Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Me +17 νικες στα νορμαλ μαλλον θες δουλεια ακομα,σιγουρα δεν τον εχεις μαθει πολυ καλα τον παικτη σου.

ΓΙα εμενα ξερεις εναν παικτη παρα πολυ καλα,αν στα νορμαλ στα 3/4 των παιχνιδιων κανεις απιστευτα σκορ.

Τι να σου πω, ο Guardsman Bob που είναι πολύ καλύτερος από εμένα είχε +40 σε normal, το είδα σε streaming.

Για το skill μου έχε ό,τι γνώμη θες, απλά το να μου λεςότι ξέρω ή δεν ξέρω να παίζω ένα χαρακτήρα από το win/lose ratio στο normal και χωρίς ούτε να έχεις δει streaming μου ούτε να έχουμε παίξει μαζί μου φαίνεται παρακινδυνευμένο.

• Like 2
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Που κολλαει το ποσο καλα ξερεις εναν champ με το ratio στα normals?Και μαλιστα με απιστευτα σκορ?

Αμα εχεις 35-0 δηλαδη και παιζεις με καθυστερια τον ξερεις καλα τον champ...

Makes sense

• Like 2
Δημοσ.

O skilled Player πρεπει να κουβαλαει τα μογκολια στην νικη!

χαχαχαχα και 2vs5 να μεινει με dcs,feeders που νιωθουν ασχημα επειδη ηταν mid και πριν το 10λεπτο εχουν 0-5 και Quittαρουν,ο skilled player κανει την διαφορα...

Γιαυτο οταν βλεπω Ελληνες στο Pick προτιμω να περιμενω 5 λεπτα παρα να πεις γεια και να αρχισουν τα "σκασε μλκ γμ την μανα σου" και αλλα ομορφα ή να εχουν ενα Premade με τους ιδιους Champs αγνοωντας τι εχει αναγκη το Team..

Δεν λεω οτι πεφτεις σε αυτη την κατηγορια προς Θεου απλα ξεχναμε στην πορεια οτι ειναι ενα Game και 3000 elo να εχεις δεν θα σε παρουν στο Super Guild και θα κονομησεις 100.000€ σε tournaments,αν εισαι mid και φας ενα Dc απο τον τρομερο ISP σου και χασεις ενα Game (Ουψ -1 win στο Ratio θες δουλεια).

Btw 6 games χτες 4vs5 και 3vs5 σε ολα και καραfeedaρισμενος που ημουν οι αλλοι 3ς εκαναν surr και παρε το loss,θελω δουλεια μαλλον.

Δημοσ.

Eπαιξα χθες trynda mid απεναντι σε kata...τελικο σκορ μου? 27/3. ...:P

Ειχα ακουσε οτι μπορει να σταθει mid αλλα δεν το πιστευα. Μπορει απεναντι σε αλλα μαγακια?

Δημοσ.

Ο kah ειναι πολύ κάλος solo top. τα μανιτάρια του teemo τα αποφεύγεις μωρέ λίγο πολύ ξέρεις που θα τα βάλει και εάν το support σου παίρνει vision wards τοτε πανε τα μανιτάρια :devil: . Παίδες αυτο το παιχνιδάκι ειναι ομαδικό και δεν μπορεί να στηριχτεί μονο σε ένα παίχτη ούτε ένας μπορεί να τους σκοτώσει όλους. Αυτο μάλλον το έχετε δει σε κανα normal game που οι αντίπαλη καραfeedaroun και εκει κάνεις και ενα penta μονος σου. Αυτο που θέλω να πω ειναι πως για αυτο το λογο αυτο το παιχνιδι εχει 5 βασικους χαρακτήρες , solo top , jungler , ap carry , support , ad carry . Εαν καποιος απο αυτους δεν κανει αυτα που πρεπει να κανει , δηλαδη τ ο support να μην παιρνει wards οποτε δεν θα εχεις map control ή να παιρνει τα cs το farm δηλαδη του ad carry ή να παίρνει τα kills , το ad carry να μην παιρνει last hit στα cs ετσι δεν θα φρμαρει και δεν βγαζει αντικείμενα , το tank δεν χώνεται πρωτος στην μαχη αλλα καθετε πισω πισω και φυσικά χάνετε το tf , το ap carry και αυτο δεν φαρμαρει και δεν κανει σωστα focus , και ο jungler που δεν κανει καθολου gangs και αφήνει στην μοιρα του το top και bot . Ενα απο αυτα να γινει κα εχει χαθεί το game ;) . Και με κάποιον τρόπο πρέπει η riot να βρει μια μεθοδο οπου θα γίνονται ban οι trollers . Δεν είναι σωστο να χάνεις elo επειδη ο άλλος εχει προβλήματα….

-Zed-

Δημοσ.

Που κολλαει το ποσο καλα ξερεις εναν champ με το ratio στα normals?Και μαλιστα με απιστευτα σκορ?

Makes sense

Κολαει,πολυ δυσκολο να χασεις ενα παιχνιδι οταν εισαι πχ στο mid ,με 5-0 στο 10λεπτο[μιλαμε παντα για νορμαλ].Δυστηχως τα νορμαλ ειναι τραγικα ευκολα.Ο guardmanbob [η οπως τον λενε],παιζει λιγα νορμαλ αποτι εχω δει,γενικα streamαρουν ranked οι περισστεροι.Εγω τωρα ειμαι στα +70+80 νικες,στα νορμαλ και περιπου +50 στα ρανκ,απλα τα νορμαλ ειναι τραγικα ευκολα[Δεν θα με παραξενευε καποιος να εχει +200 νικες παραπανω απο ηττες],καθως οι περισστεορι κανουν troll picks ,οποτε αν παρεις εναν παικτη που τον ξερεις πολυ καλα κανεις για πλακα πολυ γρηγορα απιστευτα σκορ και κανεις carry

Makes sense

Οσα καθυστερια και να εχεις,δεν γινετε σο ολα τα παιχνιδια να ειναι καθυστερια.Αντε σε 3 στα 10 να εχεις τρολλς.Και παλι τα νορμαλ ειναι πολυ ευκολα,το θεμα ειναι να εχεις εναν καλο champ που να κανει καλο carry στα early late game[riven,irelia,trynda κτλ,οπως φυσκικα και ad carry]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα ενα Game πριν λιγο με το 2nd Account μου που ανεβαζα εναν φιλαρακο μιας και οταν τον βαζω με 30αρηδες βλαστημαει :).

Εψαξα την λιστα και βρηκα εναν πατριωτη αντε του λεω παμε μια να παιξουμε να δω τι εμαθες.

Σημειωση παιζει Jax αποκλειστικα.

Τραγικος.

Σε ενα τετοιο Game με 4vs5 και υπερfeeder να ειμαι First target απο ολους πιστευω καλα ειναι τα Deaths μου :/ ο Try ελειψε κανενα 15λεπτο στο τελος.(Το game κρατησε 1 ωρα)

Θελω practice μαλλον

Btw ολα τα Deaths εγιναν στο Mid Late Game σε teamfights και ως First Target και 0 CC εριχνα τον Teemo και την Lux τους ενω τα Retards βαρουσαν τον Signed και bye bye...εννοειται 1vs1 τους ειχα ολους και πολλες φορες 2vs1.

XXXb8.jpg

Επεξ/σία από Sotosgl
Δημοσ.

Στο τελος αλλαζα Items σαν τρελος μιας και περναμε τον Ace στο Inhibitor τους και πηγαιναν ολοι BARON!!!!!!!

Δεν ειναι αυτο το setup μου προς Θεου αλλα απο το παμε να διαλυσουμε την βαση τους σε 5 secs στο Def μονος μου χωρις Turret στο Base πουλαγα και επαιρνα οτι μπορουσα για να κρατησω παραπανω και maxarα το AS με την καθε ευκαιρια μιας και τους εριχνα σε περιπου 2 seconds τους Squishy ενω μανιταρι με Freeze και τρεξιμο για τα Tanks.

Αλλο σχολιο genius;Απο Gold βλεπεις δεν ειχα problem αλλα δες το enemy composition και το δικο μου.

Δημοσ.

To ghost θεωρω οτι ειναι περιττο εφ'οσον εχεις το W.

Ασχετα με το συγκεκριμενο game που εβαλες τα παντα ολα για να κρατησεις οπως λες,

εγω τον teemo τον παιζω με Dorans Blade, Wits End, Frozen Mallet, Madred's, GA και πολλες φορες Malady.

Μου αρεσει πολυ η ιδεα του να εχει AS 2+ .

Δημοσ.

Κοιτα μου αρεσει πολυ το Backdoor αν ολα τα αλλα αποτυχουν,μιας και πολλες φορες επικρατει ενα χαος με τους All miders απο το 20λεπτο και βρισκω ευκαιρια να σπρωξω αγρια.

Ο συνδιασμος Ghost+W ειναι απιστευτος (και με ενα point για 35% sprint σε συνδιασμο με το μανιταρι) 5 ατομα να με κυνηγανε απο το base τους μεχρι το δικο μου και slow να μου κανουν καποια στιγμη κλπ απλα χανουν τον καιρο τους.

To heal το εχω καθαρα για να κανω Grief τους βλακες που με κυνηγανε στο Turret early για ενα easy kill σκαω το Heal και ξενερωνουν την ζωη τους και ψοφανε και λιγο Team Help στα ζορια δεν βλαπτει.

AS Τελικιαζω συνηθως 2.5 σε συνδιασμο με Ionic Proc,Dark Malady,Malady μου δινουν ενα Edge που ουτε τα 900Hp του Mallet δεν εχει.

To Madreds δεν μου καθοταν απο την αρχη γαμωτο στα χαρτια ακουγεται τουμπανο καλο χρυσο 4% του Hp αλλα τα ωφελη σε Damage αλλων φθηνοτερων Items δεν τα εχει ειδικα για τον Squishy Teemo

Πραγματικα ειχα απελπιστει ομως σε αυτο το Game το GA ειναι ενα Joke ερχοταν o Hec να με ριξει τον εριχνα/GA εριχνα ενα μανιταρι πανω απο το πτωμα του και σε 2 seconds τα 750hp παλι στο 0 (Pro Item) και Flash που εκανε παπαρια.

Δημοσ.

Επαιξα ενα Game πριν λιγο με το 2nd Account μου που ανεβαζα εναν φιλαρακο μιας και οταν τον βαζω με 30αρηδες βλαστημαει :).

Εψαξα την λιστα και βρηκα εναν πατριωτη αντε του λεω παμε μια να παιξουμε να δω τι εμαθες.

Σημειωση παιζει Jax αποκλειστικα.

Τραγικος.

Σε ενα τετοιο Game με 4vs5 και υπερfeeder να ειμαι First target απο ολους πιστευω καλα ειναι τα Deaths μου :/ ο Try ελειψε κανενα 15λεπτο στο τελος.(Το game κρατησε 1 ωρα)

Θελω practice μαλλον

Btw ολα τα Deaths εγιναν στο Mid Late Game σε teamfights και ως First Target και 0 CC εριχνα τον Teemo και την Lux τους ενω τα Retards βαρουσαν τον Signed και bye bye...εννοειται 1vs1 τους ειχα ολους και πολλες φορες 2vs1.

XXXb8.jpg

χωρις τανκ δεν γινεται,εννοω μονο τανκ items και αντε 1 για dmg.

Δημοσ.

I know αλλα εψαχνα να βρω μια ισοροπια αναμεσα σε Def και Attack μιας και αμολαγαν τα γιδια αριστερα και δεξια ψοφαγαν στο Def και εμενα μονος να κραταω την γραμμη για 40 seconds μεχρι να κανουν Spawn ξανα.

Εμετικο game και οταν βλεπεις Ace και δεν σπρωχνουν οκ εκει μαλλον εφυγε και ο Try

Δημοσ.

Κοιτα μου αρεσει πολυ το Backdoor αν ολα τα αλλα αποτυχουν,μιας και πολλες φορες επικρατει ενα χαος με τους All miders απο το 20λεπτο και βρισκω ευκαιρια να σπρωξω αγρια.

Ο συνδιασμος Ghost+W ειναι απιστευτος (και με ενα point για 35% sprint σε συνδιασμο με το μανιταρι) 5 ατομα να με κυνηγανε απο το base τους μεχρι το δικο μου και slow να μου κανουν καποια στιγμη κλπ απλα χανουν τον καιρο τους.

To heal το εχω καθαρα για να κανω Grief τους βλακες που με κυνηγανε στο Turret early για ενα easy kill σκαω το Heal και ξενερωνουν την ζωη τους και ψοφανε και λιγο Team Help στα ζορια δεν βλαπτει.

AS Τελικιαζω συνηθως 2.5 σε συνδιασμο με Ionic Proc,Dark Malady,Malady μου δινουν ενα Edge που ουτε τα 900Hp του Mallet δεν εχει.

To Madreds δεν μου καθοταν απο την αρχη γαμωτο στα χαρτια ακουγεται τουμπανο καλο χρυσο 4% του Hp αλλα τα ωφελη σε Damage αλλων φθηνοτερων Items δεν τα εχει ειδικα για τον Squishy Teemo

Πραγματικα ειχα απελπιστει ομως σε αυτο το Game το GA ειναι ενα Joke ερχοταν o Hec να με ριξει τον εριχνα/GA εριχνα ενα μανιταρι πανω απο το πτωμα του και σε 2 seconds τα 750hp παλι στο 0 (Pro Item) και Flash που εκανε παπαρια.

Τι να σου πω, διαφωνω σε μερικα πραγματα.

Δεν θα εβαζα το ghost στην θεση του flash.

Επιμενω, με το W, το mov slow του frozen mallet και τα μανιταρια γλυτωνεις μια χαρα.

Το Dark Malady ειναι new item ή δικια σου εμπνευση?

Με το Phage, το Bow και το null εχεις αρκετο hp και dmg για αρχη.

Και γενικα, με το build που σου προτεινα, γινεσαι αρκετα tanky dps.

Μην βασιστεις στο game που ανεφερες παραπανω, γιατι ειναι κατω απο 30lvl

και δεν θα βγαλεις ακρη.

Οτινανικο φαινεται, για να μην σχολιασω το cs για 60+min game.

Oσο αναφορα το Heal, αν οντως το παιρνεις για αυτον το λογο, gg TSM.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...