Zahariel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ωραια καντε με add east στο SouL Zahariel, πειτε μου ονοματα εδω να ξερω ποιον να κανω accept
Zahariel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παιζω 2 παιχνιδια με κατι φιλους να παρουν gold στο 3v3 και φτιαχνω ομαδα. να εχουμε μαζευτει μεχρι τοτε ε αλλοι 2 λοιπουν
klainmaingr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Εγώ μέσα είμαι γιατί δε βλέπω αλλιώς εύκολα να μαζεύονται άτομα και να βολεύουν ώρες. Add me στο team και πείτε απο πότε ψήνεστε για games. Χρειάζεται 5 wins για να πάρει κάποιος το reward και 10 games για να γίνει η ομάδα ranked απο όσο θυμάμαι οπότε μπορεί να γίνει και rotation αν μαζευτούμε παραπάνω. Με τις ώρες δεν ξέρω πως θα τα βολέψουμε though. Καλή πρωτοβουλία. I like. Μη σας πω και dedicated roles για να πάμε τραίνο (main ad/support)
Atallos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ελα δεν χανω τετοιο team με Κλαιν και Zahariel , count me in Τελειωνω ενα game και κανω add , iamyourdeath
Zahariel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 5 wins Θελει για ranked και για να παρεις rewards. Θα ειμαι σπιτι γυρω στις 6. Kλεινουμε για 6:20. Εγω, κλαιν, αταλλος και χρονης. Κι ενας φιλος μου 2050 με το smurf του.
Tobajara Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά θα έμπαινα αλλά 1) έχω δουλειά για αύριο και 2 και κυριότερο) βλέπω τα elo σας και θα είμαι σα χριστιανός στην αρένα...Καλή τύχη όπως και να έχει! 1
Zahariel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Απ οσο διαβασα το patch Θα καθυστερησει. Οποτε εχουμε καιρο. Τα 5 παιχνιδια τα βγαζουμε σε ενα απογευμα. Μπορω να κανω κι αλλη οαμδα αυριο αν θελετε. Και 3v3 φανταζομαι για free gold elo
Atallos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Εγω ειμαι ready , οταν γουσταρετε μιλατε η κανετε invite κτλ Και κατι ασχετο ,lulz
Bigi444444 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά θα έμπαινα αλλά 1) έχω δουλειά για αύριο και 2 και κυριότερο) βλέπω τα elo σας και θα είμαι σα χριστιανός στην αρένα...Καλή τύχη όπως και να έχει! Λέω κι εγώ με τα 2 ranked μου και το 1250 elo θα παίξουμε οι insomniacs και λέει ο Ζαχα θα φέρω κι ένα φίλο μου με smurf 2050.Trolololooo...
Zahariel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Γενικα μολις γυρισα Πηρα καινουρια καρεκλα! Παιζω ενα τελευταιο και κανω inv οσους ειναι μεσα Κανω Invites τωρα για το πρωτο. Οποιος θελει μου λεει. Εχω και χωρο, αντε παιδια!
Swimmer21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Γενικα μολις γυρισα Πηρα καινουρια καρεκλα! Παιζω ενα τελευταιο και κανω inv οσους ειναι μεσα Κανω Invites τωρα για το πρωτο. Οποιος θελει μου λεει. Εχω και χωρο, αντε παιδια! Εμενα με εχεις.. (Deluminator21) Ειμαι silver ομως και θα μπορω να παιξω απο αυριο.. αν ψηνεστε μετρηστε και μενα.. Και μια ερωτηση για οποιον ξερει.. τα rewards εκτος απο το frame στο loading screen και στο profile, ποια αλλα ειναι; Εγω πχ που εχω silver, σε solo q, 3v3 και 5v5 τι θα παρω;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Τι θα παίξετε ρέι; Ranked 3v3 η 5v5; Πόσοι είστε βασικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις