Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλη λύση στο ranked solo q πέρα από το "κάνε εσύ καλά τη δουλειά σου και οι νίκες θα έρθουνε" υπάρχει? Γιατί έχω 5 σερί ήττες και το elo μου θα βγει κοντά στο 300...

Τελευταία φυντάνια σε μια σειρά feeders - afkers ένας brand που έχει σκυλιάσει να παίξει mid, παίρνει blue buff, δίνει first blood στον Teemo στο τρίλεπτο και γράφει "noobs I go afk bb", συν ένας Shaco που έδωσε 3 kills στον Teemo που είχα απέναντί μου (Cho VS Rammus + Teemo) και σε όλο το παιχνίδι χωνότανε στη ζούγκλα και ψόφαγε (τελικό σκορ κάτι σαν 8-18-11 νομίζω). Και πριν αρχίσετε τη λίστα που μπήκε παραπάνω την έχω κάνει τικ εδώ και πολύ καιρό...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και το παρτυ με τους ελληναραδες που φωναζουν noob noob report συνεχιζεται στον East,επειδη βαριεμαι να βγαζω τους διαλογους θα βαλω τα Scores και θα κρινετε οι ιδιοι...

14 104.jpg Graves 2/15/2 SummonerHeal.pngSummonerHaste.png 1055.png3006.png3046.png3155.png 6599 80

11 21.jpg Miss Fortune 2/11/5 SummonerHeal.pngSummonerDot.png 1055.png3006.png1038.png1037.png1018.png 5148 45 17 21.jpg Miss Fortune 4/12/11 SummonerFlash.pngSummonerDot.png 1055.png3006.png3031.png3072.png 8760 68

11 11.jpg Master Yi 3/7/3 SummonerFlash.pngSummonerDot.png 1054.png3006.png3035.png 4652 44

Και ειχε το θρασος να βριζει και να κατηγορει αλλους :)

Update: LoL πετυχα τον ιδιο σε 2 Tribunal σερυ!

wooden pc? Κλασσικη ατακα για το αργο loading :P

και το ακυρο

Xin Zhao[00:01:48] :leuteria ston PAOK

Δημοσ.

δεν ειχα δει οτι το ειχε γραψει και αλλος πιο πισω :-) . Οντως αυτο λεει ακριβως

""Το εικονίδιο θα ξεκλιδωθεί την εβδομάδα μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.""

• Like 1
Δημοσ.

Μια που μιλάμε για "μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα", ξέρουμε κάτι για Elo reset? Νομίζω είναι να γίνει στις επόμενες εβδομάδες.

Δημοσ.

Νομίζω ότι γίνεται στης 23-24 Οκτωμβρίου όταν θα τελειώσει και η σεζόν. Ξέρετε τίποτα για δωρεάν σκιν σαν αυτό της Kayle που πήραμε πέρσυ;

Δημοσ.

ενας tf στο mid που νιωθει ποσο βοηθαει,επαιξα ενα game με lee sin jungle το καταευχαριστηθηκα αν κ 20λεπτο,πιστευω οτι ο tf βοηθαει τρελα εναν jungler με την ulti του!

Δημοσ.

Παιδιά , ενδιαφέρεται να αγοράσει κανείς λογαριασμό 30 level με διάφορα skins και με 59 ήρωες ;

Τιμή συζητήσιμη...

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm

Δημοσ.

Αγγελιες εδω --> http://www.insomnia.gr/classifieds/

Ατομα απο εδω να αγορασουν Account λιγο χλωμο το grind για τα 30(20 λεπτα 3vs3 και με xp boost.Ip Boost) δεν ειναι τιποτα πλεον και αν θες να πουλησεις ενα account η καλυτερη λυση ειναι να βρεις κανενα 13~15 χρονο και να του παρεις το χαρτζiλικη αρκετων εβδομαδων ;)

Απλο account με 3 βασικους Champs για το leveling τα IP αθικτα και φυσικα 0 refunds μπορεις να πουλησεις απο 50€ (εχω πουλησει 3)ενας φιλος μου αλητης" Fixed μετα το ποστ του ζαχαριελ") μεχρι και 70€ αναλογα ποσο απελπισμενο ειναι το Troll/θυμα.

Αν βρεις θυμα να αγορασει το Account σου με τοσα Plus δεν νομιζω να πιασεις καμια τιμη τουμπανο σε σχεση με τα απλα accounts αντε 100€ εκτος αν πεσεις σε φραγκατο πιτσιρικα που δεν του ειναι τιποτα να δωσει 100€~150€.

Αν καποιος απλα θελει να παρει 2ο Account δεν θα τον νοιαζουν τα elo και οι 3-4 χαρακτηρες που θα ξερει να παιζει μετρια οποτε χλωμα τα πραγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...