Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ακνεις stream πληρωνεσε?

Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App

Αναλογα με τα ads που παιζεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει περί τίνος ακριβώς πρόκειται.Θα τον βλέπουμε δηλαδή στα προτεινόμενα in game streams όποτε παίζει;Και εαν είναι αυτό, σε ποιόν client.Μόνο τον ελληνικό;

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει περί τίνος ακριβώς πρόκειται.Θα τον βλέπουμε δηλαδή στα προτεινόμενα in game streams όποτε παίζει;Και εαν είναι αυτό, σε ποιόν client.Μόνο τον ελληνικό;

Απλα εμφανιζεται στους suggested streamers στο Media section της σελιδας του Lol

Το client εχει απλα να κανει με την προτιμηση του καθενος , μπορει να παιζει ελληνικο εφοσον ειναι στον East η και αγγλικο

• Like 1
Δημοσ.

Tnx atallos, τώρα εννόησα!Δεν ήξερα καν ότι έχει streaming στην επίσημη σελίδα του.Νόμιζα ότι θα εμφανιζόταν στον client σε αυτά που λέει watch now/featured ή κάπως έτσι τέλοσπάντων.

Δημοσ.

Ζαχαριελ απο το κινητο που ειδα απο ειχες σχεδον τα περισσοτερα views σε ειχε καπου πανω πανω,αν καμια φορα δεν μπορω να παιξω να σε βλεπω γιατι βαρεθηκα τα ξενα,καθε ποτε κανεις?

Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν εχεις μαστεριες ουτε ρουνους ουτε ολα τα summoners για αυτο ισως σ φαινεται πιο δυσκολο

Βασικα οι 8 στους 10 που ρωταω ειναι ολοι με διπλο και τριπλο account, οποτε να γιατι μου φαινεται δυσκολο.. Δεν παιζουν ολοι πρωτη φορα :P
Δημοσ.

Εχω ανεβασει κ προγραμμα, αλλα γι αυτη τη βδομαδα το πιο ευκολο ειναι να κανεις like στη σελιδα μας στο fb.

Postαρω εκει καθε φορα π το ανοιγω

Δημοσ.

Δε ξερω ποια η λογικη, αλλα και εγω μολις ανοιξα και 3ο λογαριασμο, αυτη τη φορα στον west. Μεχρι στιγμης ουτε ενα noob.. Πολυ παραξενο μου φαινεται.. :S

Στο θεμα μας τωρα.. Υπαρχει περιπτωση το sheen να εχει ορισμενα bugs; Επαιξα με ezreal και το sheen δε δουλευει με το Q. Στα guides διαβαζω οτι δουλευει.. Με το που παταω q βγαινει το passive του sheen, αλλα εαν πετυχει αντιπαλο, εξαφανιζεται και εμφανιζεται το passive του ezreal. Εαν ριξω q στον αερα, τοτε το sheen εμφανιζεται κανονικα.. Μερικες φορες δε μου εμφανιζεται ουτε στο w.. Επισης τι γινεται με τα turrets; Δουλευει εκει το sheen ή οχι;

Πολυπλοκο παιχνιδι!

Δημοσ.

Δε ξερω ποια η λογικη, αλλα και εγω μολις ανοιξα και 3ο λογαριασμο, αυτη τη φορα στον west. Μεχρι στιγμης ουτε ενα noob.. Πολυ παραξενο μου φαινεται.. :S

Στο θεμα μας τωρα.. Υπαρχει περιπτωση το sheen να εχει ορισμενα bugs; Επαιξα με ezreal και το sheen δε δουλευει με το Q. Στα guides διαβαζω οτι δουλευει.. Με το που παταω q βγαινει το passive του sheen, αλλα εαν πετυχει αντιπαλο, εξαφανιζεται και εμφανιζεται το passive του ezreal. Εαν ριξω q στον αερα, τοτε το sheen εμφανιζεται κανονικα.. Μερικες φορες δε μου εμφανιζεται ουτε στο w.. Επισης τι γινεται με τα turrets; Δουλευει εκει το sheen ή οχι;

Πολυπλοκο παιχνιδι!

To sheen procαρει στο q του Ezreal κατευθειαν , δεν χρειαζεται autoattack μετα

Eαν το ριξεις στον αερα μενει , γιατι πολυ απλα δεν πετυχαινεις κανεναν

Και το sheen δουλευει στα turrets ναι

Δημοσ.

Δ. Με το που παταω q βγαινει το passive του sheen, αλλα εαν πετυχει αντιπαλο, εξαφανιζεται και εμφανιζεται το passive του ezreal.

Μα έτσι ακριβώς δουλεύει. Το Q του ezreal έχει on-hit effects, οπότε όταν εσύ πατάς το Q μέχρι αυτό να χτυπήσει κάπου βλέπεις στον εαυτό σου τα particles του sheen. Άμα πετύχεις κάτι το damage του sheen προστίθεται σε αυτό του Q οπότε φεύγουν από πάνω σου τα particles γιατί το χρησιμοποίησες. Αν δεν πετύχεις κάτι τότε μένουν τα particles γιατί πολύ απλά είναι σαν να μη βάρεσες κάτι, απλά έκανες ένα cast στον αέρα.

Δημοσ.

Εχω ανεβασει κ προγραμμα, αλλα γι αυτη τη βδομαδα το πιο ευκολο ειναι να κανεις like στη σελιδα μας στο fb.

Postαρω εκει καθε φορα π το ανοιγω

Ειδα το προγραμμα σου,και θα δω μερικα απο τα streams σου..Ειχα δει κατι απο irelia αλλα δεν παιζω σχεδον καθολου ρανκ με δαυτην.

Η ριβεν πλεον ρε γαμωτο δεν ειναι viable.Πας τοπ ,παιρνει ο αλλος irelia και ρπαγματικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Ναι μεν μεχρι τα 9 lvl Μπορεις να κερδισεις τα trades,αλλα γιαν α κερδισεις τα trades με την riven θα πρεπει να pushaρεις[W στον εχθρο και στην ιρελια φυσικα],και μετα απλα ουτε μπορεις να φαρμαρεις καθως αν πουσαρεις πολυ μπορει να σε gangaρουν[στα 1700+ εχουν βαλει στοχο τα τοπ lane ] και μετα δεν μπορει να την κανεις και harass[εχει και το life steal].

Καποτε ηταν viable η ριβεν,αλλα πλεον δεν ,εχουν βγαλει 2 παικτες που απλα την κλανουν [darius + jayce],και ειναι ενας λογος που δεν την παιρνουν στα τουρνουα.

Αυτα περι riven..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...