Tobajara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 3-1-23 με Soraka support και οι συμπαίκτες μου μου έδωσαν ένα honour point. Πάλι καλά που δε με κάνανε report για ks noob
koularasss Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ενταξει' date=' απλα ετυχες σε αθλιους παικτες.[/quote'] 3η φορα ηταν που πηγα στην βαση μετα απο λεβελ 8.αυτη η φορα που ειπα πιο πανω ηταν το αποκορυφομα,αν εχεις και no mana mid πολυ καλυτερα. Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App
Sotosgl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 3-1-23 με Soraka support και οι συμπαίκτες μου μου έδωσαν ένα honour point. Πάλι καλά που δε με κάνανε report για ks noob Και εδω μια απο τα ιδια και σε Full AP 5αδα που σπαμαρα την τριτη σαν τον μανιακο και δεν αφησα κανεναν κατω απο το μισο μανα,0 honor απο το Team και 1 honorable απο τους αλλους... Εχει δημιουργησει πολλους κομπλεξικους το θεμα με την κορδελα.. H λογικη που επικρατει ειναι:Δεν θα δωσω σε κανεναν και αν μου δωσουν εχει καλως αλλιως ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ εχω και τα φιλαρακια μου που και 0-55-0 να ειμαι θα μου δωσουν 4 Teamwork. 1
sistah Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αντε να παρετε και τις 4 κορδελες να ησυχασουμε. Ειχαμε το elo, τωρα εχουμε και τις κορδελες. BTW το honor απο φιλους δεν εχει την ιδια αξια με το να σε κανει honor καποιος ασχετος. 1
kuzko21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 εκανα ενα game με warwick jungle μεχρι το 20 min μονο με μποτες ημουν και με 5/0/3 σκεφτομουνα να παω ολο το game ετσι αλλα πεθανα και αναγκαστικα να ξοδεψω τα 5 k gold που ειχα μαζεψει. 3-1-23 με Soraka support και οι συμπαίκτες μου μου έδωσαν ένα honour point. Πάλι καλά που δε με κάνανε report για ks noob Τωρα αμα πω εγω και τι μας νοιαζει θα βγω ο κακος του θρεντ. Αλλα δεν το λεω και λεω μπραβο σας! 1
3leven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αντε να παρετε και τις 4 κορδελες να ησυχασουμε. Ειχαμε το elo, τωρα εχουμε και τις κορδελες. BTW το honor απο φιλους δεν εχει την ιδια αξια με το να σε κανει honor καποιος ασχετος. Το αυτο.. Το ειχα ρωτησει σε ticket και ισχυει.
Sotosgl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ι Know και το εγραψα και κατι posts πριν. To Tribunal Rating τωρα...Ειναι ασκοπο!!! Οπως και οι κορδελες που εχει η καθε μπινελικομηχανη 15χρονο που παιζει το Game γιατι τα τσιμπαει απο το Premade του και ας λεει η Riot οτι δεν πιανουν τοσο πολυ. Αλλο το οτι τα Honor απο φιλους δεν πιανουν καθολου και αλλο λιγο (το ποσο λιγο παραμενει μυστηριο ακομα) οπως και αν εχει φαει κανενας Ban για honor begging μετα το τελος του παιχνιδιου αφου δεν υπαρχουν logs.. Τεσπα φυκια για μεταξωτες κορδελες μοιραζει η Riot
sistah Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Το ποσο λιγο ή πολυ, δεν χρειαζεται να σε απασχολει ιδιαιτερα. Μπορει να θελει 100 honor απο premade για να παρει την αξια 1 honor απο ακυρο συμπαικτη. Ειναι σε beta φαση ακομα και τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Το σιγουρο ειναι οτι τα πρωτα στατιστικα που εβγαλε η riot ειναι θετικα και αυτο εχει σημασια. Αντε μπας και φτιαξει λιγο το κατεστραμμενο community του LoL.
kuzko21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Και λεγω ξανα οτι το κατεστρεμενο communiτy εντοπιζεται στον east καθε κομπλεξικος ανηλικος-ενηλικος χωρις ιχνος ζωης πιστευει οτι χρησιμοποιωντας οτι γαλλικο ξερει μπορει να σου επιβληθει. Εχοντας παιξει low elo kai high elo games στον west οι φορες που εχω πετυχει καντιλερη-rager ειναι μετρημενες στα δαχτυλα. επισης για εμενα αλμα βελτιωσης στο game θα αποτελεσει το kick button στα ranked queues. 1
Tobajara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 επισης για εμενα αλμα βελτιωσης στο game θα αποτελεσει το kick button στα ranked queues. +1
Luxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Φουλαρε ο west; Λεει οτι πρεπει να περιμενω 1 ωρα και 40 λεπτα για να μπω!
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αγαπώ τα faceroll 4v5's απο το min1. Κατα τα άλλα το hidden elo ακόμα και στα normals παίζει τεράστιο ρόλο για την ποιότητα των games που παίζετε οπότε μην κρίνετε την ποιότητα των games/server και του κόσμου αν είστε πολύ χαμηλά σε win/loss ratio.
kuzko21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 απο games στα 800 elo μεχρι τα 1500 στον west δεν συναντησα ποτε το χαλι που επικρατει στον east στα around the base rankings.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αγαπώ τα faceroll 4v5's απο το min1. Κατα τα άλλα το hidden elo ακόμα και στα normals παίζει τεράστιο ρόλο για την ποιότητα των games που παίζετε οπότε μην κρίνετε την ποιότητα των games/server και του κόσμου αν είστε πολύ χαμηλά σε win/loss ratio. ΠΟυ βλεπεις το secret ελο?Εχω +100,ποσο εχω περιπου? ακομα κανενα αλληνικο team παιζει για competitive επιπεδο?Υπαρχουν τουρνουα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις