Tmark Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Finals : TPA - Azubu Frost ο τελικός. Έχεις ένα δίκιο Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2012 από Tmark
klainmaingr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Θα έλεγα να βάλεις ένα spoiler. Τοο soon μπορεί κάποιοι να θέλουν να δούν vods.
elpaso1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το πρωτο ειναι για ασφαλεια και vision σε περιπτωση invade. Το επομενο ειναι για wolves που κανουν spawn στο 1.39 και μετα οτι αλλο λεει. Ναι αλλα λεει οτι το πρωτο jack πρεπει να το βαλουμε μεχρι το 00:24! Δε γινεται ομως κατι τετοιο!! Εκτος και εαν δεν αγορασεις τιποτα και φυγεις αμεσως, και παλι χλωμο ομως.. Οσο για το tribunal ειναι μεγαλη απογοητευση.. Απορω πως κρινουν τις περιπτωσεις leaver/afk.. Μονο απο το chatlog, εαν υπαρχει.. Ο αλλος εβριζε ( Ελληνας ), του λεω θα φαει report και ελεγε οτι δε γινεται, αφου στην riot δε ξερουν ελληνικα. lol!
koularasss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 το box εχει cd 15 sec,οποτε πρεπει να το εχεις βαλει μεχρι το 0.40 και να εισαι στο blue golem σε 10 sec να βαλεις το 2ο.(δεδομενου οτι ξεκινας με μποτα,αλλιως δυσκολα)
elpaso1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ετσι μεχρι το 40 το κανω ανετα, μεχρι και 35 το εχω κανει, αλλα δε νομιζω να γινεται νωριτερα.. Υπαρχουν hotkeys για να αγορασεις Potions και μποτες;
pipiris Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ειλικρινα δεν εχω ιδεα πως να πας εκει στο 0.24 αλλα αυτο που λεει σαν ιδεα ειναι σωστο. Τουλαχιστον βαλε ενα εκει οταν φτασεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Αν εσυ δε μπορεις να φτασεις εκει στο 0.24 ουτε και οι αντιπαλοι μπορουν. Απλα βαλε ενα, εστω και αν χρειαστει να βαλεις ενα λιγοτερο box στα camps. Στο tribunal μπαινουν παιχτες και ελεγχουν τις υποθεσεις. Στου east μπαινουν και ελληνες οι οποιοι μπορουν να κρινουν μια υποθεση με καποιον που μιλαει ελληνικα. Το leaver/afk ειναι το πιο ευκολο να κρινεις σχεδον σε καθε περιπτωση εκτως και αν ο αλλος εφυγε στα 5 τελευταια λεπτα. Αυτα ομως ειναι περιστασιακα leave και δεν σε στελνουν tribunal. Αντιθετα αυτοι που το κανουν συχνα θα πανε tribunal και ειναι οφθαλμοφανες punish.
elpaso1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ειναι η ιδεα μου η το fist του blitz ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το bandage toss του amumu.. Αλλου το σημαδευεις και αλλου παει.. Ενω φαινονται σχεδον τα ιδια. Επισης, γιατι ο blitz πρεπει να παιζεται support. Εκανα μλκ που τον αγορασα.. Το επιπεδο ακομα εινια πολυ χαμηλο.. Υποτιθεται οτι το support δε κανει kills για να τα παιρνει ο αλλος, και ο αλλος δε εκανε κανενα last hit!! Ο,τι να'ναι! Τον δοκιμασα και AP, αλλα δε μου αρεσε και πολυ.. Τζαμπα 3100 ip..
bele Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σε καμια περιπτωση δεν ειναι χαμενα ip . Ειναι πολυ καλο sup και πολυ καλος initiator. Eνα καλο build για μενα ειναι μποτα. lich bane, surelias, aegis, froxen heart, abysal scepter. Φυσικα μπορεις να τον παιξεις πιο sup ή πιο ap-tank αναλογα με τις αναγκες. Η αληθεια ειναι οτι και σε εμενα το hook του μου φαινεται πιο δυσκολο απο τον amumu... 1
klainmaingr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τζάμπα ip ο blitzcrank... Μάάάάλιστα μάάάάλιστα. Το hook του blitz έχει casting animation και γι αυτό σου φαίνεται αυτό που λές. Αν δεν είχε θα ήταν op as fuck (όχι οτι τώρα δεν είναι). Απλά πρέπει να έχεις και team που θα αξιοποιήσει το hook και δεν θα κοιτιέται http://www.youtube.com/watch?v=uhk89CcwFB4
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ¨οταν όλοι οι ήρωες είναι βαρετοί, όταν θέλεις να παίξεις κάτι διασκεδαστικό και όμορφο , όλοι οι παίχτες οι έμπειροι παίζουν blitz. Μη τρελαθούμε κιόλας. Σούπερ fun ήρωας.
Zahariel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Νίνταλι <3 Για όσους θέλουν να έχουν APM Tη ξανά ερωτεύτηκα αφού είδα τον Stanley να παίζει Motivational video για Blitzcranku! http://www.youtube.com/watch?v=4fOOfJkBnjw 1
klainmaingr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Απο τα αγαπημένο μου lol videos ever. Ιδιαίτερα αυτό το edit με τα chat logs είναι op Beep boop fuck the turret, edit: Ορίστε και για τους dominion fans αν και φαντάζομαι θα πέσει soon http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uO8maHCODWo Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2012 από klainmaingr 1
Wicked Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ειναι η ιδεα μου η το fist του blitz ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το bandage toss του amumu.. Αλλου το σημαδευεις και αλλου παει.. Ενω φαινονται σχεδον τα ιδια. Επισης, γιατι ο blitz πρεπει να παιζεται support. Εκανα μλκ που τον αγορασα.. Το επιπεδο ακομα εινια πολυ χαμηλο.. Υποτιθεται οτι το support δε κανει kills για να τα παιρνει ο αλλος, και ο αλλος δε εκανε κανενα last hit!! Ο,τι να'ναι! Τον δοκιμασα και AP, αλλα δε μου αρεσε και πολυ.. Τζαμπα 3100 ip.. Υποθέτω πως αναφέρεσαι στο Q του (Rocket Grab) γιατί έγραψες για fist. Ίσως σε δυσκολεύει το γεγονός, οτι το hook του βγαίνει από τα δεξιά του χαρακτήρα αντίθετα του amumu που βγαίνει απο τη μέση. Οπότε έχοντας αυτό υποψιν ίσως σε βοηθήσει. Τώρα σχετικά με διαφορετικά build, αν δεν θες να τον παίξεις σων και καλά support. FUN build για late game είναι με manamune(φαρμαρισμένο), shen (->Trinity force) (Και defence items Frozen Heart πολυ καλή επιλογή) maxαροντάς το W. Aν σ'αρέσει το boxing θα το λατρέψεις . Γενικότερα πάντως για τον blitz, έχει το καλό του οτι ΟΣΟ ΧΑΛΙΑ και να τα πας, Έχεις ακόμα τεράστια γκαμα utility για τα teamfights. Πιο απλά, ένας blitz ακόμα και χωρίς items είναι πολύ χρήσιμος. Αυτά. Blitz <3
elpaso1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλα οταν στα παιχνιδια βλεπω Jungler μολις σε 1 καθε 10 παιχνιδια, ε τοτε δεν υπαρχει και πολυ skill. Οταν παιρνω τον blitz για support και παιρνω ολα τα gp10 items,runes,masteries για να κανει το duo μου last hit τα minions και δε ξερει τη τυφλα του, τοτε τι support να γινω; Και μου κανει τεραστια εντυπωση ποση αμαθεια υπαρχει. Παιζω λολ οχι πανω απο 40 ημερες και εχω μαθει αρκετα πραγματα, σε καμια περιπτωση δεν ειμαι pro, αλλα δε με λες και αρχαριο.. Εδω παιρνω jungler και με παρακαλανε απο το team να μη παρω. Και εαν δε κανω ενα gang, με λενε nooba, στο τελος που νικαμε ομως χαρη στην ulti του amumu, με λενε ευχαριστω.. Ο,τι να'ναι.. Οσο για το βιντεακι με τον blitz,, ενταξει ειναι ολα τα λεφτα, αλλα θελει και πολυ skill! **Μολις γυρισα απο ακομα ενα ( και το τελευταιο! ) παιχνιδι με blitz. 4η ηττα στα 5 παιχνιδια που εχω παιξει. Ολες μου οι ηττες ηταν χωρις kills και απο 6-9 deaths!! Τετοια στατιστικα ουτε με τον zilean δεν ειχα!! Οποτε συνεχισω ακαθεκτος με amumu με τον οποιο εχω κανει πολυ καλο win ratio.. Μπορει να ειναι πολυ καλος ο blitz, αλλα σιγουρα θελει και το καταλληλο team. Να νιωθει ο αλλος. Επισης ισως να μην ειναι του στυλ μου.. Ποιος ξερει!**
Wicked Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Απογοητευμένο σε ακούω και στεναχωριέμαι Αναφορικά πριν τα 30 [επειδή δεν ξέρω καν τι level είσαι] Οι περισσότεροι παίζουν όπως έμαθαν/βλέπουν αν επισής σκεφτείς οτι στα bot games υπάρχει το 2-1-2. Αρκετοί ξέρουν οτι αυτό είναι το "σωστό". Πέραν αυτού πριν τα 30, τo clearing των neutral camps χωρίς κατάλληλα runes είναι χρονοβόρο έτσι μένει πολύ πίσω ο jungler. Με αποτέλεσμα να είναι και να μην έχει λεφτά, και να είναι πίσω σε levels. Το πες και μόνος σου, "αν δεν κάνω gank με λένε νουμπα" υπάρχει μια αντίληψη οτι για όλα φταίει ο jungler. Ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει οτι είναι αστεισμός οπότε και ξενερώνουν τους τυχον jungler με flaming κτλ. Και έτσι προτιμούν να παίξουν ενα lane role με λιγότερη ευθύνη (υποθετικά). Όσο για το bot lane προσωπικά [για solo-queue] τα πρώτα level είναι αναγνωριστικά είτε είμαι AD carry είτε support. Βλέπω τι είναι ικανος ή οχι να κάνει ο άλλος και πράτω ανάλογα. Αν όπως στο παράδειγμα σου ο άλλος δεν μπορει να farmarei βοήθα τον. Προσπάθησε να τρομοκρατήσεις το αντίπαλο lane με την παρουσία σου, ωστέ να έχει πιο μεγάλη άνεση να φαρμάρει. Χτύπα εσύ τα minion υπολογίζοντας το AD και το minion wave σας του και εξήγησε του τι "πρέπει" να κάνει. Ή το πιο απλό πράγμα με τον blitz, δώστου kills, χρησιμοποιώστας τα skill σου. Το bot lane το "οργανώνει" το support. Τώρα αν δεις οτι δεν υπάρχει ελπίδα η ο άλλος δεν έχει όρεξη να "συνεργαστεί", τον αποχαιρετάς με την ελπίδα οτι θα παίξει λίγο πιο αμυντικά ωστέ να καταφέρεις να βοηθήσεις άλλα lanes ωστέ να πάρετε καμιά ανάσα. Όσο για τον amumu, οσο παίζεις τόσο πιο πολύ θα καταλάβεις πώς δουλεύουν και πως συνεργάζονται οι υπόλοιποι τέσσερις παίχτες γύρω του. Υ.Γ. Τα παραπάνω δεν είναι κανόνες ή σωστά. Ο καθείς όπως βολεύεται Y.Γ.2. Εγώ είμαι αρχάριος
Προτεινόμενες αναρτήσεις