Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάνω στη διαφορά νοοτροπίας και αντίληψης του παιχνιδιού ανάμεσα σε EU West και EU East.

Ο main account μου είναι στον East, είναι παλιότερος, έχει περισσότερους runes και IP και κυρίως εδώ βρίσκεται η πιο στάνταρ ομάδα μου. Στο west εδώ και καιρό έχω ένα δεύτερο account όπου παίζω εντελώς αδιάφορα (είναι level 29), απλά αγοράζω χαρακτήρες και τους μαθαίνω πριν τους παίξω στο main μου, και με το ζόρι έχω τους βασικούς ρούνους. Δεν τρολλάρω και δεν καταστρέφω παιχνίδια (παίζω σοβαρά και για τη νίκη, απλά τα λάθη λόγω απειρίας με champions είναι στην ημερήσια διάταξη), απλά χάσω - κερδίσω δε με ενδιαφέρει καθόλου.

Στο West έχω, από χτες νομίζω που ξεκίνησε το σύστημα, 4 honor points (2 helpful και 2 teamwork) σε 5 ματς. Στον East όχι μόνο δεν έχω κανένα σε περίπου τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών, αλλά έχω κάνει report πάνω από 6 άτομα για afk, leaving, trolling.

Παίζω διαφορετικά? Όχι. Φέρομαι διαφορετικά? Όχι ιδιαίτερα, πέρα από την αδιαφορία μου στα λάθη των άπειρων παικτών στο West και στα κουφά που ακούω. Είμαι καλύτερος παίκτης West παρά East? Ας γελάσω...

• Like 2
Δημοσ.

μια φορα μπαινω dominion μετα απο κατι μηνες και 1 afk + 1 troll

τυχερα ειναι αυτα

Αμα δεν πας 3000 elo στο Dominion παρατα το game , δεν ειναι για σενα

Δημοσ.

Βασικά το Dominion δεν ειναι τίποτα αλλο απο Ξύλο!!! Δεν εχει και την ουαου στρατηγική. Οκ πρέπει να κάνεις και εκει τα κόλπα σου αλλα νομίζω τα 5vs5 γίνονται καλύτερα game. Τώρα ενα θέλεις IP farm τοτε σίγουρα το Dominion ειναι καλύτερο απο το χάρτη 5vs5. Αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι στα ranked leavaρουν πιο ευκολα απο οτι στα normal... Ακυρο το ξέρω αλλα συμβαίνει συνέχεια και είναι μεγάλη αδικία :mad: :shifty: :shifty: . Η παράνοια στο αποκορύφωμα… και ολα αυτα στον West δυστυχώς :mad: :shifty: :shifty:

-Zed-

Δημοσ.

Ξεκίνησα να παίζω Caitlyn. Πολύ θετικές εντυπώσεις, έχω βρει άκρη με το build, αλλά έχω κάποια θέματα με το ρόλο της. Είναι το πρώτο ranged AD carry που παίζω και δεν κάνω καλό positioning, ενώ έχω πρόβλημα και με το synergy της. Συγκεκριμένα δε μπορώ να συντονίσω και να τοποθετήσω σωστά τις παγίδες, πέρα από το κλασσικό "παγίδα στην άκρη του θάμνου". Λόγω του περίεργου hitbox και ενός delay που έχει, δε μπορώ επίσης να τις χρησιμοποιήσω για να πιάσω εχθρό που φεύγει.

Όποιος έχει συμβουλές για την Caitlyn συγκεκριμένα, και για το πώς στήνεται ένα ranged AD carry γενικά, καλοδεχούμενος.

Δημοσ.

Βασικά το Dominion δεν ειναι τίποτα αλλο απο Ξύλο!!! Δεν εχει και την ουαου στρατηγική. Οκ πρέπει να κάνεις και εκει τα κόλπα σου αλλα νομίζω τα 5vs5 γίνονται καλύτερα game. Τώρα ενα θέλεις IP farm τοτε σίγουρα το Dominion ειναι καλύτερο απο το χάρτη 5vs5. Αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι στα ranked leavaρουν πιο ευκολα απο οτι στα normal... Ακυρο το ξέρω αλλα συμβαίνει συνέχεια και είναι μεγάλη αδικία :mad: :shifty: :shifty: . Η παράνοια στο αποκορύφωμα… και ολα αυτα στον West δυστυχώς :mad: :shifty: :shifty:

-Zed-

Εγώ που παίζω λίγο Dominion παραπάνω λέω πως στο Dominion οι αποφάσεις που παίρνεις επηρεάζουν λιγότερο το παιχνίδι αλλά πρέπει να παίρνεις περισσότερες αποφάσεις. Πολλές περισσότερες. Το μάτι σου είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο minimap , το tab είναι συνέχεια πατημένο για να βλέπεις τα timers , τα αντικείμενα έχουν περισσότερη σημασία και το item building skill είναι πολύ πιο σημαντικό . Επίσης και το team composition είναι εξίσου σημαντικό.

Το μόνο πρόβλημα του Dominion είναι πως δεν υπάρχει ranked . Και όχι δεν φτάνεις 3000 elo για να χαρείς το παιχνίδι. Ούτε είναι εύκολο. Γιατί απέναντί σου θα είναι τα top του server ή τίποτα τύποι που θα έχουν 2500 στο normal και 2200 στο ranked.

Δημοσ.

παιδια το πρωταθλήμα ποτε αρχιζει εννοω το streaming

Σημερα αρχιζουν τα playoffs

7 η ωρα ( αν δεν κανω τεραστιο λαθος ) ειναι το πρωτο παιχνιδι

http://www.leagueped...ld_Championship scroll down για το full προγραμμα

Kι ενα countdown http://www.timeanddate.com/countdown/to?iso=20121004T18&p0=288

Δημοσ.

Και το party στον East συνεχιζεται :)

Ziggs μετα απο 0/5/0 στο mid γραφει το ωραιο "I am going to feed them i am bored" επεφτε μονος στα Turrets τους,Βαραγε ulti στην βαση μας,πηγε να σολαρει baron 2 φορες στο 5 lvl.

Τελικο Score 1/16 και φυσικα χασαμε :)

Ζαχαριελ ελπιζω να φωναζεις "Τον nooba!KS KS KS,OMG FAIL,χοχοχοχο κοιτα items :D,#@$#@$ " αλλιως το 90% δεν θα καταλαβει το Commentary σου :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...