Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειπα κανενα καθυστερημενο. Ουτε ζωο. Ουτε θελω να προσβαλλω κανεναν.

Απλα ειναι η αληθεια.Και μας κανει να φαινομαστε ασχημα στο εξωτερικο.

Προσωπικα την εχω αποβαλλει αυτη τη συμπεριφορα, καθως ειχα την ευκαιρια να παιξω με πολλους ξενους και σε ψηλο επιπεδο.

Εχω μαθει να εχω τροπους και σεβασμο προς τους συμπαικτες και αντιπαλους.

Δεν εχω trollαρει ποτε μου. Δεν εχω βρισει ποτε συμπαικτη η αντιπαλο. (εξαιρουνται φορες μετρημενες στο ενα χερι οπου τους προσεβαλλα λιγο με λιγο wordplay)

Δεν εχω βρισει ποτε μου ατομο στο ιντερνετ γενικα. Εχω μεγαλωσει στο ιντερνετ, και θελω , απο περηφανεια, να λενε καλα πραγματα για μας οι ξενοι. Πραγμα που δυστυχως δεν ισχυει.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ειπα κανενα καθυστερημενο. Ουτε ζωο. Ουτε θελω να προσβαλλω κανεναν.

Απλα ειναι η αληθεια.Και μας κανει να φαινομαστε ασχημα στο εξωτερικο.

Προσωπικα την εχω αποβαλλει αυτη τη συμπεριφορα, καθως ειχα την ευκαιρια να παιξω με πολλους ξενους και σε ψηλο επιπεδο.

Εχω μαθει να εχω τροπους και σεβασμο προς τους συμπαικτες και αντιπαλους.

Δεν εχω trollαρει ποτε μου. Δεν εχω βρισει ποτε συμπαικτη η αντιπαλο. (εξαιρουνται φορες μετρημενες στο ενα χερι οπου τους προσεβαλλα λιγο με λιγο wordplay)

Δεν εχω βρισει ποτε μου ατομο στο ιντερνετ γενικα. Εχω μεγαλωσει στο ιντερνετ, και θελω , απο περηφανεια, να λενε καλα πραγματα για μας οι ξενοι. Πραγμα που δυστυχως δεν ισχυει.

Δεν εννοουσα εσενα Zahariel, εχω καταλαβει οτι εισαι σοβαρος στο game και δε βρισκεις χαζες δικαιολογιες για αποτυχιες.

Δημοσ.

Μαλλον τοτε για εμενα λες.

Αν δεν εισαι το 12χρονο που αρχιζει τα καντηλια με το πρωτο γεια δεν εχεις να φοβηθεις ουτε να παρεξηγηθεις με κατι απο αυτα που εγραψα απλα τα πραγματα!

Αν θεωρεις τον εαυτο σου κλασσικο Ελληναρα και οχι Ελληνα Gamer οκ τοτε σε παιρνει και εσενα η μπαλα δεν μπορω να κανω κατι για αυτο ουτε θα αλλαξω αποψη για αυτα που βλεπω.

Θα παραθεσω κατι που εγραψα και αλλου για να μην τεσταρουμε το Reading Skill μερικων

"Κοιτα να δεις εγω πρωτος εγραψα γιατι δεν παιζω με Ελληνες.

Δεν μπορει να πεφτουμε 5 Ελληνες σε ενα Match 2 εγω με φιλο μου και 3 αλλοι απο Premade να λες γεια και να σε αρχιζουν στα μπινελικια.Το 80% των games μου με ελληνες ειναι ετσι το 19% ειναι nooba KS feeders και το 1% ειναι μερικα απο τα καλυτερα Games που επαιξα ποτε και ας χαναμε

Ο Jax απο το Screenshot παρε για παραδειγμα που εχω παιξει και 30game μαζι του δουλευε καλα μαζι μου αλλα σαν ελληναρας αρχισε απο νωρις τα "ελεος με τα KS σου,πας καλα;ασε με να παρω κανενα kill",οταν επαιρνα double kill κυνηγωντας απο το Turret μας (που ειχε ψοφησει) μεχρι το δικο τους και με ενα μικρο Dive. "

Δεν παιρνω το ρισκο πλεον αλλος μπορει να γουσταρει τα μπινελικια και το Griefing καθε δευτερολεπτο ή σε καθε Death να κατηγορει τους αλλους και μαγκια του,επειδη ομως δεν ειμαι πιτσιρικας το Tolerance LvL μου εχει πεσει αρκετα.

Εχω παιξει πολλα Games σε top επιπεδο (ακουγεται eltist pricky αλλα παλευαμε για World First κλπ) και απεφευγα τις ελληνικες Guilds οπως ο διαολος το λιβανι,,,εχουμε την μαγικη ικανοτητα να τρωγομαστε μεταξυ μας να ειναι ο καθενας ή το party του οι υπεργαμαουα (δες καλη ωρα τα comments εδω "ρε lol ρε χαχαχα τι εχεις παρει omg fail εισαι GTP" αντι να ρωτησουν πως και τι και που τους το λες το αγνοουν ;) ) και οι αλλοι noobaδες με αποτελεσμα το implosion να ειναι θεμα χρονου.

Εχω βαρεθει οπως ο Zahariel οταν μιλαμε για Greek Gamers ολοι να γελανε.

Τωρα ειδα οτι λες για χαζες δικαιολογιες για αποτυχιες τελικα μαλλον δεν μιλουσες για εμενα τελικα

Δημοσ.

Ποσους pr0 gamers να χωρεσει αυτο το κακομοιρο το insomnia πια..

Μηπως για αυτο απο το πρωι τον παιρνει κλαρινο και δεν μπαινει?

Ετσι εξηγειται...

Δημοσ.

Που κολλαει το ποσο καλα ξερεις εναν champ με το ratio στα normals?Και μαλιστα με απιστευτα σκορ?

Αμα εχεις 35-0 δηλαδη και παιζεις με καθυστερια τον ξερεις καλα τον champ...

Makes sense

Και σε συμπαθω μετα απο αυτο παναθεμα σε!

Δημοσ.

Λοιπόν αστεία ιστορία.

Παίρνω το account ενός παιδιού να το παίξω λίγο και να του αγοράσω τις δύο βασικές σελίδες για runes που αναφέρω συνέχεια. Γιατί απλά δεν είχε παρά μόνο βλακείες. Με καλούν 1 φίλος του με 2 δικούς του να παίξω μαζί τους. Παίρνω Tryndamere. H διαφορά στο Elo είναι χαώδης αλλά το account που παίζω είναι και αυτό χαμηλό. Παίζω χαλαρά το παιχνίδι γιατί δε με πολυνοιάζει μόνο για το IP παίζω. Οι συμπαίκτες μου οι ελληνάρες αποτυχαίνουν ενώ εγώ έχω κάνει ένα 7-0 . Και εκεί αρχίζουν να με κράζουν για KS. Μιλάμε να είμαι ντυμένος με Tryndamere που είναι και Autoattacker ρε γαμώτο , δεν προσπαθώ για τίποτα και έχω φτάσει στο 28-1, απλά βαρούσα και ψοφάγαν. Εντωμεταξεί μιλάμε για kills σόλο καθώς η ομάδα τον πίνει. Καταλήγει το παιχνίδι ντέρμπι , τους το κερδίζω κανονικά , αυτοί ούτε assist δεν παίρναν και τρώω μπινελίκι όλο το παιχνίδι. Κερδάμε (sic ) και με ξανακάνουν invite!!!!!!!! Μετά από άπειρο μπινελίκι ε. Ξαναπαίζουμε , ξανά τα ίδια , ξανά μπινελίκι . Υπολογίζω ότι μιλάω τελικά με 12χρονα. Δεν είχα γνώση για το τελευταίο αλλά το θεωρώ και πιθανότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς υπάρχουν άπειροι trollers πάντα και παντού!!! Σε όλες τις χώρες οχι μονο στην Ελλαδα!!! Δυστυχώς έτσι μεγάλωσαν αυτα τα παιδιά και ξεσπάνε στο παιχνίδι τι να κάνουμε . Με το tribunal κατι γίνεται για να καλυτερέψει η κοινότητα. Δυστυχώς παιδες αυτή ειναι η αλήθεια υπομονή και το καλύτερο ειναι να βρείτε μαι 5αδα να παίζετε χαλαρα και να ξέρετε οτι ο αλλος δεν θα παει AFK για να πάει WC , να δει λίγο το fb , να μιλήσει στην κοπέλα στο skype κτλ κτλ ή δεν θα κάνει ks ή ή ή.... βρείτε γνωστούς να παίζετε γιατι εάν παίζετε solo..... καλή δύναμη!!!

-Zed-

Επεξ/σία από TheBetaMasters
Δημοσ.

Σήμερα ας πούμε ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι από τότε που άρχισα το LoL που έκανα leave λόγω συμπεριφοράς άλλων. Δύο τύποι έχουν ξεκινήσει και γράφουν με κεφαλαία διαρκώς στο chat, κάνουν διάφορα περίεργα στο χάρτη κι εμείς τους ακολουθούμε στη λογική του ambush. Επειδή στην αρχή το jugle invade και 1 - 2 ganks πιάνουν συνεχίζουμε να τους ακολουθούμε, αλλά κάπου το πράγμα στραβώνει. Οι τύποι συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο, ο ένας είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά και ο άλλος feedάρει. Αυτοί συνεχίζουν να τρέχουν πέρα δώθε και να μην κάνουν ΤΙΠΟΤΑ, ούτε (ο ένας jungler) να κάνει ganks ούτε ο άλλος (raged AD bot) να κάθεται στη λωρίδα του, και συνεχίζουν να γράφουν με κεφαλαία κάτι άκυρα και "noob team". Αγανακτισμένος ένας δικός μας κάνει leave, μετά από κανά πεντάλεπτο ένας άλλος αντιλαμβάνεται περί τι trolls πρόκειται, και κάπου πριν το 20 ήρθε και η δική μου σειρά όπου έγραψα στην άλλη ομάδα τι και πώς, δικαιολόγησα τα παιδιά που φύγανε και την έκανα. Και να ξεκαθαρίσω πως οι τύποι ήταν ΚΑΘΑΡΑ trolls, δεν ίδρωσε το αυτί τους καθόλου από τα leaves που ήταν δηλωμένα εξαιτίας τους, ούτε καν από το δικό μου, και συνέχισαν το χαβά τους.

Το άλλο ματς ήταν καθαρά ελληνάρες μάγκες του πληκτρολογίου που σου βρίζουν τη μάνα τον πατέρα και την αδερφή χωρίς να τους έχεις πει κουβέντα, απλά επειδή ήταν 4 premade κι εμείς 5 άσχετοι (και εντελώς πανύβλακες θα προσέθετα, αλλά άλλο αυτό) με μια Ashe που έληξε στο 3-15-12 και όλη την ώρα βριζόταν με τους απέναντι γιατί έτσι.

Το τρίτο ήταν καμμένο από χέρι με feed σε όλες τις λωρίδες εκτός από εμένα (solo top) και το τέταρτο μια νίκη.

Και το χειρότερο είναι πως η παρέα μου κινείται μεταξύ WoW και Guild Wars 2 και δεν ξέρω μέχρι πότε θα έχω αντοχές.

Δημοσ.

χεχε πες το ψεματα τουλαχιστων στο Dominion ειναι λιγοτεροι trollers και leavers απο οτι στο normal. Δεν λες παλι καλα Tobajara που αυτα ηταν normal και οχι ranked να χανεις τσαμπα elo ....... μακαρι να βαλουν το kick vote οταν επιλεγεις ηρωα , ετσι καπως θα καταπολεμηθουν οι trollers...

-Zed-

Δημοσ.

Βασικά όσο βελτιώνεσαι δεν έχει leavers και afkers και trollers αλλά έχει μαλάκες. Εντάξει δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή. Το δεύτερο βίντεο κόβει κώλους

http://www.youtube.com/watch?v=SJNAxIuHWjI&feature=g-vrec

http://www.youtube.com/watch?v=jFS4kqOYbAk&feature=relmfu

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν αστεία ιστορία.

Παίρνω το account ενός παιδιού να το παίξω λίγο και να του αγοράσω τις δύο βασικές σελίδες για runes που αναφέρω συνέχεια. Γιατί απλά δεν είχε παρά μόνο βλακείες. Με καλούν 1 φίλος του με 2 δικούς του να παίξω μαζί τους. Παίρνω Tryndamere. H διαφορά στο Elo είναι χαώδης αλλά το account που παίζω είναι και αυτό χαμηλό. Παίζω χαλαρά το παιχνίδι γιατί δε με πολυνοιάζει μόνο για το IP παίζω. Οι συμπαίκτες μου οι ελληνάρες αποτυχαίνουν ενώ εγώ έχω κάνει ένα 7-0 . Και εκεί αρχίζουν να με κράζουν για KS. Μιλάμε να είμαι ντυμένος με Tryndamere που είναι και Autoattacker ρε γαμώτο , δεν προσπαθώ για τίποτα και έχω φτάσει στο 28-1, απλά βαρούσα και ψοφάγαν. Εντωμεταξεί μιλάμε για kills σόλο καθώς η ομάδα τον πίνει. Καταλήγει το παιχνίδι ντέρμπι , τους το κερδίζω κανονικά , αυτοί ούτε assist δεν παίρναν και τρώω μπινελίκι όλο το παιχνίδι. Κερδάμε (sic ) και με ξανακάνουν invite!!!!!!!! Μετά από άπειρο μπινελίκι ε. Ξαναπαίζουμε , ξανά τα ίδια , ξανά μπινελίκι . Υπολογίζω ότι μιλάω τελικά με 12χρονα. Δεν είχα γνώση για το τελευταίο αλλά το θεωρώ και πιθανότερο.

μαγος εισαι ? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...