Κάβουρας Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Pro tip: Dont buy accounts, ειναι bannable offense απο τη Riot Κανείς δεν είπε να πουλάς όμως.
Zahariel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Βασικα το offense ειναι να προσπαθεις να βγαλεις κερδος απο το LoL, κοινως να πουλας account, να πουλας boosts και τετοια
elpaso1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ποιος ηλιθιος αγοραζει accounts, και γιατι να κανει κατι τετοιο; Εκτος και εαν εχει φαει οριστικο ban το δικο του account και βαριεται να παιζει ξανα.. Αλλα και παλι δε βρισκω λογικη.. 2
Sotosgl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Και ομως ειναι αρκετοι... Παιδακια που εχουν λιωσει σε ενα account για 1χρονο+ και ξαφνικα βρισκουν 1 You have been Banned μιας και το Karma is a bitch και οι χριστοπαναγιες καποια στιγμη σου γυρνανε μπουμερανγκ.(ο εθισμος δεν κοβεται δυστυχως) Καποιος με λεφτα που μολις ξεκινησε το παιχνιδι του αρεσε αλλα δεν θελει να μπει στο Grind να cappaρει να παρει Rune Pages κλπ κλπ Καποιος που ξεκινησε σε λαθος server εκανε Transfer αλλα ολοι οι φιλοι του παιζουν αλλου και αλλα πολλα. Αν σκεφτεις οτι με RP για ingame items transfer champs boosts rune pages skins πρεπει να σκασεις 1000€ για να φτασεις στο σημειο του παιδιου πανω με τους 59 champs το 50αρικο δεν ακουγεται τοσο τραγικο.
Sotosgl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ωμιτζι. Singed Solo Top και τσουπ μου σκαει ενα Jax...χωρις Smite. Ξεκιναμε Ryze απεναντι κομπλε Farm αυτος Farm εμεις τον πιανω τον πεταω στα μουτρα του Jax τρομαξε και πηγε στο Turret.... Τεσπα παμε lvl4 εμεις lvl 6 το Ryze (Zilean και Masteries) και ο θεουλης Jax λεει παω jungle γεια! ....... Καλα ερχεσαι Top μου μαμας το Xp και το Farm και στο lvl 4 με αφηνεις με lvl 6 Ulti Range stun mage με παπαροitems εγω και φευγεις; Μεγας Jax:Δεν παιρνω Smite ποτε για το jungling μου στα μεγαλα lvls ειναι αχρηστο bb hf,,, @#%#@$%#@!%^@#&*^$%*@#&^%*@#&^%
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 τι elo αυτά?
Sotosgl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Στα 1200 μου ειχε τυχει παλια τωρα αυτο ηταν σε normal... Ψοφηστε!!!!!
Swimmer21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια τι θα γινει με αυτα τα Honor Badges? 11-6-43-17 εχω και τιποτα ακομα, δεν εχω παρει καποιο απο τα Budges.. αλλοι πχ εχουν 20 (ενω εγω 43) και το εχουν παρει ηδη.. Δεν εχει καμια σημασια απλα για το γαμωτο, ξερει κανεις πως λειτουργει αυτο το συστημα?
haris013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια τι θα γινει με αυτα τα Honor Badges? 11-6-43-17 εχω και τιποτα ακομα, δεν εχω παρει καποιο απο τα Budges.. αλλοι πχ εχουν 20 (ενω εγω 43) και το εχουν παρει ηδη.. Δεν εχει καμια σημασια απλα για το γαμωτο, ξερει κανεις πως λειτουργει αυτο το συστημα? οπα w8 τι ειναι τα honor badges? και στα πως τα περνεις?
Atallos1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια τι θα γινει με αυτα τα Honor Badges? 11-6-43-17 εχω και τιποτα ακομα, δεν εχω παρει καποιο απο τα Budges.. αλλοι πχ εχουν 20 (ενω εγω 43) και το εχουν παρει ηδη.. Δεν εχει καμια σημασια απλα για το γαμωτο, ξερει κανεις πως λειτουργει αυτο το συστημα? Ακριβως δεν νομιζω οτι ξερει κανεις , αλλα δεν υπαρχει στανταρ αριθμος Ειναι αναλογα με το ποσα παιχνιδια εχεις παιξει Μπορει να εχεις παιξει 150 παιχνιδια και να χρεαζεσαι πχ 50 honor Και να εχεις παιξει 20 και να χρειαζεσαι 10
Sotosgl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 οπα w8 τι ειναι τα honor badges? και στα πως τα περνεις? Μολις τελειωσει ενα Game και σε παει στην Stat Page δεξια που εχει τα 2 teams προσθεσαν ενα Thumbs Up (πρασινο χερακι) οταν το πατας εχεις τις επιλογες Friendly,Teamwork,Helpful επισης αν θες να κανεις και Horonable opponent εναν απο το αντιπαλο Team αν δεν τρολαρε αν δεν σπαμαρε easy μετα απο ενα game 2 ωρων,αν τον Gangares και σου ειπε gj κλπ. Ειναι μια προσπαθεια της Trion Riot (%$#@&%#&* Rift) να γινει πιο κοσμια η κοινoτητα και απο Trolls να γινουμε ολοι σαλιαριδες γλυφτες για να τσιμπησουμε Honor. Προς το παρον εβγαλαν κατι Stats που επιβεβαιωνουν οτι η κινηση αυτη επιασε αλλα το επιπεδο του κοσμου που παιζει ειναι πολυ χαμηλο ακομα. Btw αν παρακαλας για Honor το πιο πιθανο ειναι να σε κανουν Report και να στο μηδενισουν.
koularasss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ακριβως δεν νομιζω οτι ξερει κανεις , αλλα δεν υπαρχει στανταρ αριθμος Ειναι αναλογα με το ποσα παιχνιδια εχεις παιξει Μπορει να εχεις παιξει 150 παιχνιδια και να χρεαζεσαι πχ 50 honor Και να εχεις παιξει 20 και να χρειαζεσαι 10 εγω που εχω παιξει καπου 1400 games ποτε θα παρω??
Atallos1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Απο τοτε που αρχισε το Honor System , οχι απο την αρχη του κοσμου...
koularasss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 αααα ευτυχως (υπονοεις κατι οταν λες απο τοτε που αρχισε ο κοσμος? )
Προτεινόμενες αναρτήσεις