Dakonblackblade Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μπηκε το Honor και όλοι γιναν άνθρωποι. 1
Tobajara Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Το σκεφτόμουν καιρό σαν ιδέα πάντως, γιατί μόνο να γκρινιάζεις και να τιμωρείς και να μην ανταμείβεις έναν καλό παίκτη ή έναν ωραίο τύπο? Εγκρίνω και το χρησιμοποιώ. Τώρα το αν θα κάνει τα ζώα ανθρώπους, πολύ αμφιβάλλω.
bele Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αυτα τα honor που κερδιζεις εχεις καποιο κερδος ή απλα ειναι μια ηθικη ανταμοιβη; Πριν λιγο επαιξα εναν hybrid teemo και στο team μου ειχα αλλους 2 ελληνες premades. Tελειωσα με 18/7/20 , ξερω ειχα αρκετα deaths, αλλα ρε παιδια μου εβγαλαν το λαδι και με επρηζαν οτι κανω ks και ελεγαν οτι θα κανουν report, με τi δικαιολογια δεν ξεω.... Στην αρχη δεν τους απαντουσα αλλα μετα τους ειπα χωρις να τους βρισω ουτε μια φορα, γιατι εγω δεν συμμετεχω στα fights γιατι να μην παρω kill ; Και αληθεια σας λεω δεν εκανα ks .. blinding dart και auto attack και επεφταν και μαλιστα ειχα γεμισει το χαρτη με μανιταρια. Και τι μου λενε? Εσυ λεει δεν εισαι carry, εμεις τους κραταμε και κανουμε το damage, Oλα αυτα σε normal game περιπου 35-40 min. Πειτε μου εχω πουθενα αδικο; Μηπως δεν επρεπα να τα παιρνω. Οι ελληνες ειχαν ο ενας xin και ο αλλος που φωναζε συνεχεια ειχε sion με τελικο σκορ κατι σε 10/10 11/9 δεν θυμαμαι. Παντως αυτο πολυ το γουσταρω...να σε βριζουν και εσυ ειτε να τους γραφεις ειτε να τους απαντας ευγενικα αλλα οχι ειρωνικα. Τους τρελαινει μιλαμε, αφρους βγαζουν 2
Tmark Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Το σκεφτόμουν καιρό σαν ιδέα πάντως, γιατί μόνο να γκρινιάζεις και να τιμωρείς και να μην ανταμείβεις έναν καλό παίκτη ή έναν ωραίο τύπο? Εγκρίνω και το χρησιμοποιώ. Τώρα το αν θα κάνει τα ζώα ανθρώπους, πολύ αμφιβάλλω. Το επίσημο ποστ της Riot λέει ότι στο μέλλον θα πειραματιστούν με κάποια bonus προς τους παίκτες με αρκέτα υψηλό honor. Αλλά προς το παρόν, δεν σου δίνει τίποτα, παρά έναν μετρητή στο profile page σου για το πόσες φορές έγινες honored σε κάθε κατηγορία.
Bigi444444 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει ένα μαγικό κουμπάκι που λέγεται ignore bele...Δε μπορείς να φανταστείς τι διαφορά κάνει.Μέχρι και παιχνίδια κερδίζει... 4
Zahariel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Elo gaining secrets: http://imgur.com/j0BUe Για οσους εχουν την απορια!
Atallos1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Elo gaining secrets: http://imgur.com/j0BUe Για οσους εχουν την απορια! Οταν τα ελεγε ο Atallos...
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ρε στο 1400- ελό ρε .Εντάξει δουλεύει πάντως, Ο κόσμος απλά έχει ξεχάσει την eve
Zahariel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 στο 1400 ειναι η προπονηση. Ο Αρης πηγε απο 2200 στα 2400 στο west. Αλλα δε μπορω να ξεκινησω να παιζω eve κατευθειαν στα 1900
Sotosgl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Omg εχω κανει γυρω στα 30 Tribunal απο διαφορα accounts απο το πρωι και τα 15+ περιστατικα ειναι με Ελληνες χαχαχα Αυτος ισως κερδιζει το βραβειο,δεν ειναι κανενας ελληνας στα Teams και απλα βλαστημαει..που να ηξερε... Btw τα scores: Draven6/9/1 Zilean1/4/2 Hecarim1/7/1 Περιεχει υβρεις ανοιξτε το με δικη σας ευθυνη Hecarim[00:00:46] :omg Hecarim[00:01:10] :zilean you teemo right? Hecarim[00:01:40] :se gamw kai spaw plaka re Hecarim[00:03:18] :you fail Hecarim[00:04:22] :omg Hecarim[00:05:25] :shut up Hecarim[00:05:58] :just play defHecarim [00:07:43] :zilean really noob Hecarim[00:08:04] :yes only bot noobs Hecarim[00:08:16] :ok Hecarim[00:09:01] :bot noobs Hecarim[All][00:09:14] :plz report zilean Hecarim [All][00:09:25] :and draven Hecarim[00:10:41] :omg Hecarim[00:11:05] :you are really nooob Hecarim[00:13:24] :gamw thn mana sou Hecarim[00:13:28] :re poutanas gie Hecarim[00:13:34] :mpastarde Hecarim[00:13:40] :gam0 to spiti sou Hecarim[00:13:44] :mpastardi Hecarim [All][00:19:11] :BG
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εγω παντως επαιξα μετα απο καιρο νορμαλ και τα ειδα ολα.Ναι μεν ειναι ευκιολο να κερδισεις αν παρεις τον παικτη σου,αλλα μιλαμε για τρελο τρολιασμα,τρελο βρισιδι απο παικτες που δεν ξερουν καν τα βασικα,δεν υπαρχει λογος να παιζεις αυτο το mode πλεον, 2
pipiris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ολοι east παιζετε? Γιατι εγω στον west τετοια απογοητευση δεν εχω φαει ακομα. Μερικα νορμαλ ειναι λιγο οτι να ναι αλλα οχι σε τοσο μεγαλο ποσοστο. Για την eve, υπαρχει ενας τυπος που ξεκινησε ranked και πηγε καρφι 2k μονο με eve σε 28 παιχνιδια (26-2 νικες ηττες). Να και το thread: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=28897062 Επισης συμφωνω με το Buid που προτεινει, που παιρνει 2ο item το Void Staff μετα απο DFG.
Tobajara Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Στο West, από θέμα συμπεριφοράς τουλάχιστον, είναι η μέρα με τη νύχτα. Και γνώμη μου είναι πως κερδίζεις σχετικά άνετα αν παίζεις carry, αν παίζεις tank/ bruiser ή ακόμα χειρότερα support σα main τα πράγματα είναι σκούρα. Ο λόγος είναι πως βλέπεις πολύ κόσμο χωρίς αίσθηση του παιχνιδιού ή ουσιαστικό map awareness. Πάνε μόνοι τους στη ζούγκλα όταν όλοι είναι ss, αργούν να κουνηθούν, δεν αντιδρούν στα pings. Τελευταίο παράδειγμα μια Ashe ποη ήθελε να κάνουμε tower dive 4v5 σε endgame ενάντια σε Malphite, Fiddlesticks και ταϊσμένο Jayce, και γκάριζε "report noob" όταν είπα "δεν τανκάρω πάμε πίσω, ο 5ος μας λείπει". Το IP farming συνεχίζεται πάντως, σύντομα θα παίζω ranked.
Bigi444444 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Και γνώμη μου είναι πως κερδίζεις σχετικά άνετα αν παίζεις carry, αν παίζεις tank/ bruiser ή ακόμα χειρότερα support σα main τα πράγματα είναι σκούρα. Κι εγώ να πω τη μαύρη μου αλήθεια, από την μέχρι τώρα προσωπική μου εμπειρία σε νορμάλ παιχνίδια, συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω.Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους πάντως προσωπικά συνήθως προτιμώ να παίζω κάποιον νταματζερό χαρακτήρα γιατί τις περισσότερες φορές που θα το αφήσω σε κάποιον τυχαίο δε θα περπατάει η δουλειά.
kuzko21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ζαχαριελ καλα τα stream αλλα δωσε κανενα απο το elo σου με commentary αμα ψηνεσαι... στον east τα πραματα ειναι πολυ ασχημα απο θεμα συμπεριφορας και αυτο γιατι ειναι ολοι , ελληνες , πολωνοι , ρωσοι σκατα στα μουτρα μας , 13χρονα που χριστο και την παναγια την εχουν σε smart cast... στον west τα πραματα ειναι καλυτερα απο αποψη καντιλιασματος... παντως τωρα που ασχοληθηκα με τον east που το account μου ειχε πεσει στο 780 elo λογω κακου δικου μου χειρισμου (ειτε αυτο σημαινει οτι δεν εκανα leave σε game που ειχα τρολς στο pick , ειτε οτι δεν επαιζα καλα) καταφερα να το ανεβασω σε ενα μηνα στο 1100 παιζοντας χαλαρα και κανοντας οτι καλυτερο μπορουσα σε καθε game , εκανα πισω πολλες φορες στο Pick για να μην γινει flame και ποτε δεν ειπα τιποτα και σε κανεναν για το πως παιζει...η ηρεμια στο game κανει τη διαφορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις