Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω ιδέα. Αλλα παρατήρησα μεγάλη διαφορά όσο ανέβαινα κ στο normal w/l ratio και στη συμπεριφορά και στην ποιότητα των games. Σίγουρα είναι πιο ¨προβληματικός" server ο east αλλα τελευταία ή απλά είμαι τυχερός ή βοήθησε αυτό που λέω (+το mute που κάνει θαύματα).

Στον west όσο ανέβαινα για 30 παλιότερα το quality ήταν μακράν καλύτερο γιατί ακριβώς λόγω smurfing είχα double wins οπότε έπαιζα καλύτερα games.

Στον east σε smurfing το ίδιο.

edit: Τώρα ξεκινάει το Gr Go4lol για τις ομάδες που λές. Όλο και κάτι μπορεί να βγεί.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αισίως στο eune είμαι plat 3δες, gold solo q και unranked μιας και δεν έχω παίξει καθόλου στις 5δες ώστε να ειμαι viable. Ξέρουμε τι γίνεται με το "bonus" reward? Δεν παίρνεις καθόλου; Νομίζω θα πάρει παράταση 1-2 μέρες ακόμα η season οπότε ίσως προλαβαίνω να πάρω έστω κάποιο low tier.

Δημοσ.

Bonus εννοεις οταν εχεις και τα 3; Τα icon πανε ως εξης:

Εχει κατι κυπελα. Τα οποια εχουν εξτρα λεπτομεριες στη πανω/μεση/κατω μερια αναλογα με το queue. Πχ αν παρω icon για solo queue θα ειναι στη μεση. Αν παρω για 3v3 θα ειναι κατω. Κλπ.

Και αυτα εχουν χρωματα αναλογα το rank. Δηλαδη bronze, silver, gold, plat, diamond.

Αν εχεις και στα 3 queue elo περνεις ενα εξτρα εικονιδιο το οποιο εχει λεπτομεριες παντου (πανω, κατω, μεση)

Και χρωμα το χαμηλοτερο απο τα 3. Δηλαδη εσυ αν παρεις στις 5 αδες silver ας πουμε θα παρεις ενα silver τριπλο icon. Συν τα plat 3s, gold Solo και silver 5s.

Εγω πχ θα παρω ενα diamond colored με λεπτομεριες παντου.

Roughly αυτο ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Ανα μπράβο αυτό. Ωραία οπότε να ψάξω αν βρώ κόσμο να παίξω 10 games 5δες και ότι κάτσει. Βλακεία να μην πάρω έστω το lower tier bonus icon. Αν και τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Δημοσ.

Eχω ιδεα. Φτιαχνουμε ενα team τωρα. και παμε για ενα ευκολο gold? Ποιος ψηνεται; (Πηρα ενα keypad Και θελω να κανω practice)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...