Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αστα αλλαξανε το Format και δεν μπορω να κανω καλα Copy Paste...

Και δεν φανταζομαι να ειρωνευεσαι...

Ξερω τον Admin του Insomnia bye bye account :P

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι εννοεις το χαλασανε;

Δοκιμασα τους free champions. Πολυ καλος ο talon και μετα μου αρεσαν morgana και sivir! Και η riven βεβαια ειναι καλουτσικη!

Υπαρχει καποιος που παιζει morgana support; :S

Επισης το καλυτερο lane για talon και morgana ειναι mid;

Δημοσ.

Χαχα δεν το πιστευω οτι εκατσα και διαβασα οοολο το spoiler.. :D

Οντως κατι τετοιοι τυποι χαλανε το game..

Eχει αρχισει να μου καλαρεσει το 3αρι.. Μονο και μονο για το ξυλαριλικι που πεφτει :P

ΥΓ: Sotosgl εχεις pm

Δημοσ.

χαχα παντως το χαλασανε πολυ το game..τι μπορουμε να κανουμε?

Αν λες για το 3v3 απλά το αλλάξανε. Γιατί απλά κρατούσε παραπάνω και από το 5v5 με το turtling και τα Warmorgs Farm και γενικότερα θέλανε να κάνουν viable και άλλους ήρωες στο χάρτη και όχι μόνο tanky bruisers. Και επειδή οι ήρωες γίνονται balance για το Rift και όχι το 3v3 αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι ο χάρτης και τα αντικείμενα.

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκίνησα να παίζω support Soraka, βασιζόμενος περισσότερο σε auras παρά σε warding αν και εννοείται πως βάζω όσο περισσότερα γίνεται.

Η τύπισσα ξεκινά πολύ άχαρα, κάνει μηδέν dmg στη λωρίδα, αλλά mid - late game μπορεί να γυρίσει ακόμα και χαμένα παιχνίδια μόνη της. Εντυπωσιάστηκα.

Μειονεκτήματα πως είναι τρομερά ευάλωτη, ειδικά όταν πάει για warding, και πως εξαρτάται πολύ από ομάδα που νιώθει. Θέλω να βρω ένα τρόπο για περισσότερα χρήματα και θα δοκιμάσω Philosopher's / Heart of Gold / Kage's γιατί μετά το Shurelya's το χάος από αντικείμενα, ένα Aegis και πολύ πέφτει.

Δημοσ.

Ξέρω, ξέρω, απλά μέχρι τώρα όποτε ήρθε η ώρα να διαλέξω πήγαινα για Zeke's Herald. Θα το δοκιμάσω όμως κάποια στιγμή...

Δημοσ.

Επαιξα ενα Game Soraka με bots και ενα φιλαρακι και μετα 1 normal με κατι runes που ειχα απο τον Heimer Mana regen armor pen magic resist και Quints AP.

Ειναι τοσο ευκολη που επαθα την πλακα μου..επαιζα Sona αλλα ελεος πιο noob friendly support δεν πρεπει να παιζει.

Anyway επαιξα ενα Game τωρα με κατι ελληναρες 2 premade και 3 ξεμπαρκους αντιπαλους,μετα τα πρωτα flame που εριξαν τους ριξαμε πολυ ξυλο με team οτι να`ναι απο την μερια μας και στο τελος ειχαν κατσει και ανελυαν τι εφταιξε με τα αναλογα μπινελικια :)

Δυστυχως επιβεβαιωνομαι καθημερα για το επιπεδο μας.

Α και αυτοι που Trollaran περισσοτερο ειχαν και απο 1700+ wins στην πλατη τους..Μαλλον πρεπει να μιλησω με τον κολλητο μου τον Ελληνα GM :P

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω ,αν και αν ναι, πως γίνετε να εγκαταστήσω άλλη γλώσσα από διαφορετικό region πχ είμαι eu nordic and east και θέλω να βάλω τα ισπανικά

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι ακριβως δειχνουν οι νικες που δειχνει οταν τελειωνει ενας αγωνας; Εχω ξεκινησει ενα account στον west και δε ξεκινησα και καλα. Ειμαι 12 level και εχω 17 νικες και 21 ηττες. Αλλα βλεπω και καποιους αλλους που ειναι 12 level και εχουν 40+ νικες!! Πως γινεται κατι τετοιο; Επισης αυτο που με παραξενευει ειναι πως μπαινω στα προφιλ τους και εχουν αρκετες ηττες.. Ενω λογικα θα επρεπε να ειχαν το πολυ 2,3..

Σιγουρα τα wins αναφερονται μονο για το rift, οπως και οταν παιζω 3vs3 αλλαζουν οι νικες και προσαρμοζονται αναλογως.. Οποτε πως εξηγειται κατι τετοιο;

Δημοσ.

Οσο περισσοτερη ωρα κραταει το Game τοσο περισσοτερο XP IP παιρνεις,βαλε και τα bonus απο το πρωτο Win of the Day(Να το αμελησει ο αλλος) και σου λυνεται η απορια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...