nrkmaiden Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 χανεις τιποτα αν κανεις transfer? elo, rewards, champions, rune pages, ip/rp? Το honour badge παντως εγω το εχασα.Γενικα μηδενιστηκαν ..
Tmark Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Έχασα τα badges ναι. Και ειχα γυρω στα 40 honorable opponent. Πάντως; βρήκα την υγειά μου, πολύ πιο σοβαρά άτομα στον west.
afentiko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Πόσο κοστίζει να το γυρίσεις σε West; (Φαντάζομαι δε μπορείς να αγοράσεις ακριβώς τα RΡ που θέλει, θα πρέπει να πάρεις παραπάνω εεε; )
SOADNICK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Πόσο κοστίζει να το γυρίσεις σε West; (Φαντάζομαι δε μπορείς να αγοράσεις ακριβώς τα RΡ που θέλει, θα πρέπει να πάρεις παραπάνω εεε; ) Την πρωτη φορα τιποτα, μετα δεν ξερω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 κάποιοι έχουμε ακόμα ένα free transfer...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Σημερα η αυριο το patch ,αντε καλη σεζον να εχουμε :-D ranked queues willl be disabled at 19:00 Cet in preperation for end of end of season 2 patch
koularasss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 koularaskoulis west οποιος θελει ας με κανει add να κοψουμε κανα κωλο
kostask91 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδια μου ζητησε φιλος μου να ρωτησω εδω μεσα αν ενδιαφερεται κανεις να αγορασει το account του στο LOL αξιας 100 ευρω για 50ευρω ( συζητησιμη) . Αν ενδιαφερεται κανεις ας μου στειλει πμ , γιατι εγω δεν εχω ιδεα απο LOL και δε παρακολουθω το συγκεκριμενο topic Τα info που μου εδωσε ειναι : 56 champions 20 skins ad-ap.tank runes + 1 ban k 1 warning Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2012 από kostask91
Sotosgl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχως φιλε μου ατυχησες,για να ειμαστε εδω και να καιγομαστε και στα Forums προφανως δεν ψαχνομαστε να αγορασουμε ενα καμμενο Account ειδικα με 50% εκπτωση γιατι ειμαστε ομορφαντρες. Η αξια των 100€ πως βγαινει ακριβως; Κανενα 50αρικο σε κανενα ανηψακι ξαδερφακι γενικα γνωστο κατω των 15 πρεπει να ειναι το Target Group σου. Και γενικα καθαρα accounts ειναι προτιμοτερα,μολις 30αρισεις το σπρωχνεις ουτε elo hell ουτε κρυφα Warnings και Bans που μπορει να σου ερθουν μετα απο μια βδομαδα και να μεινεις με ενα Permabanned Account με το πιασαρικο ονομα Sas_Skizw_tis_manes99. Skins κλπ ειναι σαλια που ο αλλος δυσκολα θα τα βαλει στο τελικο ποσο μιας και δεν γουσταρουμε ολοι τους ιδιους Champs και τα φρουφρου. Γκουντλακ απο εμενα
Tobajara Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ποιός ForellenLord κι αηδίες, εγώ έχω 7000+ ELO (στο Tribunal ) Τέλος πάντων, καλή σαιζόν, μακριά από trolls και leavers, υπομονή κι επιμονή και αν βρωμάει το πράμα jump queue και χαλαρό normal match στον alt account. Παρεπιπτόντως, η διαφορά top elo solo queue ανάμεσα στους δυο ευρωπαϊκούς servers είναι χαώδης και απόλυτα ενδεικτική θα έλεγα.
kostask91 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχως φιλε μου ατυχησες,για να ειμαστε εδω και να καιγομαστε και στα Forums προφανως δεν ψαχνομαστε να αγορασουμε ενα καμμενο Account ειδικα με 50% εκπτωση γιατι ειμαστε ομορφαντρες. Η αξια των 100€ πως βγαινει ακριβως; Κανενα 50αρικο σε κανενα ανηψακι ξαδερφακι γενικα γνωστο κατω των 15 πρεπει να ειναι το Target Group σου. Και γενικα καθαρα accounts ειναι προτιμοτερα,μολις 30αρισεις το σπρωχνεις ουτε elo hell ουτε κρυφα Warnings και Bans που μπορει να σου ερθουν μετα απο μια βδομαδα και να μεινεις με ενα Permabanned Account με το πιασαρικο ονομα Sas_Skizw_tis_manes99. Skins κλπ ειναι σαλια που ο αλλος δυσκολα θα τα βαλει στο τελικο ποσο μιας και δεν γουσταρουμε ολοι τους ιδιους Champs και τα φρουφρου. Γκουντλακ απο εμενα Καλα εγω δε ξερω απο αυτα , εμενα μου ζητησε να το γραψω καπου στο φορουμ αν μπορω και αν ενδιαφερθει κανεις θα μου πει πληροφοριες να τις μεταβιβασω. Τωρα με το 30αρισεις αν εννοεις τα level του account εννοειται οτι ειναι 30 ( μονο αυτο ξερω ) Και επισης δεν ξερω πως βγαινει η αξια των 100 ευρω, αλλα αν θες μπορω να μαθω. Αυτα τελος παντων, δε θελω να σπαμαρω με ασχετα θεματα στο topic
Sotosgl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειπα οτι Spammareis απλα ειπα μερικα tips μιας και εχω γνωστο που πουλαει accounts. Βαλε καλυτερα μια αγγελια στο αναλογο Thread με λεπτομερειες που θα σου δωσει ο φιλος σου. Και αλλοι απο εδω εχουν βαλει απο οτι εχω δει.
zeniath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Πρέπει πάντως να είναι νοητικά καθυστερημένος κάποιος για να αγοράσει account στο LoL ή απλά ματαιόδοξος που δε μπορεί να πιάσει μεγάλο elo μόνος του και το αγοράζει. Αλλά και έτσι να είναι εφόσον δε μπορεί να ανέβει elo μόνος του, και το αγορασμένο θα το χαμηλώσει στα στάνταρ του. Να αγοράσει κάποιος account για champ/skins μπορεί και σε καινούριο να τελειώνει η υπόθεση. Μόνο για τα runes αλλά και πάλι, είναι χαζό. Καλή σαιζόν να έχουμε, με όσο το δυνατόν λιγότερα τρολ και καθυστέρες γιατί σε λίγο θα παίρνουμε ηρεμιστικά για να παίξουμε ένα ranked game...
raxanas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Για εμενα η σαιζον εκλεισε ιδανικα...Εχωντας χασει το main account μου αναγκαστικα να φτιαξω καινουριο...Οντας 28 level παω να μπω να παιξω να ανεβω και πετυχαινω.Ad carry jax με support rengar,ad carry fizz με support τwitch,kayle support pou έβγαζε αp carry build χωρις να wardαρει καν,ad carry master yi με mid corki και support kata διοτι δεν ηθελε να παει mid και γενικα μια απαξιωση προς το καινουριο μετα...Ολοι αυτοι π ανεφερα ειχανε badges και οι μισοι ητανε ελληνες...Μετα απο 1 ωρα ++ dodging μπαινω σε ενα σχετικα καλο game...yi jungler,kata roaming αντι για mid,τοπ mundo και support voilbear και εγω adc με corki και προσπαθουσε να μ κλεψει cs μπαινει το patch και τρωω dc....Εξαιρετικα...Δεν ξερω και τι σκατα φταει....Ειχα 5 νικες παραπάνω απο ηττες και με το ηλιθιο matchmaking εφτασα -17....Δεν λεω οτι ειμαι καλος αλλα τι στο καλο stream βλεπω,guides διαβαζω,θα βοηθησω την ομαδα οσο μπορω...Τετοια σκηνικα συναντω καθε μερα μ αποτελεσμα να μην μπαινω ουτε για 1 match καθε μερα...δεν ξερω τι σκατα φταει..../rant mode off 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις