Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δε ξερω εαν ειναι σωστο που το ποσταρω εδω, αλλα ισως μπορει να με βοηθησει καποιος. Εχθες εβαλα το λολ σε εναν καινουριο υπολογιστη ενος φιλου μου. Ολα κομπλε, ακομα και σε full high τα παντα, δε νιωθεις το παραμικρο κολλημα, απλα νομιζω οτι υπαρχει ενα προβλημα στον ηχο των champions. Δε ακουγεται παντα ο ηχος που κανουν κατα τις επιθεσεις.. Στις ρυθμισεις τα εχω φτιαξει ολα καλα.. Τι μπορει να φταιει;
Sotosgl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ενα repair στον Client ισως βοηθησει,επισης αν εχεις υψηλα Pings πολλες φορες δεν σου εχει τυχει να σου σκαει μανιταρι του Teemo και να μην βλεπεις το Animation της εκρηξης;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω για το οτι η shyvanna δεν έχει θέση στο top.. αλλα είναι θέμα χρόνου να την παίξει κάποιο "όνομα" και να γίνει mainstream. Αν θυμάστε στο launch της ούτε κάν jungle δεν την έπαιζαν μέχρι να την κάνει μόδα ο sv και μετά να γίνει η επιτομή του counter jungling και το permaban για τους m5 αργότερα(darien top says high). Πάνω στην ίδια λογική βασίστηκε και ο mundo μετά το buff του και γενικά όλοι οι aoe junglers. Δυστυχώς/ευτυχώς οι μόδες παίζουν τεράστιο ρόλο στην αντιμετώπιση κάποιων champ. Δεν μπορεις να παιξεις τοπ shyvana,πρεπει να Pusahρεις για να κανεις damage σστον αντιπαλο,δεν εχει gap closer,δεν εχει stun,οποτε τα gang πανω της θα πεφτους βροχη[τουλαχιστον για οσο δεν εινα ιτανκυ].Για gang jungler επισης δεν ειναι καλη ,αλλα ειναι βοβερη στα clear times και counter jungle
Atallos1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αγαπω Αργυρη avatar hahaha Και για να πω και κατι σχετικο Γνωμες για support Zyra?
bele Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ποτε δεν την συμπαθησα ως supp την zyra παρολο που παιχτηκε πολυ σε αυτο το πρωταθλημα. Ειναι μεν πολυ επιθετικη αλλα δεν θα ενιωθα ασφαλης στο lane μαζι της αν ο supp μου δεν ξερει να την παιζει. Κατα την γνωμη μου αν θες επιθετικο sup γιατι να μην παρεις sona, lulu ή ακομα και taric αντι για την zyra..νομιζω εχουν να προσφερουν περισσοτερα. Φυσικα δεν μπορω να αμφισβητησω αυτους που την επαιξαν στο πρβταθλημα ολο και κατι περισσοτερο θα ξερουν.
klainmaingr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορεις να παιξεις τοπ shyvana,πρεπει να Pusahρεις για να κανεις damage σστον αντιπαλο,δεν εχει gap closer,δεν εχει stun,οποτε τα gang πανω της θα πεφτους βροχη[τουλαχιστον για οσο δεν εινα ιτανκυ].Για gang jungler επισης δεν ειναι καλη ,αλλα ειναι βοβερη στα clear times και counter jungle Δε λέω κάτι διαφορετικό. Λέω οτι παρόλα αυτά αν βγεί σε ένα τουρνουά και παιχτεί σε συνδυασμό με ένα heavy cc jungle όλοι θα το θεωρούν viable. Και tbh νομίζω με push/golems/roam/repeat είναι viable. Βασικά τα πάντα είναι δυνατά εδώ που τα λέμε παρότι στα "χαρτιά" δεν είναι καλές ιδέες. @Attalos Αν το έλεγες μόλις βγήκε θα γελούσε ο κόσμος (και γώ μάλλον). Σήμερα και μετά τα worlds είναι viable και σύμφωνα με τον morello "more strong than we wanted to be". Την έχω παίξει ελάχιστα οπότε δεν έχω άποψη though. Για aggresive support, leona/ali .- <3 Έπαιξα σήμερα μετά απο καιρό ziggs. Πόσο fun το W του
Wicked Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ξέρω οτι γίνομαι κουραστικός, για πολλοστή φορά θα πω οτι η shyv δεν δουλεύει σε solo queue. Το έχετε πει σχεδόν όλοι "οτι τα gank πανώ της θα πέφτουν βροχή" για τους διαφόρους λόγους, Άρα ξέρεις οτι ο jungler της αντίπαλης σε βλέπει/θεωρεί εύκολο στόχο, με αποτέλεσμα να χαλαρώνεις τα άλλα σου lanes ωστέ να είναι πιο aggressive. Και παράλληλα με τον jungler σου να κάνεις counter gank σε έναν ήδη underleveled/underfarmed αντίπαλο jungler. Και ξαναλέω δεν είναι το θέμα αν είναι το καλύτερο τοπ, αναφέρομαι στο θέμα οτι μπορεί ευκολα να παιχτεί αποτελεσματικά με την κατάλληλη ομάδα γύρω της. Με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού απο αυτά που έχουμε συνηθίσει. Όσο για αυτό για τις μόδες klainmaingr έχεις πάρα πολύ μεγάλο δίκιο. Για αυτό και προτείνω σε φίλους και γνώστους να μην σκίζονται στα stream των pro. Γιατι μαθαίνουν ακριβώς ποιοι θεωρούνται "OP" και ουσιαστικά παίζουν με μασημένη τροφή. Χωρίς να δώσουν ευκαιρίες σε champs που είναι αφανείς ήρωες. Και κάπου στο τόσο εμφανίζεται κάποιος και γίνεται χαμος. Όσο για την Zyra, το αυτό την είδαμε να δουλεύει. Το χω στη λίστα μου να ασχοληθώ οταν με το καλό αρχίσει το season 3. Αν θα βρει θέση στο meta που θα δημιουργηθει.
koularasss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Οποτε για τοπ καλυτερα που πηρα ριβεν?. Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App
Κάβουρας Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 ενα γκομενακι με ενα τιραντακι και να φαινεται η δαντελα απο το σουτιέν να βαλεις να παίζει live stream, θα μαζεψει παραπανω και απο τριδυμους ζαχαριέλ να κανουν ακροβατικά! That's right...Sex Sells.... Κάνε Κάτι τέτοιο http://el.twitch.tv/mrflushem/b/335952586 αν θες... Θα διπλασιαστούν οι θεατές... Μπάι δε γουέι Ζαχαριέλ με τι Pc κάνεις το stream;
Κάβουρας Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Πω ρε ποσο μου τη σπαει το τουιτς τβ πρέπει να ψαχνω μιση ωρα για να βρω κάτι. Τι γίνεται με τα φόλοου μου γιατί χάθηκαν; 'Αντε τώρα να ξαναβρίσκω όλους τους στρίμερς
Luxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εαν στην ομαδα εχουμε και οι 5 το ιδιο aura item, δε θα παρουμε το aura effect x5; Δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο; Πχ με το ancient of will θα εχουμε τρελο ability και spell vamp! Ή κανω καπου λαθος; Παντως με δυο ατομα δουλευει, δλδ το passive διπλασιαζεται. Τωρα δε ξερω με παραπανω ατομα τι γινεται.
Swimmer21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ειχε κανεις αλλος προβληματα στην συνδεση εχθες στον east; ανεβασμενο ping κλπ;
sistah Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εαν στην ομαδα εχουμε και οι 5 το ιδιο aura item, δε θα παρουμε το aura effect x5; Δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο; Πχ με το ancient of will θα εχουμε τρελο ability και spell vamp! Ή κανω καπου λαθος; Παντως με δυο ατομα δουλευει, δλδ το passive διπλασιαζεται. Τωρα δε ξερω με παραπανω ατομα τι γινεται. Αμα δουλευε ετσι ναι θα ηταν καλα , αλλα δεν παει ετσι Το Wota stackαρει μεχρι 2 φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις