aris1986 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Καλα να φανταστω οτι εαν αυτα τα cases πιθανον ειναι πριν 2,3 εβδομαδες και ηρθε τωρα το warning, οτι ολο αυτο το διαστημα θα εχω φαει και αλλα reports.. Οποτε μη παιζω τζαμπα το ban θα μου ερθει.. Μπορω να ανοιξω καινουριο λογαριασμο ή μπορουν να με μπαναρουν εαν με καταλαβουν; Απλα κλαιω τις ωρες που σπαταλησα εδω και 40 ημερες και τα runepages που εφτιαξα.. 400 περιπου παιχνιδια σε τοσο λιγο διαστημα δεν ειναι και λιγα.. Οριστικο ban σου ερχεται δλδ;
dNt^ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Οριστικό δεν σου έρχεται αλλά αν φάς ban ένα μήνα είναι κάπως πολύ
Sotosgl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Luxxx τα εχουμε ξαναπει φιλε. Με το να εισαι στο Tribunal νομιζες οτι εχεις ασυλια αφου πουλαγες και μαγκιες στους αλλους καντε με Report κοτες 2 μερες ban και αλλα ομορφα. Φυσικα με το που εφαγες το Warning ξαφνικα εγινε μια μλκ και μιση Δεν ειναι αχρηστο το Tribunal ουτε μπαινουν ολοι να Trollaρουν spammaροντας το Punish. Κρατα αυτα που πρεπει 1) Κλειστό το στομα σου Δεν παν να ειναι τερμα ζωα οι αλλοι αν τους αρχιζεις noobs omfg ζωα δινεις δικαιωμα σε αυτον που διαβαζει το Case να σε κανει Punish (Σε εβριζαν και αυτοι;Κλαιν!Θα φανε και αυτοι Report στο δικο τους Tribunal) 2)Μην εισαι γλειωδης GG noobs,easy,hahahaha suck it ειναι bannable actions και θεωρειται οτι κανεις Griefing χαλας την ατμοσφαιρα ρε παιδι μου και φυσικα ολοι οι opponents θα σου δωσουν ενα PentaReport και θα ερθει πιο γρηγορα η ωρα σου) 3)Διαβασε τους ορους του Tribunal Ολους!Και φυσικα θα κανεις και εσυ Report σαν τρελος αν θελεις να φυγουν τα παρασιτα απο το LoL και να ευχαριστηθεις περισσοτερα games Τεσπα αυτα απο εμενα συμφωνεις διαφωνεις δεν με νοιαζει απλα μη ψαχνουμε φαντασματα
dNt^ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μιας και λέμε για tribunal... Εξέταζα ένα case και είδα 9 report για έναν παίκτη......... Επειδή έκανε feed τον έκαναν όλοι report, σύμμαχοι και αντίπαλοι
Swimmer21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια, ενταξει δεν παει αλλο.. κανω leave απο το champion pick σε ranked επειδη ενας τυπας trollαρε με solo top teemo.. οκ, το δεχτηκα αν ειναι καλος εμενα τι με νοιαζει?.. ειδα ομως τα Stats του στο http://www.lolking.net/ και ειχε 0/4 ranked.. σε ολη του την ζωη ειχε παιξει 4 ranked, και τα 4 τα εχασε με teemo ολα και αθλια σκορ.. Βγαινω, τρωω το ban 30 λεπτα.. Λεω δεν πειραζει.. υπομονη και σε μια νικη παιρνω ασημενιο medal.. Μπαινω μετα απο μιση ωρα παλι ranked, το Last pick μας παιρνει ad carry ενω ο 1st pick ειχε παρει ηδη, και γενικα το ειχαμε συζητησει και ειχαμε ενα ωραιο team.. παλι κανω leave.. Και οι πλακα ειναι οτι μονο εγω κανω, και στο τελευταιο δευτερολεπτο πριν το game ξεκινησει.. τοσο ζωα ειναι ολοι που θα παιξουν με τετοια ομαδα? Τι να πω.. βαρεθηκα, αυτο το συστημα της Riot ειναι για τα μπαζα.. Εμεις που θελουμε να παιξουμε σοβαρα, αναγκαζομαστε να κανουμε Leave, μας τιμωρουνε με ban, και τα trolls θα συνεχιζουν να παιζουν στο επομενο game καταστρεφοντας το παιχνιδι αλλων.. (και μια παρατηρηση εκτος του θεματος μου) Για να μπει καποιος στο tribunal ως case θα πρεπει να εχει φαει πολλες φορες report και σε συνεχομενα game.. οταν δηλαδη μαζευτει ενας αριθμος report τοτε στελνεται η περιπτωση σου στο tribunal.. ακομα και αν πας στο tribunal, στην αρχη απλα ενα warning email σου στελνουν..
Atallos1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια, ενταξει δεν παει αλλο.. κανω leave απο το champion pick σε ranked επειδη ενας τυπας trollαρε με solo top teemo.. οκ, το δεχτηκα αν ειναι καλος εμενα τι με νοιαζει?.. ειδα ομως τα Stats του στο http://www.lolking.net/ και ειχε 0/4 ranked.. σε ολη του την ζωη ειχε παιξει 4 ranked, και τα 4 τα εχασε με teemo ολα και αθλια σκορ.. Βγαινω, τρωω το ban 30 λεπτα.. Λεω δεν πειραζει.. υπομονη και σε μια νικη παιρνω ασημενιο medal.. Μπαινω μετα απο μιση ωρα παλι ranked, το Last pick μας παιρνει ad carry ενω ο 1st pick ειχε παρει ηδη, και γενικα το ειχαμε συζητησει και ειχαμε ενα ωραιο team.. παλι κανω leave.. Και οι πλακα ειναι οτι μονο εγω κανω, και στο τελευταιο δευτερολεπτο πριν το game ξεκινησει.. τοσο ζωα ειναι ολοι που θα παιξουν με τετοια ομαδα? Τι να πω.. βαρεθηκα, αυτο το συστημα της Riot ειναι για τα μπαζα.. Εμεις που θελουμε να παιξουμε σοβαρα, αναγκαζομαστε να κανουμε Leave, μας τιμωρουνε με ban, και τα trolls θα συνεχιζουν να παιζουν στο επομενο game καταστρεφοντας το παιχνιδι αλλων.. (και μια παρατηρηση εκτος του θεματος μου) Για να μπει καποιος στο tribunal ως case θα πρεπει να εχει φαει πολλες φορες report και σε συνεχομενα game.. οταν δηλαδη μαζευτει ενας αριθμος report τοτε στελνεται η περιπτωση σου στο tribunal.. ακομα και αν πας στο tribunal, στην αρχη απλα ενα warning email σου στελνουν.. First of all... Ποιος σου ειπε οτι ειναι troll pick o teemo για top? Αναθεωρησε λοιπον http://www.championselect.net/champ/Teemo Second Κι εσυ unranked εισαι οπως ηταν κι αυτος , το οτι εχασε και τις 4 φορες με τον teemo ναι μαλλον λεει οτι κατι δεν παει καλα αλλα δεν ειναι λογος να κανεις dodge , αρα κακως Third Εχω δει αρκετα παιχνιδια ακομα και tourneys με double AD Carry να πηγαινει top Σαφως και δεν ηταν strategy ειδικα σε ενα ranked game του 1200 elo αλλα και παλι δεν εχει να λεει κατι , ειδικα οταν εχεις κανει dodge στο προηγουμενο game , που σημαινει οτι μετα αν φυγεις εσυ θα πρεπει να περιμενεις 1 ολοκληρη ωρα Και το παρακατω παει γενικα Πριν θεωρησετε καποιον ζωο , αμπαλο , τραγικο , whatever , αναθεωρηστε και ψαχτειτε περισσοτερο Κατι που σε εσας φαινεται περιεργο η out of the meta δεν ειναι απαραιτητα κακο 2
Swimmer21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 First of all... Ποιος σου ειπε οτι ειναι troll pick o teemo για top? Αναθεωρησε λοιπον http://www.champions...net/champ/Teemo Second Κι εσυ unranked εισαι οπως ηταν κι αυτος , το οτι εχασε και τις 4 φορες με τον teemo ναι μαλλον λεει οτι κατι δεν παει καλα αλλα δεν ειναι λογος να κανεις dodge , αρα κακως Third Εχω δει αρκετα παιχνιδια ακομα και tourneys με double AD Carry να πηγαινει top Σαφως και δεν ηταν strategy ειδικα σε ενα ranked game του 1200 elo αλλα και παλι δεν εχει να λεει κατι , ειδικα οταν εχεις κανει dodge στο προηγουμενο game , που σημαινει οτι μετα αν φυγεις εσυ θα πρεπει να περιμενεις 1 ολοκληρη ωρα Και το παρακατω παει γενικα Πριν θεωρησετε καποιον ζωο , αμπαλο , τραγικο , whatever , αναθεωρηστε και ψαχτειτε περισσοτερο Κατι που σε εσας φαινεται περιεργο η out of the meta δεν ειναι απαραιτητα κακο Σοβαρολογεις τωρα? Τι δεν καταλαβες? "κανω leave απο το champion pick σε ranked επειδη ενας τυπας trollαρε με solo top teemo.. οκ, το δεχτηκα αν ειναι καλος εμενα τι με νοιαζει?.. ειδα ομως τα Stats του στο http://www.lolking.net/ και ειχε 0/4 ranked." Κατα την γνωμη σου φταιω εγω που εκανα leave στο champion pick screen και εκανα τους αλλους να περιμενουν 2 λεπτακια πριν μπουν game? σοβαρος εισαι? Δηλαδη τι θελεις? να μπαινω σε ενα game οτι και αν παρει ο αλλος μονο και μονο επειδη υπαρχει περιπτωση να νικησουμε γιατι εχω δει να παιζουν και με αυτον τον τροπο? Και με full support team εχω παιξει και εχω νικησει, και με full tank team.. τι παει να πει αυτο? θα μπω ranked ετσι? Καταλαβαινω οτι υπαρχουν πολλοι τροποι να παιξεις εναν champion.. και εχω παιξει πχ katarina jungle σε ranked.. αλλα το εξηγησα στα παιδια εκει, οτι δεν trollαρω και οτι ειμαι καλος, και αν feedαρω μπορουν να με κανουν report.. Και Solo top teemo λεει πολυ, me frozen mallet και AP.. αλλα καλου κακου δες τα Stats του αλλου γιατι αλλιως χανεις Elo και το 1-2 report που θα φαει (αν φαει) δεν θα του κανει τιποτα.. Και δεν κλαιω για τα 10-12 Elo που θα χασω, αλλα αν ειναι μια να χανω και μια να νικαω.. και κανω μια βδομαδα να ανεβω 50 elo.. τοτε αστο. Και το θεμα μου δεν ειναι οτι εφαγα ban 1 ωρα.. ηξερα τι ban θα εχω και βγηκα συνειδητα.. το θεμα μου ειναι οτι αυτο το συστημα δεν δουλευει! πρεπει αμεσα να βαλουνε ενα kick button, κατα το οποιο αν καποιος στο pick screen trollαρει και παρει 3/5 ψηφους, να τον διωχνουν απο το Queue.. πολυ απλο.. και δεν μιλαω για περιπτωσεις που δεν μας αρεσει αυτο που παιζει ο αλλος, αλλα για πραγματικα trolls που σου χαλανε το game (Πχ 4/5 ατομα να μιλατε μεταξυ σας και να αποφασιζετε μια χαρα τι θα παρει ο καθενας, και ξαφνικα αυτος που δεν μιλαγε τοση ωρα, να κανει Instant lock εναν τυπο παιχτη που ηδη εχουμε παρει.. ή πχ " im mid or troll " κλπ)
Atallos1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Σοβαρολογεις τωρα? Τι δεν καταλαβες? κανω leave απο το champion pick σε ranked επειδη ενας τυπας trollαρε με solo top teemo.. οκ, το δεχτηκα αν ειναι καλος εμενα τι με νοιαζει?.. ειδα ομως τα Stats του στο http://www.lolking.net/ και ειχε 0/4 ranked. Κατα την γνωμη σου φταιω εγω που εκανα leave στο champion pick screen και εκανα τους αλλους να περιμενουν 2 λεπτακια πριν μπουν game? σοβαρος εισαι? Δηλαδη τι θελεις? να μπαινω σε ενα game οτι και αν παρει ο αλλος μονο και μονο επειδη υπαρχει περιπτωση να νικησουμε γιατι εχω δει να παιζουν και με αυτον τον τροπο? Και με full support team εχω παιξει και εχω νικησει, και με full tank team.. τι παει να πει αυτο? θα μπω ranked ετσι? Καταλαβαινω οτι υπαρχουν πολλοι τροποι να παιξεις εναν champion.. και εχω παιξει πχ katarina jungle σε ranked.. αλλα το εξηγησα στα παιδια εκει, οτι δεν trollαρω και οτι ειμαι καλος, και αν feedαρω μπορουν να με κανουν report.. Και Solo top teemo λεει πολυ, me frozen mallet και AP.. αλλα καλου κακου δες τα Stats του αλλου γιατι αλλιως χανεις Elo.. Εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως trollαρε με τον teemo και μαλλον δεν θα το καταλαβω και ποτε Απο την μια λες οτι ειναι οκ pick ο teemo κι απο την αλλη μου λες οτι trollαρε , πως γινονται και τα 2 ταυτογχρονα? Εκτος αν ειχε φτιαξει καποιο wtf build Δεν ειναι το θεμα οι αλλοι αν περιμεναν , χεστηκαν οι αλλοι που εφυγες εσυ προφανως Το θεμα ειναι οτι αν κατσεις να κοιτας το lolking σε unranked τυπου παιχνιδια μαλλον δεν θα παιξεις ποτε. γιατι ολο και καποιος θα υπαρχει που θα ειναι "ζωο" με τα δικα σου standards Εγω δεν "θελω" κατι αδερφε ουτε σου την λεω , απλα σου προτεινω σε τετοια elo να μην εισαι picky και να προσπαθησεις να αλλαξεις λιγο την λογικη σου γιατι θα καταληξεις να παιζεις 2 game την μερα , τον υπολοιπο χρονο θα περιμενεις το timer του dodge
Swimmer21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως trollαρε με τον teemo και μαλλον δεν θα το καταλαβω και ποτε Απο την μια λες οτι ειναι οκ pick ο teemo κι απο την αλλη μου λες οτι trollαρε , πως γινονται και τα 2 ταυτογχρονα? Εκτος αν ειχε φτιαξει καποιο wtf build Δεν ειναι το θεμα οι αλλοι αν περιμεναν , χεστηκαν οι αλλοι που εφυγες εσυ προφανως Το θεμα ειναι οτι αν κατσεις να κοιτας το lolking σε unranked τυπου παιχνιδια μαλλον δεν θα παιξεις ποτε. γιατι ολο και καποιος θα υπαρχει που θα ειναι "ζωο" με τα δικα σου standards Εγω δεν "θελω" κατι αδερφε ουτε σου την λεω , απλα σου προτεινω σε τετοια elo να μην εισαι picky και να προσπαθησεις να αλλαξεις λιγο την λογικη σου γιατι θα καταληξεις να παιζεις 2 game την μερα , τον υπολοιπο χρονο θα περιμενεις το timer του dodge Μην το παιρνεις ετσι.. τρολλαρε με την εννοια οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ teemo, και βασει των στατιστικων του ΦΑΙΝΕΤΑΙ.. 2-12, 4-13, 6-9 κλπ σκορ.. 4/4 ηττες με τον ιδιο παιχτη.. Δεν τους κοιταω ολους ουτε καθομαι και κλαιω κλπ, μεσα στο παιχνιδι ειναι η ήττα αλλα αν κατι μου φαινεται περιεργο το κοιταω.. ολοι μας εχουμε χασει game απο τυπους που χωρις λογο πανε και τρολλαρουν και κανουν dive και "λενε εδω ειμαι σκοτωστε με" κλπ και δεν γουσταρω να προσπαθω να farmαρω, να παιζω σωστα κ να ειμαι σωστος, 2 το βραδυ και να χανω 45 λεπτα για το τιποτα..
Bigi444444 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εγώ εξακολουθώ να ισχυρίζομαι ότι τα tribunal και οι λοιπές φανφάρες είναι για να έχουμε να λέμε.Δύο χρόνια τώρα αν ήταν έπρεπε να έχω πάρει πόδι 15 φορές.Όσο ήρεμος και να είσαι δεν παίζει να μη βρεθείς εκτός ελέγχου σε μερικές περιπτώσεις.Εγώ σχετικά πρόσφατα έγινα τόσο έξαλλος (παρόλο που σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμος και το ignore το πατάω πιο συχνά από την ulti μου) που τους έβρισα τόσο άτσαλα που ακόμα και τώρα απορώ πώς το έκανα, τους είπα σας γράφω στα τρυφερά μου κι εσάς και τη riot, θα μου κλάσετε το γκιώνη όλοι σας, κάντε report κάντε ότι θέλετε, εγώ άλλο με πιθήκους δεν παίζω.ALt + f4 + γεια σας.Ποτέ δε μου ήρθε τίποτα. Θα μου πεις, ξέρεις ότι ποτέ δε θα τιμωρηθείς;Όχι, δεν το ξέρω.Είναι αυτό που λένε για τη μεγάλη μπουκιά.Απλά το βλέπω λίγο πιο στωικά το θέμα.Δε θα κάτσω να αγχωθώ γιατί μπορεί να με κάνουν μπάνιο.Στα @@ μου και 2 μερίδες μπάμιες που λέει.Όταν δεν πάει άλλο θα αντιδράσω κατά το δοκούν και δε θα κάτσω να σκεφτώ ότι ξέρεις είναι ανοησία να φάω επίπληξη αν τους βρίσω κι εγώ.Από τη στιγμή κιόλας που δεν έχω χώσει λεφτά στο παιχνίδι και ούτε πρόκειται να το κάνω, κλάιν...Στην τελική και οριστικό ban να υπήρχε με ένα δεύτερο λογαριασμό το πρόβλημα λύθηκε.
Κάβουρας Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Άλλο ένα win και πάω πλατίνα! Δώστε μου καλή τύχη .
Swimmer21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Άλλο ένα win και πάω πλατίνα! Δώστε μου καλή τύχη . Ωραίος ρε.. αντε καλη τυχη!
Κάβουρας Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ωραίος ρε.. αντε καλη τυχη! I carry this shit with sona! Πλατίνα!! 1
Luxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εφτιαξα και 2ο account και δυσκολευομαι περισσοτερο να παρω νικη! Τι γινεται; Ολοι με διπλα και τριπλα accounts ειναι;
GnsP Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Απλά εσύ είσαι άμπαλος. Νομίζεις ότι σε 4 μήνες ξέρεις τα πάντα για το παιχνίδι! 2 μερες ban κοτες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις