Atallos1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Παιδια να ρωτησω κατι ασχετο σχετικα με αυτα. Ξερει κανεις πως μπορω να παιξω στον beta server του LOL? Αν εννοεις τον test server , νομιζω πλεον τα registers ανοιγουν τις τρεις πρωτες μερες καθε μηνα , αρα περιμενεις τον νοεμβρη
sistah Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μπορεις να κανεις register μονο τις 3 πρωτες μερες καθε μηνα. Οποτε, τον αλλο μηνα. Αν και πολλοι δεν μπορουσαν να κανουν register τον Οκτωβρη. Με προλαβε ο μαλακας γλυκος μου ο Atallos.
Atallos1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μπορεις να κανεις register μονο τις 3 πρωτες μερες καθε μηνα. Οποτε, τον αλλο μηνα. Αν και πολλοι δεν μπορουσαν να κανουν register τον Οκτωβρη. Με προλαβε ο μαλακας γλυκος μου ο Atallos. Τουρνε Manager Ψοφα love u 2
koularasss Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 στο ελληνικο stream τι lag πεφτει..ισα ισα το κανουν το stream.
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 O pantheon δεν πολυπαιζεται; Δε βρισκω και πολλα guides για αυτον τον champion. Αυτη τη στιγμη ακολουθω αυτο το πολυ καλο, για εμενα, guide : http://www.lolpro.com/guides/pantheon/106-pantheon-build-guide-mid-lane-by-arch-angeloid Και γενικα το site μου φαινεται καλυτερο και απο το mobafire και απο το πολυ απλο και προχειρο ( παλι κατ' εμε ) solomid.net
klainmaingr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 JESUS! Πείτε μου οτι κάποιος είδε αυτό το 3ple tp τελείωμα στο sk vs clg.na. Ντάξει. Ντάξει! 2
Sotosgl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Η αθλιοτητα μου δεν εχει ορια... Εχω τα Items μου ωραια και καλα τον Baron μας και με πιανει αμοκ την ωρα που σπαμε την βαση τους και τους παιρνω ενα Double Kill και τους κυνηγησα πισω απο το Hexus. Ψοφαω και λεω οκ το Team καθαρισε το Game (2 turrets και το κεντρικο) αρχιζω και πουλαω οτι εχω παιρνω 5 ionic και μια καρδια και τους αρχιζω "Ειμαι o Zeus o Θεος του κεραυνου!!!!" και το Team εσπασε τα Turret και Backare.... Χαχαχαχα αρχιζω το τρεξιμο στην βαση τους (Χωρις boots) και παιρνω ενα Triple Kill πριν το τελειωσω. Να το ανεβασω σε κανενα Youtube ή θα με κραξετε;
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Γιατι πηρες 5 ionic; Αφου δε στακαρει το passive. :S
Sotosgl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Χαχαχα για να το παιξω ΔΙΑΣ! αφου πιστευα οτι το Game τελειωνε...
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ακομα καλυτερα, εαν ειχες ryze με το skin του ΔΙΑ! 2
javavall Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ποιο ειναι το ionic? http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Ionic_Spark
Zahariel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ελα, μα το δια, μετα που ξεκολλησε το stream ποσο γαματο ηταν; ε ε ε ε;
Tmark Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Άσχετο, ποιος είναι ο Έλληνας με το highest elo στο S2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις