Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ε δεν είναι και champion για 6300, o Jarvan θα μπορούσε να ήταν αλλά ευτυχώς τον έβαλαν 4800
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 way too awesome εμφανισιακά
ArchmageGR Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 LoL Tips Episode 3 : Roaming http://www.youtube.com/watch?v=_w1Rw4TwJag
ArchmageGR Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Lets Play Ammumu Greek Commentary Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=gwP4nI5DEho Πως σας φαίνεται ;
benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πολυ πλακα εχει αλλα η φωνη του τυπου ειναι πολυ φλωρικη.
Deponakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πολυ πλακα εχει αλλα η φωνη του τυπου ειναι πολυ φλωρικη. γκουχ γκουχ ο ιδιος ειναι
LuxJaja Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αχαχαχα!!! προσωπικά λιώνω με τον Veigar. Δοκίμασα μερικούς άλλους αλλά δε μου κάνουν όπως ο μικρούλης μπλε βλακάκος.
Nikosgiann Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Πολυ πλακα εχει αλλα η φωνη του τυπου ειναι πολυ φλωρικη. ωριμη εννουσε
kostas09 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλησπερα,λεω σιγα σιγα να φτιαξω τα runes μου αφου και ip εχω αρκετα και 26 level ειμαι οποτε κοντευω να ανοιξω ολα τα slots. Θα ηθελα καμια προταση για dps,mage...πχ σκεφτομαι οτι για dps χρησιμα θα ηταν attack speed,armor penetration,critical chance. ευπροσδεκτα ολα τα σχολια
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλησπερα,λεω σιγα σιγα να φτιαξω τα runes μου αφου και ip εχω αρκετα και 26 level ειμαι οποτε κοντευω να ανοιξω ολα τα slots. Θα ηθελα καμια προταση για dps,mage...πχ σκεφτομαι οτι για dps χρησιμα θα ηταν attack speed,armor penetration,critical chance. ευπροσδεκτα ολα τα σχολια Eχμ,εφοσον θες mage που κολλαει το attack speed και ολα αυτα που αναφερεις?
kostas09 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 διαφορετικο rune page θα ειναι αυτο του mage...πχ γι αυτο ενδεχομενως να χρειαζομαι ability power,mana,ability cooldown,magic penetration...
Mourgolikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Προσωπικά έχω για mage/support/tank : 3 x Greater Quintessence of Force 8 x Greater Mark of Force 1 x Greater Mark of Insight 9 x Greater Seal of Force 8 x Greater Glyph of Insight 1 x Greater Glyph of Force (AP at 18lvl +58 / Magic Pen. +5.5) και για ad/dps έχω : 2 x Greater Quintessence of Malice 1 x Greater Quintessence of Desolation 8 x Greater Mark of Malice 1 x Greater Mark of Insight 5 x Greater Seal of Malice 3 x Greater Seal of Furor 1 x Greater Seal of Force 8 x Greater Glyph of Insight 1 x Greater Glyph of Force (Crit Dmg +2.3% / Magic Pen. +5.5 / Crit Chance +13% / AP at 18lvl +5 / Armor Pen. +3.3) στην αρχή του LoL τα critical runes ήταν πιο καλά, καθώς σε κάποια φάση τα μείωσαν λιγάκι έτσι ώστε εκεί που άρχιζα με περίπου 17-18% crit chance τώρα είμαι στο 15%. Πρώτοι μου χαρακτήρες ήταν Sion, Gangplank, Veigar, Nunu για αυτό και αυτά τα runes ...τα οποία ακόμα και τώρα βολεύουν, ειδικά τα AP. Γενικά για mages προτείνω τα runes που έχω, ενώ για AD ίσως full Armor Pen. είναι καλύτερα. Για tanks εξαρτάται με ποιόν παίζεις, πχ άλλα θέλει ο Galio άλλα ο Morde και άλλα ο Rammus... με τα Health Regen kai Dodge να ταιριάζουν σε όλους χωρίς να είναι τα ιδανικά...
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=117566 Εδώ για runes.
ArchmageGR Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Το Project : GLS ( Greek Legends ) είναι μια προσπάθεια να για να προωθήσουμε το Ελληνικό LoL μέσω της δημιουργίας ενός video . Oποιοδήποτε έλληνας παίχτης / παίχτρια θέλει να συμμετέχει μπορεί να στείλει το clip του στο [email protected] Ακολουθώντας την έξεις φόρμα Nickname(s) Player(s) : Replay : (Link) or Attachment Σημείο του Replay που είναι η σκηνή : Κάποιο σχόλιο ( Προαιρετικά ) : Το Replay πρέπει να είναι από το LoLReplay την τελευταία έκδοση του προγράμματος μπορείτε να την βρείτε στο http://www.leaguereplays.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις