Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και 3 και 5 ADC εχω δει,οπως και 5 tanks που πηραν το Game λες και επαιζαν με lvl 1 noobs,5 junglers,5 hard CC casters και αλλα πολλα...

Eννοειται οτι στα Normals αυτα τα Tactics ειδικα αν εισαστε Full Premade ειναι Viable (Απο Runes Μαστοριες κλπ) :)

To Tribunal Rating τωρα...Ειναι ασκοπο!!!

Οπως και οι κορδελες που εχει η καθε μπινελικομηχανη 15χρονο που παιζει το Game γιατι τα τσιμπαει απο το Premade του και ας λεει η Riot οτι δεν πιανουν τοσο πολυ.

Δεν παίρνεις δλδ IP πλέον?TO rating που το δείχνει?

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/justice-review/1/

Εδω!

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά Nidalee τι προτείνετε εσεις? AP ή AD?

Εγώ νομίζω ότι με ap κόβει και το q πάρα πολύ αλλά και τα abilities σαν γάτα!Αλλά τώρα τελευταία βλέπω αρκετούς και προτείνουν σε guides ad ή hybrid!

Δημοσ.

εμενα μολις μπηκα τωρα μου εδωσε ενα πρασινο,τι ειναι?εχω 17,5,18,14 με την σειρα που ειναι και μεσα.

great teamate λεει τελικα.τπτ αλλο θα παρουμε(κανα δωρακι κανα rp?? :P)

γιατι οι πιο πολλοι εχουν κοκκινο?

Δημοσ.

Nah αμα δείς τα profile του gragas και της anivia κανονικό ranked 1500 χθεσινό game είναι. Και βασικά καμία εντύπωση δε μου κάνει. Στην αρχή νόμιζε οτι τον baitare και μετά μόλις ψιλοχαμπάριασε τι γίνεται υπερνεθουσιάστηκε και το μαλάκισε.

Δημοσ.

εκανα ενα game με warwick jungle μεχρι το 20 min μονο με μποτες ημουν και με 5/0/3 σκεφτομουνα να παω ολο το game ετσι αλλα πεθανα και αναγκαστικα να ξοδεψω τα 5 k gold που ειχα μαζεψει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...