zeniath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Βασικά είναι και ανάλογα τις μέρες. Παρασκευοσαββατοκύριακο αν θες να κάνει advance να μην παίζεις. Από την άλλη 28 lvl = 1 σε θέμα μυαλού. Μην κοιτάς τα level(κάποια στιγμή θα πας 30 big deal) αλλά το win-lose ratio, ακόμα και στα normal λειτουργεί σαν hidden elo. Βέβαια σήμερα κέρδισα game με Cassiopia που είχε Mercury's + 5x Giant Belt και η τύπισα είχε 1890 elo, και ήταν και ζούγκλα. Ήθελε να τρολλάρει για το end-of-season αλλά δεν την αφήσαμε αφού κάναμε οι υπόλοιποι 4 carry το game. Αν βάλεις streams (πριν έβλεπα τον Vman πχ) βλέπεις ακόμα και στα 2300+ elo να γίνονται οι ίδιες ακριβώς βλακείες που γίνονται και στα 1200 αλλά και πάλι είναι με τις μέρες ακόμα και στα μεγάλα elo. Οι διαφορές είναι πολύ πιο μικρές απ'ότι φαντάζεσαι, είναι απλά θέμα του να μην αρχίσει να τον "παίζει" ένας γιατί στα μεγάλα τα elo αυτό θα το πάρουν υπέρ τους οι αντίπαλοι ενώ στα low ούτε που θα καταλάβουν που παν τα 4. Επίσης το να προσπαθείς να παίξεις με το new meta που υπάρχει (στην εκάστοτε φάση του παιχνιδιού) ενώ είσαι σε 1200 elo απλά δεν γίνεται γιατί δεν έχουν ιδέα και δεν θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Πρέπει να παίξεις χαζά γιατί έτσι θα παίξουν οι άλλοι οπότε για παράδειγμα το dive που δεν θα έκανες στο 2300 elo, στα 1200 μπορεί και να σου δώσει doublekill και ace στην ομάδα σου. Και πάνω απ'όλα, ΜΗΝ γράφετε στο chat. Αν κάτι πάει χάλια, και αρχίσετε το κράξιμο στο chat 95% θα πάει ακόμα χειρότερα από τον εκάστοτε εκνευρισμό εσάς και των teamates σας. And stop blaming the jungler! Υ.Γ. Το account πως το έχασες;
Sotosgl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αρρωστιες του Νοτιοανατολικου μπλοκ ολα αυτα που περιγραφεις. Υπαρχει λογος που ξεκιναει ωραια και καλα ενα παιχνιδι και στην πορεια βλεπεις...Loading Screens που μπορει να παρουν και 15λεπτα(επειδη μπαινουν με το PentiumIII με turbo κουμπι απο την γιαγια τους),συχνα Disconnects,Fucking Polish,Fucking Turks,Fucking Russians,15324 Kurwa,Premades που κατηγορουν ολους τους αλλους και ας εχουν 0-7-1 1-7-0 στο πενταλεπτο -Greeks? -Nai gamw thn mana sou skase και σε ενα Game των 20λεπτων chattaroun τα 12 και το trolling δινει και παιρνει. Εσυ διαβαζεις τα Guides βλεπεις streams ατομων που εχουν ορεξη να παιξουν και οχι να trollaroun simple as that.. Εχοντας account και West και East (καθαρα λογω φιλων) βλεπεις την διαφορα στο επιπεδο απο το πρωτο Game. Ανεβαζω ενα φιλαρακι τις τελευταιες μερες και στο game πριν το downtime ξαφνικα.. Morde:"Μαλακα κατεβαζω μια ταινια και δεν μπορω να παιξω παω afk" Taric: "Καλα τοτε παω και εγω να φαω pizza γαμησε τους" 3vs5 Γυρναει ο Taric μετα απο 10 λεπτα Taric:"sory me conexion is dab...". Εννοειται οτι οταν ρωτησαν Greeks; εμεις μουγκα. Αρχισε να δουλευεις καθημερινα με το Tribunal και τα Trolls θα ψoφησουν σιγα σιγα ή θα γινουν πιο ανεκτα.
Zahariel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εχω ακουσει οτι ο Zahariel διδασκει στο stream Και δινει συμβουλες για anger management και αντιμετωπιση dumb situations.
Sotosgl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ρε zahariel οταν το ανοιγεις ριξε ενα συρμα και για εμας που ενημερωνομαστε μεσω email για καθε post εδω. Noob Feeder Troll KSer
Zahariel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παιδια οταν το ανοιγω το ποσταρω στο fb και δεκα αλλα μερη :/ Χτυπα ενα like στη σελιδα μας
Sotosgl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Με το fb εχω τσακωθει και στο site ειμαι μεσα ηδη Εμπλουτισε και την Sig σου εδω λιγο δεν θα σε κραξουμε....πολυ
Swimmer21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Κανα νεο; Μπηκε το new patch, ανεβηκε παλι ο server; Ειμαι απο κινητο και δεν ξερω..
XronisR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Κανα νεο; Μπηκε το new patch, ανεβηκε παλι ο server; Ειμαι απο κινητο και δεν ξερω.. Μπηκε το νεο patch,καποια problems λεει ισως υπαρξουν σε μερικους παιχτες,server up.
Swimmer21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια, μπηκα σημερα αλλα δεν βλεπω καμια αλλαγη (items, jungle, zed, κλπ) περα απο το unranked και τα εικονιδια..
Sotosgl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Θα δεις αλλαγη αν κλεισεις τον Client και πας να τον ξανανοιξεις μια και καλη. Server Undefined και δεν μπορεις να μπεις με τιποτα
Swimmer21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Server Undefined και εδω.. Καλυτερα λιγο παραπανω αναμονη, παρα να εχει προβληματα το patch..
Luxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μπαινω μονο με το thereisnourflevel, αλλιως δε μπορω! Το μονο προβλημα οτι δε μου βγαζει το home screen. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ΠΩπω τελείως απαίδευτοι είστε. Ε ρε GOA που σας χρειάζεται. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα ,το καλυτερο κυπελο που μπορεις να παρει ς πιοιο ειναι.Εχω ενα πλατινενιο ,με 4 διαμαντακια πανω,εχει και καλυτερο?Δεξια ,αριστερα και 2 στο κεντρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις