Str Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ε λοιπόν κάτι πρέπει να κάνουν με το teleport... όταν το καστάρεις σε πύργο που είναι έτοιμος να πέσει, και τον ρίξουν πάνω στο καστάρισμα, ΚΑΙ το τελεπορτ δε γίνεται, ΚΑΙ χάνεται και μπαίνει σε CD!!!! δηλαδή, γάμα μας!!! 1
3leven Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Το γεγονος οτι κοβεται μου φαινεται λογικο.. Το οτι μπαινει σε CD ειναι μλκια.. Θα επρεπε να μπαινει σε CD μετα που θα ολοκληρωθει το cast.. Παιζω περιπου 1 χρονο LoL πρωτη φορα ειδα Karma in action χτες.. Γιατι δεν το παιζει κανεις αυτο το champion? 1
gio@ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 δεν κανει το κατι παραπανω γιαυτο και δεν τη παιρνουν πχ προτιμουν sona και το Ulti παρα karma επαιζα για λιγο karma αλλα δεν τρελαθηκα κιολλας πιο πολυ μαρεσει η lulu και εγω ειχα 2ο acc οταν ημουν west και ηθελα να παιξω east , τωρα πια east ελληνικο client ftw για απειρο γελιο και μονο premade
Atallos1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Το γεγονος οτι κοβεται μου φαινεται λογικο.. Το οτι μπαινει σε CD ειναι μλκια.. Θα επρεπε να μπαινει σε CD μετα που θα ολοκληρωθει το cast.. Παιζω περιπου 1 χρονο LoL πρωτη φορα ειδα Karma in action χτες.. Γιατι δεν το παιζει κανεις αυτο το champion? Το γεγονος οτι κοβεται μου φαινεται λογικο.. Το οτι μπαινει σε CD ειναι μλκια.. Θα επρεπε να μπαινει σε CD μετα που θα ολοκληρωθει το cast.. Παιζω περιπου 1 χρονο LoL πρωτη φορα ειδα Karma in action χτες.. Γιατι δεν το παιζει κανεις αυτο το champion? Γιατι της λειπουν πολλα πραγματα , για αυτο και θα γινει rework Αν και δεν παιζεται support πλεον αλλα AP μιας και εχει καλουτσικα Ratios Εχει ωραιο early game damage αλλα μετα χανεται ασχημα Περιμενουμε rework λοιπον
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ap carry το οποιο πρεπει να ερθει στην μαπα τουθ αντιπαλου δεν το λες και ap,για support δεν κανει,οποτε ναι πρεπει να την φτιαξουν.ΕΠισης θελει rework και ο nasus.
aris1986 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 50 λεπτα ban επειδη εκανα 2 leave σε ranked με τα ζωικά τους pick....!
haris013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 εμενα γιατι μου φενεται φοβερο support η karma? παιζω αρκετο καιρο με αυτην σε ranked και ειναι καταπληκτικη.κανει dmg,heal,slow,αυξανει το movement speed,δινει shield, τι παραπανω χρειαζεται?
Sotosgl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ειμαι ο kil3rak0s και ειμαι τεραστιος Fan κανε με add γιατι θα σπαμαρω το Request 124512341times/second.... Κουραγιο man.... 1
Atallos1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 εμενα γιατι μου φενεται φοβερο support η karma? παιζω αρκετο καιρο με αυτην σε ranked και ειναι καταπληκτικη.κανει dmg,heal,slow,αυξανει το movement speed,δινει shield, τι παραπανω χρειαζεται? Στα χαρτια καλη ειναι Τα mantras της ομως εχουν αρκετο cooldown , το heal ειναι πενιχρο , το dmg της ως support ειναι λιγο και με μικρο εως ελαχιστο range εκτος αν χαλας την ασπιδα σου σε minion Υπαρχουν μακραν καλυτερα support , για αυτο αλλωστε δεν επιλεγεται και ειναι στα σχεδια για rework εδω και μηνες
haris013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Στα χαρτια καλη ειναι Τα mantras της ομως εχουν αρκετο cooldown , το heal ειναι πενιχρο , το dmg της ως support ειναι λιγο και με μικρο εως ελαχιστο range εκτος αν χαλας την ασπιδα σου σε minion Υπαρχουν μακραν καλυτερα support , για αυτο αλλωστε δεν επιλεγεται και ειναι στα σχεδια για rework εδω και μηνες ελπιζω να μην την αλλαξουν τελειωςτωρα που την εμαθα καλα.. επισης μπορειτε να μου προτεινεται καποια σολο τοπ να μαθω να παιζω για ranked? εκτος απο ιρελια που ηδη ξερω
Atallos1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Jayce & Singed προσωπικοι αγαπημενοι Jax , Olaf , Nidalee ειναι παντα οκ Shen για 24/7 split pushing Kayle δερνει απειρα τυπους οπως ο Darius Vlad για safe choice 1
haris013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Jayce & Singed προσωπικοι αγαπημενοι Jax , Olaf , Nidalee ειναι παντα οκ Shen για 24/7 split pushing Kayle δερνει απειρα τυπους οπως ο Darius Vlad για safe choice ωραιος,θα ξεκινησω με jax που εχω να παιξω καιροοο,τον σεν συνηθως τον μπαναρουν και την κayle δεν την εχω παιξει σχεδον καθολου o singed ειναι ωραιος αλλα δεν ξερω πως να παιξω σολο, δηλαδη τι positioning εχει και πως φαρμαρεις καθως και πως κανεις counter τον αντιπαλο
Sotosgl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ειδατε τις αλλαγες στον Heimer; Τερμα τα Mana Regen items θα παιρνεις mana πισω απο minions που σκοτωνεις αρα παμε σε πιο γρηγορο Magic Pen Item,Rylais και του σκας ενα GA μια κλεψυδρα και GG.
Wicked Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Περί Karma, μια χαρούλα είναι, (αρκετά risky λόγω των percentage modifiers) απλά οχι για solo-queue. Είναι πολύ team-player και επειδή λίγοι την παίζουν, και απο αυτούς τους λίγους, λίγοι την παίζουν σωστά ο κόσμος δεν ξέρει πως να δουλέψει γύρω της. Και φυσικά και πως να παίξει εναντίον της Όσο για τον ρολο της ως support, πιστεύω οτι δεν ταιριάζει και γενικά χαραμίζεται με το "κλασικό" support build. Όχι βεβαια πως αυτός είναι κανόνας. Προσωπικά την κατεβαζώ support ως off-carry για το απιστεύτο push/zoning/peeling και shielding που προσφέρει Δυστυχώς θα φάει το rework της για να μπορέσει να γίνει σπασμένη solo-queue champ και να ταιριάξει στο meta που επικρατεί. [You will be missed ] Υ.Γ. Zahariel σε πετυχαίνω στο twitch καιρό και χαρήκα ιδιαιτέρως με τα τελευταία νέα, γιατι σε είδα ψιλοαπογοητεύμενο τον τελευταίο καιρό με το όλο θέμα του streaming. Πάντα τέτοια. Φτου φτου σκόρδα χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις