Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπορεις να παρεις και τις 3 μαζι?

Με βαση τη Riot , θα εμφανιζεται αυτο που ειναι πιο δυσκολο απο τα 3 στο να αποκτησεις (οποτε φανταζομαι το Honorable Opp.)

Δημοσ.

Το honorable opp ειναι και το πιο ευκολο και απο οτι εχουν πει εμφανιζεται μονο οταν δεν εχεις καποιο απο τα υπολοιπα

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια.Εχω ενα θεμα με το league of legends.Καθε φορα που γινεται το champion select και πηγαινουμε προς το summoning μου πεταγεται αυτο το μηνυματακι στην οθονη το οποιο ειναι αρκετα εκνευριστικο μιας και με αναγκαζει να παταω επαναληψη.Το λειτουργικο ειναι τα 7 ultimate service pack 1 64bit και για antivirus εχω το Microsoft Security Essentials.Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα.ευχαριστω: http://19787276.png

Δημοσ.

Παιζει να ειναι θεμα του ιντερνετ?

Eπισεις διαβασα καποια νωριτερα post σχετικα με τις κορδελες.Προσωπικα καταφερα και πηρα honor oppoment κορδελα πριν καμια εβδομαδα μιας και ειναι το ποιο δυσκολο.Παρα μα παρα πολλοι παικτες αφου τελειωσει το game ζητανε honor παρακαλοντας και ας εχει feedarei ο ιδιος.Προσωπικα το βρισκω παρα πολυ ενοχλητικο και θα πρεπει η Riot να βρει εναν τροπο να το σταματησει αν ειναι ευκολο.Επισεις ειναι παρα πολυ ενοχλητικο να βλεπεις μικροτερα lvl να εχουν περισσοτερα teamwork κτλ κτλ επειδη μπαινουν με τα φιλαρακια τους και ανταλλαζουν.Δεν γινεται αυτος που ειναι 30lvl και παιζει καιρο να εχει τα ιδια ή και λιγοτερα στατιστικα απο τον αλλον που ειναι κατω απο 28lvl.Καλυτερα θα ηταν να επετρεπαν honor κτλ οταν ενας παικτης φτασει στα 30lvl.Προσωπικες αποψεις ολα αυτα.

Δημοσ.

Παιδια οποιος θελει ας με κανει add στον EUNE ιδιο ονομα με εδω εχω 30lvl αλλα δεν μπορω να συμμετασχω σε ranked γιατι δεν εχω 16 champions

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια.Εχω ενα θεμα με το league of legends.Καθε φορα που γινεται το champion select και πηγαινουμε προς το summoning μου πεταγεται αυτο το μηνυματακι στην οθονη το οποιο ειναι αρκετα εκνευριστικο μιας και με αναγκαζει να παταω επαναληψη.Το λειτουργικο ειναι τα 7 ultimate service pack 1 64bit και για antivirus εχω το Microsoft Security Essentials.Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα.ευχαριστω: http://19787276.png

το ρουτερ φταιει, απο οτι διαβασα.

Δημοσ.

οχι δεν εχω το lol recorder!!Επισεις με το ρουτερ δεν ξερω τι να πω.Ολη μερα σημερα μιλαω με το support για αυτο το θεμα και απο οτι καταλαβα μαλλον παιζει να ειναι με την αναλυση του παιχνιδιου με τις καρτες γραφικων και τις αναλυσεις των οθονων.Με εβαλε να του στειλε μερικα πραγματακια για να δει και εκεινος αλλα δεν μπορεσε να βρει ουτε εκεινος που υπαρχει το θεμα και μ προτεινε να το ξανα κατεβασω και να δω.

Δημοσ.

Τι σχέση μπορεί να έχει μωρέ η κάρτα γραφικών και η ανάλυση;Θέμα σύνδεσης με το δίκτυο είναι.Εκεί πρέπει να εστιάσεις.Του τύπου δηλαδή ports,firewall,anivirus conflict ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων....

Δημοσ.

Τι σχέση μπορεί να έχει μωρέ η κάρτα γραφικών και η ανάλυση;Θέμα σύνδεσης με το δίκτυο είναι.Εκεί πρέπει να εστιάσεις.Του τύπου δηλαδή ports,firewall,anivirus conflict ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων....

Tι να πω δεν ξερω..Μπορω να παιξω κανονικα αλλα το βγαζει παντα και ειναι εκνευριστικο καποια στιγμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...