Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OMG γαμω το Rift μου χαχαχα Wit`s End εννοω (αντε μωβ Malady).

To flash vs Ghost εχει χιλιοειπωθει και ειναι καθαρα θεμα Gameplay + οτι το Ghost κραταει περισσοτερο και και μου δινει αηδιαστικο MS αντι ενος μικρου προβαδισματος και την δυνατοτητα να πηδαω μαντρακια με το flash.Δεν θελω να βρεθω πιο κοντα τους ή μπροστα τους θελω να τους κυνηγαω και να τους παιζω Darts ταυτοχρονα και αφου δουλευει γιατι να το αλλαξω,,

To 20 AD και το Hp του Mallet με αφηνει αδιαφορο οταν ο αλλος μου κανει 400damage per hit και το θεωρω Fail οπως προειπα.To Rylai`s ειναι υπεραρκετο για slow μιας και το blinding flash που μπορει να ριξω αν με κυνηγαν ή αν θελω να κανω Initiate ενα fight δινει 35% Freeze αντι για 30% και τα 100 μανιταρια που εχω στησει στο map μεχρι να το παρω παιρνουν το Freeze επισης και αν το αναφερεις για να κανω πιου πιου σε πολλους αντιπαλους ταυτοχρονα πεταω ενα μανιταρι στα ποδια μου και problem solved.

Ποιο κομματι του οτι δεν ειναι αυτο το Build που χρησιμοποιω συνηθως δεν καταλαβαινεις;(Δεν ειχα κρατησει το Screenshot για να δειξω οτι ειμαι γαμαουα επαιξα το Game ξενερωσα και το ανεβασα καπακια σαν υπερασπιση μου του γιατι δεν παιζω με ελληνες) Επαιζα με μογκολια Teamates αν σκεφτεις οτι ειχα το διπλασιο Damage σχεδον απο ολους και το γεγονος οτι ο Teemo δεν εχει Burst Dps να κλεψει και ολα αυτα τα kills ειναι καθαρα απο 1vs1 2vs1 και τα Deaths απο Failed team fights που εριχνα τους 2 squishy enemies ενω οι αλλοι εκαναν Focus τα Tanks που δεν ειχαμε CC ή καθαρο Tank που να μπαινει μπροστα (Βαλε στην ακρη τα Deaths απο 5vs1 στην βαση οταν ειχαν πεθανει ολοι που ηταν και τουλαχιστον τα 7 ή τον Try που leavare)...

Οπως ειπα δεν ειναι το main account μου,δεν ειναι καν ενα απο τα καλυτερα accounts μου οποτε τα δεν εισαι lvl 30 αστο.

Οτινανικο;Οκ προς το παρον ασε με να γελαω με τα AP Teemo απο τα Guides που ερχονται σαν τα προβατα στην σφαγη και οπως εχω διαβασει σε ολα τα Guides το heal ειναι για new players που δεν ξερουν να παιζουν τον Teemo τους ακομα χαχαχα

Heal FTW Go TSM Douchebags! :P μαλλον το εξυπνο Gameplay ειναι noobia και Exploit (Btw εριξα τρελο γελιο με τον Betamaster οταν σκαγαν Heal σε ενα Video και τον επιανε το nerdrage :D )

Τεσπα ομαδα που κερδαει δεν αλλαζει οποτε το Build/Combo μενει ως εχει με τα απαραιτητα Twists φυσικα αναλογα το Team και τους απεναντι δεν παντρευομαι κανενα Item αντε ισως το Ionic που μου δινει λεφτακια και εχω και ενα ψιλοburst.

Δυστυχως για εμενα δεν ειμαι Quitter και στα πιο ηλιθια Game θα ματωσω για να κερδισουμε ή θα παταω no στα 150 surr/sec μεχρι να χασουμε εντελως,τασεις αυτοκτονιας εχω επισης και Chargaρω σε Turrets για να παρω kill αν ο αλλος ειναι με 1% αλλα μονο σε normals.

Τεσπα γουστα ειναι αυτα αλλο δουλευει σε εμενα αλλο σε εσενα δεν μπορω να σε αναγκασω να μπεις στην λογικη μου αλλα μπορω να ανεβασω κανενα video απο το lolreplay να δεις τι εννοω οτι δεν παω και πολυ καλα ωρες ωρες :)

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια η αποψη σας για τον heavy ap amumu; Εννοειται παντα Jungler. Και δοκιμασα τωρα τελευταια με Masteries 21-6-0 ή 21-0-6 ( ειμαι 27 ακομα :P ) και οχι το κλασσικο με 21 στο defence και ηταν καλουτσικο.. Δε ξερω..

Τα πηγαινω αρκετα καλα, αλλα δε τυχαινει να ειμαι με καλο team. Ειδικα στην αρχη εαν βγαλω γρηγορα abyssal, κανω σχεδον true damage.. Αλλα πεφτω λιγο ευκολα, εαν focus.

Και ο tank amumu ή tank-ap ειναι καλος βεβαια.. Ποια η αποψη σας;

Επισης, εχω 1800RP. Ποιον χαρακτηρα λετε να αγορασω απο τους ακριβους;

Λοιπον κοιτα το ζουμι ποιο ειναι για να μην παρεξηγουμαι.

Ο Regnar ειναι εξω αρκετο καιρο σωστα;Ξερεις ήδη πως τα τον κανεις Counter και πως να τον αχρηστεψεις τελειως αφου βασιζεται στο Gank.Εκει στεκομαι και λεω τον εχουμε και ευκολα (γιατι οταν τωρα μου εσκασε Regnar χωρις MR και μεχρι να ερθει ειχε φυγει το 90% του Hp του) ισχυει ή δεν ισχυει αυτο που λεω μεχρι τωρα;

Σε τοσα Games που εχω παιξει ακομα να δω εναν Regnar να κανει την διαφορα οπως εχω δει σε Annie καλη ωρα Shaco Amumu κλπ.(Αυτα τα Guides εχουν καψει κοσμο :) ) Ψεματα ενα ειχε τρελαθει να κανει gank bot lane κατι Squishy ζωακια με <1000hp 0 runes που πηγαιναν αμεριμνα στα χορτα 5 6 φορες μεχρι να νιωσουν.

Ο Kha Zix εχει βγει λιγοτερο απο εβδομαδα (αν δεν επαιζες PTS PTR ) και οσο και να το κανεις υπαρχει μια συγχυση για το τι κανει πως το κανει και τι στον διαολο ειναι αυτη η κατσαριδα.

Τον πηρα τον επαιξα εκλαψα τα λεφτα μου και συνεχισα να παιζω αυτους που γουσταρω και εγω προτιμω Regnar στην τελικη αλλα αυτο που εχω δει ειναι οτι οι περισσοτεροι που μιλαω in game και στα Forums εχουν τρελο ερωτα με τον βρωμολυκο.

Πανδημια ειναι αυτο με τους Leavers σε Ranked και Normal; Ελεος και εγω τωρα που παιζω,ενα game 5vs5 ή με σωστο Team δεν εχω παιξει...

Τι ειναι το PTS,PTR που λες; Επισης για τον καιρουριο χαρακτηρα, ξερει κανεις εαν το 2ο του skin βγαζει ενα animation που γραφει warning; Τον πηρε ενας, και εβλεπα ενα warning πανω στον champion να αναβοσβηνει συνεχως.

Τι ειναι το squishy; Το βλεπω παντου, αλλα δε καταλαβαινω; :P

Τελος, guides απο mobafire βλεπετε; Παρατηρω οτι μερικοι champions δεν εχουν καθολου φημη.. Ειδικα zilean και hecarim.. Ουτε ο nasus τοσο πολυ..

Μου κανει εντυπωση που μεγαλη φημη εχει η ahri που ειναι κομματακι δυσκολη να την μαθεις πληρως..

Και ποια η αποψη σας για lee sin;

Δημοσ.

Ποια η αποψη σας για τον heavy ap amumu; Εννοειται παντα Jungler. Και δοκιμασα τωρα τελευταια με Masteries 21-6-0 ή 21-0-6 ( ειμαι 27 ακομα :P ) και οχι το κλασσικο με 21 στο defence και ηταν καλουτσικο.. Δε ξερω..

Τα πηγαινω αρκετα καλα, αλλα δε τυχαινει να ειμαι με καλο team. Ειδικα στην αρχη εαν βγαλω γρηγορα abyssal, κανω σχεδον true damage.. Αλλα πεφτω λιγο ευκολα, εαν focus.

Και ο tank amumu ή tank-ap ειναι καλος βεβαια.. Ποια η αποψη σας;

Επισης, εχω 1800RP. Ποιον χαρακτηρα λετε να αγορασω απο τους ακριβους;

Τι ειναι το PTS,PTR που λες; Επισης για τον καιρουριο χαρακτηρα, ξερει κανεις εαν το 2ο του skin βγαζει ενα animation που γραφει warning; Τον πηρε ενας, και εβλεπα ενα warning πανω στον champion να αναβοσβηνει συνεχως.

Τι ειναι το squishy; Το βλεπω παντου, αλλα δε καταλαβαινω; :P

Τελος, guides απο mobafire βλεπετε; Παρατηρω οτι μερικοι champions δεν εχουν καθολου φημη.. Ειδικα zilean και hecarim.. Ουτε ο nasus τοσο πολυ..

Μου κανει εντυπωση που μεγαλη φημη εχει η ahri που ειναι κομματακι δυσκολη να την μαθεις πληρως..

Και ποια η αποψη σας για lee sin;

1) APMumu = Fun 2 play , τρελα ratios αλλα paper , δικοπο μαχαιρι

2)Μην αγοραζεις champs με RP

3)PBE ειναι το test realm του LoL ,εκει που δηλαδη μπαινουν τα patches πρωτα και τα τεσταρουν οι παιχτες

4)Warning δεν βγαζει , βγαζει ενα κοκκινο mark οταν ο target ειναι isolated

5)Squishy = Λιγα hp / res ,

6)Μην κοιτατε guides απο mobafire που postαρει ο καθε πικραμενος , solomid.net , κοιτας τα Featured αντε και τα Approved

7)Zilean και Nasus , μονο σε normals . Hecarim παιζεται αλλα οχι τοσο πολυ

8) Ahri = Ενα απο τα καλυτερα AP Carries στο παιχνιδι αυτη τη στιγμη , δυσκολη να παιχτει λογω skillshots κτλ

Δημοσ.

Δύσκολη η Ahri..Hmmmm

"Δυσκολη"

Δυσκολη για οποιον δεν την εχει παιξει αρκετα ωστε να ξερει τι θα κανει και ποτε με την Ahri

Δημοσ.

Ναι αλλά αντικειμενικά είναι από τα πιο εύκολα Ap carries..

Θα διαφωνησω αν και δεν εχει και καμια σημασια

Δημοσ.

Eρχεται μια στιγμη στη ζωη του καθε αντρα που βρισκεται μπροστα σε μια μεγαλη αποφαση. Οπως αυτη που πηρα τωρα: Θα μιλησω! (δεν αντεχω αλλο)

Θα ξεκινησω απο τα ευκολα:

Η Ahri ανηκει στη πανω μερια της κλιμακας της δυσκολιας στα AP Carry αν και απεχει αρκετα απο τη κορυφη (Βλεπε κατι Gragas κλπ).

Στη κατω μερια βλεπεις Sion και Ryze. O Λογος ειναι οτι εχει πολλα skillshots τα οποια αν χασει κανει σημαντικα λιγοτερο dmg απ οσο θα μπορουσε.

Full AP Amumu: Μη το κανετε. Ο ηρωας πρεπει να αντεχει και λιγο. Η προσωπικη μου εναλλακτικη;

Semi AP Amumu: Masteries: 0/21/9. Runes: Mpen Reds, Armor Yellow, AP blue & Quints. Junglαρει κανονικα

Items: Philo Stone & Heart of Gold. Abyssal. Mercs/Ninja Tabi. Frozen Heart. Rylais. Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε. εκανα 9-1 στο ranked (1850-1950) μ αυτο.

Οσο για το παλικαρι με τον Teemo.

Διαλεξε 1 build και παιξε αυτο. Δεν υπαρχει κανενας λογος απολυτως (μα κανενας) να εχεις mallet και trinity. Ποσο μαλλον και Rylais.

Οταν ξεφευγεις απο το ενα build (πχ attack speed - on hit effects και πας προς το αλλο πχ ap χανεις value).

Θελεις να παιζεις tanky as - on hit effects? Δοκιμασε λατερνα - phage - wits end (γιατι περνεις resistances και ζωη - εχω κανει πιο πανω ενα ποστ για EHP (effective hit points) και θα καταλαβεις). Μετα απο αυτο, αν πας trinity, εχεις σαν επιλογες είτε καποιο Guardian Angel ειτε κάτι σε Warmog's Atmas. Eναλλακτικα απο το trinity κανεις το phage mallet (ποτε και τα δυο) και συνεχιζεις με Atmas.

Προς το τελος του παιχνιδιου μπορεις να αναβαθμισεις τη λατερνα σε thirster και το wits end σε bloodrazor.

Παραδειγμα full build: Μercury's, Latern, Mallet, Wits End, Atma's, Bloodrazor.

Αυτο τα εχει ολα. Armor, MR, damage, attackspeed, tankiness.

Σιχαινομαι τον Teemo σαν ηρωα, ειλικρινα, αλλα θα υπερασπιστω με τη ζωη μου το δικαιωμα σου να τον παιξεις. Αλλα τουλαχιστον παιξτον με καποιο νοημα.

Cheers, Zahariel out

A Και, οσον αφορα τα summoner spells. Εφ οσον ηδη εχεις ενα movement speed enhancement, 1-2 slow ισως να ειναι λιγο περιττο και το ghost. Ο λογος που παιζονται 10/10 flash σε καθε επαγγελματικο παιχνιδι ειναι για "να πηδανε μαντρες" οπως το αποκαλεις.

Και για το heal. Αν θες να baitαρεις καποιον, ριξε μια ματια στο exhaust. Eιναι πιο δυσκολο, σιγουρα, αλλα σε συνδυασμο με το blind Μπορεις να κανεις επικα πραγματα.

Το ignite ειναι επισης valid.

Αν θες να μεινεις στο heal καλο ειναι να εχεις τον 1 ποντο στο defense. Φανταζομαι τα masteries ειναι 21-0-9

Δημοσ.

To παρακουρασαμε αλλα συμφωνω στα περισσοτερα απο αυτα που ειπες.

Ενστασεις λιγες αλλα ουσιαστικες.

Σε Fast Paced Games σαν αυτο που επαιξα με τους απογονους του Genghis Han στην ομαδα μου χωρις σωστο Composition ολες οι κινησεις και τα Items ηταν απελπισιας.Πουλαγα και επαιρνα οτι μπορεις να φανταστεις για να κρατησω το Base Intact,Δεν μπορουσα να παιξω Pure Dps ουτε να κανω το Tank effectively αλλα ουτε να κανω backdoor(μην κανετε Focus σε αυτα τα Items FFS τα εχω ξαναγραψει 100 φορες)

Το Rylais ειναι must για την δουλεια που κανω.Σωστα τοποθετημενα Slow Traps που στακαρουν με το Slow του μανιταριου μπορουν να κανουν την διαφορα και να σωσουν ενα παιχνιδι απο Ace στο Mid μεχρι να φτασουν στον Mid Extractor και να σπασουν την βαση σε 5 secs αλλα και σε Team Fights κλπ (Και τσιμπαω Ap και HP)..

Τεσπα περι ορεξεως...ο καθενας υποστηριζει το Gameplay που τον βολευει κριτικη σε Builds καποιου που δεν εχεις παιξει εστω μια φορα μαζι του ειναι αστοχη (εδω δεν εχουμε συζητησει Runes) αλλο το build που λες εσυ σε καποιον με Full Alacrity AD και αλλο σε εναν με Magic Pen Alacrity κλπ.

Δεν παιζω καθαρο AP ουτε καθαρο AD μαλλον στο AS AP με procs και ξαναλεμε οτι δουλευει και σε ευχαριστω που μου δινεις ενα build με νοημα ενω εγω παιζω Trollspec.Τι αλλο θα ακουσω;

Summoner Spells ειναι θεμα Gameplay παμε ολοι ξανα "¨Δεν παιζουμε ολοι με τον ιδιο τροπο" με το ιδιο Premade με το ιδιο Guild με τα ιδια Runes ουτε τον ιδιο Champ μου αρεσει να τρεχω σε ευθειες ρε παιδι μου που εχω στησει παγιδες και δεν με Gankαρουν απο πουθενα ασε τους αλλους να κανουν Flash στο αγνωστο και να τρωνε μανιταρια στην μουρη.

Ουφ εχω πει τα ιδια πραγματα 15 φορες και δεν θα τα ξαναπω 16,οποιος εχει αποριες ή θελει proof οτι δεν ειμαι ενα ζωακι ελληναρας που τα ξερει ολα και σας κανει Teemo Lectures ας στειλει pm ελεος μερικοι.

To παρακουρασαμε αλλα συμφωνω στα περισσοτερα απο αυτα που ειπες.

Ενστασεις λιγες αλλα ουσιαστικες.

Σε Fast Paced Games σαν αυτο που επαιξα με τους απογονους του Genghis Han στην ομαδα μου χωρις σωστο Composition ολες οι κινησεις και τα Items ηταν απελπισιας.Πουλαγα και επαιρνα οτι μπορεις να φανταστεις για να κρατησω το Base Intact,Δεν μπορουσα να παιξω Pure Dps ουτε να κανω το Tank effectively αλλα ουτε να κανω backdoor(μην κανετε Focus σε αυτα τα Items FFS τα εχω ξαναγραψει 100 φορες)

Το Rylais ειναι must για την δουλεια που κανω.Σωστα τοποθετημενα Slow Traps που στακαρουν με το Slow του μανιταριου μπορουν να κανουν την διαφορα και να σωσουν ενα παιχνιδι απο Ace στο Mid μεχρι να φτασουν στον Mid Extractor και να σπασουν την βαση σε 5 secs αλλα και σε Team Fights κλπ (Και τσιμπαω Ap και HP)..

Τεσπα περι ορεξεως...ο καθενας υποστηριζει το Gameplay που τον βολευει κριτικη σε Builds καποιου που δεν εχεις παιξει εστω μια φορα μαζι του ειναι αστοχη (εδω δεν εχουμε συζητησει Runes) αλλο το build που λες εσυ σε καποιον με Full Alacrity AD και αλλο σε εναν με Magic Pen Alacrity κλπ.

Δεν παιζω καθαρο AP ουτε καθαρο AD μαλλον στο AS AP με procs και ξαναλεμε οτι δουλευει και σε ευχαριστω που μου δινεις ενα build με νοημα ενω εγω παιζω Trollspec.Τι αλλο θα ακουσω;

Summoner Spells ειναι θεμα Gameplay παμε ολοι ξανα "¨Δεν παιζουμε ολοι με τον ιδιο τροπο" με το ιδιο Premade με το ιδιο Guild με τα ιδια Runes ουτε τον ιδιο Champ μου αρεσει να τρεχω σε ευθειες ρε παιδι μου που εχω στησει παγιδες και δεν με Gankαρουν απο πουθενα ασε τους αλλους να κανουν Flash στο αγνωστο και να τρωνε μανιταρια στην μουρη και το team με ενα mass heal να ειναι σε Full Hp μονιμα.

Ουφ εχω πει τα ιδια πραγματα 15 φορες και δεν θα τα ξαναπω 16,οποιος εχει αποριες ή θελει proof οτι δεν ειμαι ενα ζωακι ελληναρας που τα ξερει ολα και σας κανει Teemo Lectures ας στειλει pm ελεος μερικοι.

Δημοσ.

Δε διαφώνησα με αυτο που λες. Απλά σου λεω οτι, ακομα και σε καταστασεις απελπισιας, δεν επαιρνες τη πληρη αξια των gold που εδινες με τις επιλογες σου στα αντικειμενα.

Το Rylai's δινει 15% παραπανω slow στα μανιταρια, και καθως δεν stackαρουν προσθετικά (κοινως δεν ειναι 35% + 15% - περνεις περιπου 9% παραπανω slow στα μανιταρια) το θεωρώ αμελητέα βελτίωση.

Δεν υποστηριξα ενα gameplay που με βολευει, προσπαθησα να σου δωσω ενα build στο οποιο μεγιστοποιεις τα οφελη των Items ανα gold.

Αυτο που θελω να κανω ολο το κοσμο να καταλαβει ειναι οτι αγοράζοντας λιγο απο το καθε τι δεν δουλευει τοσο καλα οσο αν επικεντρωθεις σε ενα aspect. Καθε build πρεπει να εχει ενα στόχο για να δουλεψει. Θελεις να παιξεις hybrid? Πηγαινε για Gunblade - Trinity. Το να παιζεις Mallet - Rylais ειναι απλά σπατάλη gold. Διαλεξε ενα και παρε ενα warmogs βρε αδερφε.

Δε θελω να σε μειωσω, δε θελω να δειξω οτι ειμαι εγω σωστος κι εσυ λαθος. Θελω να χρησιμοποιησω την εμπειρια μου στο παιχνιδι για να σε βοηθησω να παιζεις λιγο σωστοτερα, και να κερδιζεις λιγο περισσοτερο, συνεπως να το διασκεδαζεις λιγο περισσοτερο το παιχνιδι.

Δεν ειπα μη παιξεις heal - Eιπα αν το παιξεις βαλε κι ενα ποντο για το improved για να ειναι πιο worth it.

Δεν ειπα μη παιζεις οπως γουσταρεις, ειπα οτι αν θες να κανεις bait δοκιμασε το exhaust.

Δεν ειπα να μη παιζεις ghost απλα μπορει να εχεις περισσοτερα οφέλη απο το flash αφου εχεις ηδη ενα Movement speed boost. Ισως με καλυτερη χρηση του να ηταν περιττο το ghost.

Aποδεικνυεις για αλλη μια φορα οτι εισαι ο ελληναρας που δεν ακουει. Δε χρειαζεται να εισαι ζωο, ουτε να λες οτι τα ξερεις ολα.

Αυτο που βλεπω ειναι οτι απλα δεν ακους αυτο που σου λεω, γιατι σου εξηγω αναλυτικα το γιατι ισχυει, και επιμενεις στο δικο σου.

Μου λες οτι δε δοκιμαζω το build σου, (ενω στη πραγματικοτητα εχω δοκιμασει τα παντα σ αυτο το παιχνιδι) ενω απορριπτεις κατευθειαν τις προτασεις μου χωρις δευτερη σκεψη.

Ξερω ατομα που με παρακαλανε για συμβουλες και παρολα αυτα ιδρωνω για να πεισω κοσμο εστω για ενα point.

Αχ οι ειρωνιες της ζωης.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που έδωσα 6800 πριν 3 βδομάδες για Caitlyn τι να πω?

Δε βαριέσαι, τουλάχιστον μου ήρθαν 1200 ΙΡ μποναμάς από Tribunal.

Aν έδωσες 6800 κάποιος μεσάζοντας σε πήγε τσέπη..!

6300 κάνει!

Δημοσ.

Σου εστειλα Pm πριν απαντησεις αυτο ειναι ειρωνια :)

Και ας γραψω μια τελευταια φορα αυτα που εχω γραψει 10 οχι για εσενα αλλα για τους αλλους 9 που τα εχω ξαναπει αλλα αρνουνται να ακουσουν και σχολιαζουν ενα Screenshot που ηθελα να δειξω γιατι δεν παιζω με ελληνες και το πηραν "lol τι items ειναι αυτα ρε;Reroll" που στην τελικη προσπαθουσα να κρατησω ενα χαμενο Game επειδη ειχα χρονο και ορεξη να κερδισω και ειχα επενδυσει ηδη 45 λεπτα το εξτρα τεταρτο δεν μου ελεγε κατι,

Δεν γουσταρω Frozen Mallet δεν το παιρνω σχεδον ποτε :)

Και Warmog και Thornmail και GΑ(που πουλησα μολις πεθανα) ειχα παρει σε συνδιασμο με Rylais σε καποια φαση :) Εδω καλοεβλεπα να παρω και 2 Trinity να υπαρχουν χαχαχα αλλα ειπαμε 5vs1 δεν ειπα οτι εκανα το καλυτερο choice ειπα οτι ειχα απελπιστει.

To Gamersbook εχει μπει δυναμικα και μοιραζει Ip Boosts btw αν καποιος θελει να δοκιμασει την τυχη του.Μεχρι τωρα Dota 2 και 2 Ip Boosts won ριξτε του μια ματια(Δεν ειμαι promoter του site ουτε παιρνω ref btw)

Δημοσ.

Γινεται να μη ξαναγραψεις αυτη τη καραμελα με τους ελληναρες gamers λες και εισαι υπερανω? Ενω λες και ολα αυτα που χαρακτηριζουν εμας τα υπολοιπα ζωα και καλα.

Δε ξερω για τους αλλους αλλα ειναι υπερβολικα ενοχλητικο να με λες καθυστερημενο χωρις καν να με ξερεις και να το πετας αυτο για ΟΛΟΥΣ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...