Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση της ημερας: Ξερει κανεις που μπορω να βρω ιντερνετ με ταχυτητες upload πανω απο 1mb χωρις να μου ερθει ο κουκος αηδονι;

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δες αν είσαι σε κανένα δίκτυο vdsl, αλλιώς βγάλε διαβατήριο. ^_^

Η cyta έχει σίγουρα ήδη, για άλλον isp δεν ξέρω αν έχει αυτή τη στιγμή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ερωτηση της ημερας: Ξερει κανεις που μπορω να βρω ιντερνετ με ταχυτητες upload πανω απο 1mb χωρις να μου ερθει ο κουκος αηδονι;

Forthnet και On Telecoms, αλλά πληρώνεις +9 με 10 euro πάνω κάτω...

Δημοσ.

Oχι..νομιζω ο zaha το θελει για να καλυτερεψει το streaming του γιατι ωρες ωρες τρωει κατι κολληματα και lagαρει

Δημοσ.

Σε tournament code ναι γίνεται. Καλή ώρα στο tsm vs clg έχουν κάνει 49302 pause.

edit: Απαράδεκτο bo3 και απαράδεκτοι clg όπως συνήθως. Περίμεναν 30 λεπτά pause time αντί απλά να αποδεχτούν ένα remake απο άλλο network or something. Yup γιατί αν δε μπορείς να κερδίσεις κανονικά το game κερδίζεις με ddos.

Δημοσ.

Μeh εριξα μια ματια. Δν ειδα κατι σε forth και On (εκτος αν το εχουν μυστικο). Το μονο που βρηκα ειναι vdsl απο cyta.

Btw ξερει κανεις ποτε θ αρχισει να δινει vdsl και ο ΟΤΕ; κατι ακουσα για 16/11. Confirm/Deny?

Δημοσ.

Σε tournament code ναι γίνεται. Καλή ώρα στο tsm vs clg έχουν κάνει 49302 pause.

edit: Απαράδεκτο bo3 και απαράδεκτοι clg όπως συνήθως. Περίμεναν 30 λεπτά pause time αντί απλά να αποδεχτούν ένα remake απο άλλο network or something. Yup γιατί αν δε μπορείς να κερδίσεις κανονικά το game κερδίζεις με ddos.

δες εδω στο 8.55 κ μετα

http://www.youtube.com/watch?v=jwah7kt0xT0&feature=g-all-u

Δημοσ.

Ανέβασα το acc στον ιστ απο 800 στα 1400. Λογικά το γκόλντ στο σόλο δεν το προλαβαίνω απο ότι φαίνεται. Κρίμα πλάκα είχαν τα γκείμς. Η το κάνεις snowball σε τέτοια γκείμς ή χάνεις. Καιρό είχα να δω σε 5 γκέιμς στη σειρά Veigar mid.

Δημοσ.

Έκανα transfer west, όποιος παίζει εκεί ας με κάνει add ign: Tmark

χανεις τιποτα αν κανεις transfer? elo, rewards, champions, rune pages, ip/rp?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...