας..

• Like 1
Δημοσ.

σημεια των καιρων.

btw πολλα νεα αντικειμενα ερχονται , πολλα απο αυτα totaly imba.

nerf nerf nerf.....nerf

Τοσο μεγαλο post εκανα στην προηγουμενη σελιδα και τιποτα κανεις

Ενα ευχαριστω , ενα κατι για την ενημερωση

Αλητες!

• Like 4
Δημοσ.

Τοσο μεγαλο post εκανα στην προηγουμενη σελιδα και τιποτα κανεις

Ενα ευχαριστω , ενα κατι για την ενημερωση

Αλητες!

Εγω τα διάβασα και άρχισα να ζορίζομαι. Οι enchanted μπότες καλές πάντως. Αλλά υπάρχει μία έφεση για nerf γενικά; ή απλά κοιτάζω αυτά που χρησιμοποιώ και δεν βλέπω τα καινούρια;

Δημοσ.

Τα διαβάζω ρε συ στο Reign

Ναι βρε συ πλακα κανω , κλαιν μαιν ( οχι ο δικος μας )

Απλα δεν ξερουν ολοι περι reddit , reignofgaming etc

Με το που σας εκραξα κανατε ολοι like :P

Μουτρα :D

Δημοσ.

Ειμαι 13-14, 1595 rating. Kαι δεν εχει να κανει με elohell. Απλα καποιοι low elo παικτες, κερδιζουν μερικα παιχνιδια και μετα βρισκονται πολυ πιο πανω απο εκει που μπορουν να παιξουν. Και αρχιζουν να χανουν. Απλα μεχρι να "κατσει" λιγο το ελο δε θα βγαζει νοημα το solo queue :P

1 εβδομαδα πρεπει να περασει και εκει ολα θα κεξαθαρισουν,ειναι ενα μπαχαλο αν και με αυτο που λες δεν συμφωνω.+35 δινει σε καθε παιχνιδι.Εσενα σε ξεκινησε απο 1600 ελο,οποτε οι συμπιακτες και οι αντιπαλοι σου την πρωτη μερα ηταν και αυτοι 1600 ελο[2κ top στο προηγουμενο],απλα ειναι και θεμα τυχης να πεσεις σε συμπαικτες που γουσταρουν να κερδισουν.

Δημοσ.

Στα 1100-1400 αυτό είναι το case 365 μέρες μιάς και οποιοσδήποτε νιούφης πρωτοξεκινήσει είναι στα 1200 και κάνει αυτό το ασανσέρ που λές, aka elohell. Θα μου πείς κουβάλα τον εαυτό σου out of there. Μπορεί κάποιος απλά να ανήκει εκεί. Και ζεί αυτό το ασανσέρ/φαύλο κύκλο για όλη του την lol καριέρα μέχρι να σιχαθεί το παιχνίδι/ανέβει ή κατέβει elo.

Δημοσ.

Παω να κανω relogin και μου ξαναβγαζει το animation για Honorable Opponent :-( (ενω το εχω ηδη)

Και στην αρχη πιστεψα οτι ηταν για το teamwork επιτελους (εχω 102)

Trolled...

Επιτελους θα βαλουν αυτο που ελειπε απο το shop εδω και καιρο (πιο πρακτικο απο το να πηγαινεις στα items στο leagueoflegends.com)

Δημοσ.

Αντε να ξαναμπαινει το tiamat στο παιχνιδι.

Παιδες, το σπαστικο με τα golem/lizard που οταν εφευγε μακρια, επαιρνε ολα τα hp του πισω, θα διορθωθει; Ειναι bug;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...