Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα ,το καλυτερο κυπελο που μπορεις να παρει ς πιοιο ειναι.Εχω ενα πλατινενιο ,με 4 διαμαντακια πανω,εχει και καλυτερο?Δεξια ,αριστερα και 2 στο κεντρο

http://imgur.com/a/hILgb#0

• Like 1
Δημοσ.

Δυστηχως αναγκαζομουν να γράψω καποιους κωδικους σε ενα χαρτακι γιατι δεν εχω ιδιαιτερα καλη μνημη και χωρις να εχω backup,το ξαδερφακι μ το μικρο το εσκισε κ το πεταξε και εκει υπηρχε το mail που ειχα φτιαξει αποκλειστικα για το account του lol....αρκετα lame αλλα τωρα πηρα τα μετρα μ με ψηφιακα backup....Δηλαδη ειναι τραγικο να ζητάω να νοιωσει το παιχνιδι και να δει 1 με 2 guide ισως κανα stream?Ποτε θα κανω practice για ranked εαν δεν μπορω να παιξω στα νορμαλ οπως πρεπει?Μεχρι και draft pick που θα επρεπε να ειναι οπως τα ranked ολο κατι τραγικοι μπενουν και ειτε δεν ξερουν την τυφλα τους ειτε τρολλαρουν.....Δεν θα κατσω να πειραματιζομαι στα ranked....East δυστηχως λογω φίλων αλλα θα πάρω transfer....Ειναι τραγικη η κατασταση...δεν μπορω να παιξω μονος μ γ κανενα λογω....Τι τους ενθαρρυνω τι constructive criticism σε χαλαρο τονο τους κανω τπτ....Ας το παρατησουν κ να παιξουν pacman...ελεος

YΓ: GOA=Η καλυτερη εταιρια distribution ever....Και εγω τα εζησα....αξεχαστη εμπειρια

Δημοσ.

Μονο west παιζω οποτε δεν εχω ιδεα για τις διαφορες east/west αλλα μονο που δεν εχει Ελληνες μου αρκει...

Εσύ τι είσαι jim;Γιαπωνέζος που έμαθε ελληνικά στο σχολείο του; :P

Δημοσ.

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στον EU East.

Soraka bot εγώ, Garen 1v2 εναντίον Darius και Akali. Επειδή με κάψανε τα κρεμμύδια λέω στην αρχή κάτι σαν "guys please be patient and don't take risks if I haven't warded", ούτε καν θυμάμαι. Απάντηση Garen: "φοβάσαι?". Μετά την απάντησή του και το 0-3-0 που είχε όντως φοβήθηκα, αλλά αποδείχτηκε καλός παίχτης στην πορεία και γενικά η ομάδα ήξερε τα βασικά του positioning και των αντιδράσεων οπότε σε κάποια δόση είχαμε 10+ kills προβάδισμα. Κάτι λέει ο απέναντι Darius για κάποιο δικό μας σε στυλ "πω πω τι ζημιά είναι αυτή" και ο Garen αρχίζει στο ξεκούδουνο κάτι για μάνες, χωρίς καμία πρόκληση πιο πριν. Ο απέναντι αποδεικνύεται κι αυτός Έλληνας. Και αυτός και η Morgana τους που ήταν premade.

Οπότε αρχίζει ένας σκυλοκαβγάς για μάνες, πόρνες, τάφους, συμπεριφορές, ragekids,"πες μου πού μένεις να έρθω να σε βρω", "είσαι κότα", "κατέβα Ηράκλειο Κρήτης να δεις τι πα να πει άντρας", "θα σε @!$%% ο τράγος μου, αν δεις έναν τράγο στο δρόμο δικός μου είναι", "αυτά είναι φλωριές έλα Νίκαια να δεις πάρε και τη διεύθυνση" και, για να μην τα πολυλογώ, εκεί που έλεγα πως καλά τσουλάει το παιχνίδάκι και θα βρεθούμε στο +11 normal βρίσκομαι να προπαθώ να κάνω ignore all και να μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που μπήκα. Μόνο κέρδος η νίκη, και έτσι για το ροκ της υπόθεσης ο καβγάς συνεχίστηκε και στο chat μετά όπου εγώ καθόμουν ήρεμος ήρεμος και έκανα reports.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος ειναι East και θελει να παίξουμε κανα normal game μπας κ βγαλουμε μια 5αδα που δεν θα τρολλαρει κανεις και παιζει με το current meta ας μου κανει ενα πμ,μπας κ βρω κανεναν να απολαυσω το παιχνιδι....Οχι τρολλαδες και ragers thx

Δημοσ.

Εσύ τι είσαι jim;Γιαπωνέζος που έμαθε ελληνικά στο σχολείο του; :P

Αν στον west ειναι καρκινος να παιζεις ας πουμε με Γαλλους/Πολωνους στον east πραγματικα δε ξερω με τι θα ηθελα να παιξω. Σιγουρα οχι με 14χρονα (πανε σε ενα net cafe και δες ποια ειναι η ελληνικη lol community) να μου κατεβαζουν xrhstoys panagies.

Νομιζω οτι το γενικοτερο επιπεδο των games ειναι καλυτερο απο καθε αποψη.

Δημοσ.

Ναι βρε, το ξέρω.Πλάκα σου έκανα.Εξάλλου κι εγώ το παράτησα γιατί δεν άντεξα άλλο.Αν το ξαναξεκινήσω θα δοκιμάσω στον west την τύχη μου κι εγώ.

Δημοσ.

και ενα ανεκδοτακι σχετικα με την φραση χριστοπαναγιες

ποια ειναι η μοναδα μετρησης για την ταχυτητα στην ελλαδα : χριστοπαναγιες ανα second

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...