Atallos1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ξερετε το οναμα της κοπελιας που παρουσιαζει τους παιχτες πριν καθε αγωνα;;; :P Rachel Quirico
Zahariel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 H Οπως μου ανεφεραν στο Stream: Ξανθο πυροβολο
TheBetaMasters Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Οσοι θελουν να δουν το τουρνουα σε HD Site: ΕΔΩ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 οι κορεατικες ομαδες πολυ πιο δυνατες απο τις αμερικανικες.Ευρωπη κορεα φαινετε να ειναι πιο δυνατες ομαδες,πολυ Hype για το τιποτα,
koularasss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 εστειλα ετημα για refund για 2η φορα και μου εστειλαν ε-μαιλ και μου ειπαν απο εδω https://support.leagueoflegends.com/entries/21158122-content-refund-policy με αυτον τον τροπο,αλλα εγω θελω να πουλησω καποιους champ(βασικα τον εναν μπορεσα) που τους εχω αγορασει πολυ πιο πριν απο τις 30 ημερες,ξερει κανεις πως μπορω να τους βρω?και απο οτι καταλαβα πλεον μονο με αυτον τον τροπο κανεις refund?τους εστειλα κ μαιλ φυσικα αλλα ακομα απαντηση.
Spartan117 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Οι m5 μου άρεσαν πολύ, παίξαν με διαφορετικούς champions όπως Zilean mid, Eve mid, Xin Zhao top, Zyra Support κτλ και πάλι ήταν ασταμάτητοι. Αυτό το fight στον baron που έκανε ο Alex Ich flank από πίσω με την Evelyn και πήρανε 4 ήταν απλά απίστευτο. Ελπίζω να το πάρουν είτε οι m5, είτε οι Clg eu. Για να δούμε.
kuzko21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 hotshotgg Και clg eu. οι ρωσοι μονο ρωσοι δε φαινονται.
Sotosgl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ωραια πουλησα την κατσαριδα και πηρα Yorick. Κανενα Tip;
SOADNICK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ωραια πουλησα την κατσαριδα Πως πουλησες champion?
Sotosgl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Refund μπορεις να κανεις αν εναν Champion τον εχεις λιγοτερο απο 90 μερες πας στην Καρτελα Purchased στο LoL Market και πατας Refund,προσοχη ομως γιατι μπορεις να το κανεις μονο 3ς φορες και αν σκοπευεις να πουλησεις Account μετραει να ειναι Full.
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχουνε ίντερνετ σε ολόκληρο το venue. GG
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχω λόγια για το game. Fucking intense. Never surrender:101. Βοήθησαν και τα nocturne throws βέβαια αλλα ήταν game για σεμινάριο.
Atallos1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχω λόγια για το game. Fucking intense. Never surrender:101. Βοήθησαν και τα nocturne throws βέβαια αλλα ήταν game για σεμινάριο. Πιο πολυ throw ηταν , με το advantage early game που ειχαν οι WE επρεπε να το ειχαν παρει το game Αλλα οντως ηταν intense και fun 2 watch Που εισαι εσυ χαμενος ρε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις