koularasss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Απο τα αγαπημένο μου lol videos ever. Ιδιαίτερα αυτό το edit με τα chat logs είναι op Beep boop fuck the turret' date=' edit: Ορίστε και για τους dominion fans αν και φαντάζομαι θα πέσει soon http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uO8maHCODWo το βιντεο που εβαλες τι θελει να πει?θα κανουν το dom 3d?σαν το smite θα το κανουν? Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App
klainmaingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Είναι work in progress απο το cinematic για το promotion του dominion. Nothing more nothing less.
kuzko21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 δε παιζει , κατι πρεπει να γινει με τα τρολλς στο champ selection ωραιο θα ηταν εαν καποιος τρολαρε να υπηρχε καποιο κουμπι μεσα στο champ selection menu ωστε εαν το κρινανε οτι πρεπει να το πατησουν οι υπολοιποι 4 να ετρωγε Kick απο το queue... δλδ δε γινεται αυτο το πραμα συνεχεια , καλυτερα ειμασταν στα 800 Elo μου φαινεται στον East. 1
Sotosgl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Για δωσε Details γιατι αλλο να trollaρει και αλλο να θες εσυ και ο κολλητος σου να παιρνετε τους ιδιους Champ ξανα και ξανα και να επιβαλεις στον αλλο τι να παρει αντι να βρειτε ολοι μια μεση λυση εκτος αν μιλας για Troll Pick Champs(πχ teemo) που ειναι καθαρα θεμα γουστου. Btw μολις επαιξα ενα Game που συμφωνησαμε να παει Katarina Mid μιας και δεν ειχαμε AP και ξαφνικα ο τυπας αλλαζει σε Draven στο last second γιατι ειναι πιο fun απο την Cat....(που αυτος ειπε οτι θα την παρει εξαρχης..) FFS δλδ
Bigi444444 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ένα παράδειγμα troll pick στην επιλογή champ είναι να αλλάζει ο άλλος κάθε 2 δευτερόλεπτα.Συχνό και κάργα σπαστικό.Και αν φύγεις εσύ τρως εσύ την αγκινάρα για 5 λεπτά...
Sotosgl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Θελει να δειξει οτι εχει 16+ champs βρε το παιδι. Πουλ μουρ και ετσι......αμεσως κακοι ανθρωποι!
kuzko21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 θεωρω τρολαρισμα μεχρι και το να μπει καποιος μεσα στο champ selection σε ranked game και να πει , οτι Pick και αν ειναι , Mid morgana πχ... τι Mid morgana ρε καραμητρο? ενα vlad να φαει απεναντι τελος... τεσπα αυτο ειναι αποδεκτο στο Elo Που παιζουμε... αλλα να εισαι 3o πικ , να λες ευγενικα και ομορφα prefer top και να σου πετιεται το last pick, αφου εχεις ηδη κλειδωσει και το εχετε συζητησει και να κανει Instalock top laner χαλωντας ολο το team δεν ειναι καρατρολαρισμα του κερατα? ενα κουμπακι για το κικ , εαν συμφωνησουν 3/4 και τελος.
Spartan117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Στα 800 elo ότι και να είναι το team μπορείς να κανεις carry, lol. Και 5 support να πας το παίρνεις το game. Εδώ εγώ έπαιξα ένα game σήμερα στα 1450 και μου έβγαλε απέναντι η Morg tear of the godess απέναντι σε Kata... Σε morg... Άτομα που δεν είναι πάνω από 1200 elo έχουν τα εξής προβλήματα (και πάνω από τα 1200 τα έχουν αλλα anyway ): 1) Δεν μπορούν να κοντρολάρουν το lane τους και pushάρουν ασύστολα, άμα τους κάνει camp ο jungler "omg camping wtf noob you no 1v1 only 2v1" κτλ 2) Δεν μπορούν να φαρμαρουν, πρέπει στα 20 λεπτά να έχεις πάνω από 100-110 cs minimum άμα είσαι Solo Top, Mid ή ADC (υπολογίστε ότι 20 creep είναι περίπου ένα kill σε gold) 3) Δεν ξέρουν τι item να βγάλουν και ποιος είναι ο ρόλος τους στο παιχνίδι (Πχ triple phantom dancer rengar op) 4) Μιας και είναι solo que πρέπει να κανεις οποτε σου δίνεται η ευκαιρία counter το lane σου η τα lane γενικά, πχ άμα παίρνει ο άλλος Vayne adc πας Malphite top/jungle, Nunu/Ezreal bot γιατί έχεις 3 champion που κατεβάζουν το attack speed της, double ap mid solo top? παίρνεις Galio mid κτλ κτλ. 5) WARD, πραγματικά είναι 75 gold και αποφεύγεις πολύ φασαρία, όσο είσαι νεκρός χάνεις farm, όσο χάνεις farm χάνεις gold. Εγώ στο lane από το πρώτο b γυρίζω πάντοτε με 1/2 ward, εκτος άμα είμαι adc που έχω το support να σκέφτεται για ward. 6) Map awareness, είναι όλοι mia; Μην pushάρεις το top turret μονος σου ενώ είσαι 4/0, τσάμπα gold δίνεις στην αντίπαλη ομάδα. 7) Πρέπει να ξέρεις να παίζεις κάθε ρολο τουλάχιστον μέτρια. Άμα είσαι last pick δεν μπορείς να πεις, "wtf noob i said it first i troll", εκτος αν θες να χάσεις το παιχνίδι. Είναι και αλλα πολλά αλλα πιστεύω αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να προσέχει κάποιος, προφανώς και εγώ κάνω λάθη ακόμα τέτοιου είδους, άμα δεν έκανα θα ήμουν μαζί με τον forellenlord Ααααα και να είστε σταθεροί από το ένα game στο άλλο, δλδ μην παίζεται σαν τον Dyrus στο ένα και μετά σαν 500 elo Alistar πχ. Βοηθάει αρκετά αμα παίζεις πολλά game. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2012 από Spartan117 1
kuzko21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 το αυτο στον west ειμαι 1350 , και τα πραματα κουτσοπανε... στον east ημουν 780 , τωρα με τα πολλα ειμαι 1050 και τα game Που επαιζα στα 780 ειναι καλυτερα...μαλλον αυτοι εκει κατω ειχαν κινητρο να ανεβουν , στα 1100 ειναι αυτοι που ετοιμαζονται να φτασουν 780...
Tobajara Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγώ τώρα ξεκίνησα να παίζω ranked, ακόμα δεν έχω πάρει elo, και βλέπω πράγματα που τα έβλεπα στα level 1-30. Αυτά.
Zahariel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Για οσους θελουν να απολαυσουν το ranked προτεινεται η αποχη απο τον East
bele Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 O τελικος αποψε το βραδυ ειναι; Ξημερωματα 5 η ωρα το πρωι; Θα εχει και ελληνικη περιγραφη;
Tobajara Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εγώ: "Lee, why the fuck did you dash at their tank?" όπου tank ο Voli, ήμασταν οι δυο μας και πιέζαμε τον πάνω inhibitor με το μεσαίο πεσμένο και περιμέναμε την υπόλοιπη ομάδα (5 με τους άλλους όλους ζωντανούς). Lee Sin: It was just a poke, then he rushed at us". Τα συμπεράσματα δικά σας.
ootyposoo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Οι TPA νίκησαν τους Azubu Frost 3-1 στο παγκόσμιο προτάθλημα της 2ης season!
Κάβουρας Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 521337 είναι ο κωδικός για το season 2 summoner icon. Οποιος το θέλει να το πάρει από εδώ. http://dwmvfy.woobox.com/dwmvfy Υ.Γ: Βάλε spoiler tag.
Προτεινόμενες αναρτήσεις