kuzko21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 ωραια πρωτο ζαχαριελ , το τριτο κλασικο ranked....ειστε στο τοσο και την βλεπουμ ολοι ραμπ επειδη εχουν 2-3 kills παραπανω και βουτανε παντου σολο. τωρα για τον rengar και τον μαθαμα και τον εχουμε ευκολα...απλα δεν ξερουν αν τον παιζουν και αυτο δεν ισχυει μονο για τον rengar αλλα για ολους τους champs...ευκολα δεν εχεις κανενα champ εκτος εαν ο αλλος δεν κατεχει τα βασικα...
Sotosgl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μα οσο καλα και να το ξερουν με τον Teemo τουλαχιστον ειναι θεμα προετοιμασιας και map awareness και αορατος να σου ερθει και να νιωθει και να τον εχουν feedaρει απιστευτα οι αλλοι αν ακους το μανιταρι να σκαει τρεχεις tower,θελει να κανει dive;Προχωρας λιγο πισω στο αλλο μανιταρι που εχει βαλει για τους divers και τελος βλεπεις οτι δεν νιωθει απο το Turret και θα την βγαλει αφου θα σε φαει;Flash μπροστα απο το Turret στο μανιταρι που εχεις στα bushes αμολας και ενα στα ποδια σου και τελος. Πριν λιγο επαιζα ενα game και ο Shaco τους ειχε 21 kills και ολο του το Team 9 συνολο.ε δεν νιωθουν ολοι το ιδιο και αν βλεπεις οτι ο τυπος σκοτωνει 4 πριν πεσει τον γραφεις και κανεις Focus αλλου klain. Οπως τωρα σε Game εγω με Kha zix και ενας φιλος με teemo top,Regnar με Olaf Bot σπαστηκε που δεν προλαβε τον δικο μου και μου τα ζαλιζε απο την αρχη του Game,τρωνε Dc οι 2 που ηταν bot μπαινουν στην βαση αφου τα ζωα τους δεν ενιωθαν μαζεψαν το Gold του αιωνα εγω με τον teemo να τραβαω τα μαλλια μου γιατι χρησιμοποιουσε runes και masteries του Pantheon και να παλευω με νυχια και με δοντια να παρω ενα Item να ανεβασω Hp αφου ουτε για jungle δεν μπορουσα να παω. Οπως και στην Dota ο καθε ηρωας εχει τον αντιηρωα του,δεν μπορω εγω να τους διαλυσω ολους πχ με τον Teemo και δεν ειναι θεμα noobias ή οτιδηποτε ειναι τοσα πολλα τα Combos που φτιαχνει ο αλλος τον ηρωα του ειναι ο συνδιασμος που θα κατσει κλπ κλπ γιαυτο τραβαω τα μαλλια μου οταν ακουω "omg τι items ειναι αυτα ρε lol" επειδη ειδαν ενα AP build σε ενα site και νομιζουν οτι ολα τα Team ειναι ιδια,αν ειναι ετσι να αφαιρεσουν τα Armors Resists κλπ και να παιζουμε ολοι Tank/Dps. Αν παιζεις Regnar και στον εθιξα τι να πω...;Ειναι Op σιγουρα αλλα δεν ειναι bug,να μου πεις Evelynn AP που και 900Mr να εχεις σε ριχνει μονοχιτο ε οκ εκει αλλαζουν τα πραγματα.
Luxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Θα βγει αλλος champion ή αυτος ηταν ο τελευταιος;
kuzko21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 γιατι να ειναι ο τελευταιος...? @Sotos , γουελ παιζω rengar με την ιδια συχνοτητα που παιζω και τους αλλους champs με τη διαφορα οτι επειδη το Jungling δεν το κατεχω πολυ, με τον rengar μου ειναι πολυ πιο ευκολο να φαρμαρω και να κανω gank λογω stealth. στην ερωτηση για τον εαν μου το εθιξες , τι να πω....εαν μου το εθιγες δλδ θα αλλαζε κατι? τωρα για την ολη στρατιγικη με teemo που ανεφερες...προφανως υπαρχουν counters στο game αλλα παρολαυτα μονο σε μεγαλα elo φαινονται τα skills στα counter και πολυ λιγοτερο στα Normal games....με την ιδια λογικη κανενας teemo στο top δε θα επρεπε να παιρνει lane απο εναν gp πχ... δε μπορω να βλεπω game που το top εχει 40 cs στο 20 και ειναι 3/5...
Sotosgl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Η αντιδραση σου ηταν πολυ υπερβολικη και ετρεξες για αμεσως για υπερασπιση "οι αλλοι ειναι noobaδες" δεν ξερεις τι λες. Οκ καταλαβαινω οτι μερικοι εχουν αδυναμιες σε συγκεκριμενους Champs και παω πασο ειναι σαν να εξηγεις στον Billdano γιατι το SG3 ειναι καλυτερο απο το iPhone4g. Και φυσικα δεν μιλαω μονο για normal επειδη αρχισα να ποσταρω εδω αργα και μαλλον θα σταματησω. HF
Zahariel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Kαθε φορα που καποιος παιζει AP Teemo ο Θεος σκοτωνει ενα γατακι. Μην το κανετε παιδια, λυπηθειτε το γατακι. 2
bele Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, και για μενα ενας hybrid teemo ειναι ανωτερος απο εναν ap ή ad γιατι εχει μεγαλυτερο sustain. Οσες φορες τον επαιξα ετσι ειχα τρελα σκορ. Φυσικα αυτο που θελει ο temmo ειναι να νιωθεις τα σημεια που πρεπει να βαλεις μανιταρια, να ανοιγεις το speed και σαν σωστο carry με καλο posisionig να τους πετσοκοβεις. Επισης rengar και kha' zix ειναι πολυ ομοια chars...ειναι το αντιστοιχο allien vs predator του lol γι' αυτο εχουν βαλει και το αντιστοιχο quest. H αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει κανεναν απο τους δυο εχω δει ομως παρα πολλα game σε stream. Aπoψη μου ειναι οτι ο kha εχει μεγαλυτερο mobility για μεγαλυτερο assassinate, αλλα ο rengar πιστευω ειναι πιο δυνατος σε 1v1 (με παρομοιο build και οι δυο) + το γεγονος οτι μπορει να δει τον kha αν ανοιξει ulti. Αληθεια παιδια τι γινεται με το πρωταθλημα; Εγω το αφησα στην νικη των TSM στη βορειο Αμερικη. Εγιναν οι αλλοι προκριματικοι; Αν δεν τελειωσαν εχουμε κανα προγραμμα για Live stream;
TheBetaMasters Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Επειδή παίζω Rengar μονο jungler, ειναι απο τους ποιο ωραίους χαρακτήρες για jungle. Τώρα κατάφερα χτες και ολοκλήρωσα το sidequest για το Head of Kha'Zix και εν τέλη γίνετε το εξής. Ο Rengar πρέπει να έχει αγοράσει το Bonetooth Necklace και να είναι lvl 16 επίσης και ο Kha'Zix πρέπει να είναι 16 lvl και να έχει κάνει όλα τα envolve για να ξεκινήσει το SideQuest . Έχω βάλει και μια φωτογραφία για το αντικείμενο αυτό. -Zed- Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2012 από TheBetaMasters
kuzko21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Η αντιδραση σου ηταν πολυ υπερβολικη και ετρεξες για αμεσως για υπερασπιση "οι αλλοι ειναι noobaδες" δεν ξερεις τι λες. Οκ καταλαβαινω οτι μερικοι εχουν αδυναμιες σε συγκεκριμενους Champs και παω πασο ειναι σαν να εξηγεις στον Billdano γιατι το SG3 ειναι καλυτερο απο το iPhone4g. Και φυσικα δεν μιλαω μονο για normal επειδη αρχισα να ποσταρω εδω αργα και μαλλον θα σταματησω. HF μαλλον εχουμε διαφορετικη αντιληψη περι του υπερβολικου. απο κει και περα ισως υπαρχουν 4-5 champs που προτιμω γενικα παρολαυτα ο rengar δεν ειναι μεσα σε αυτους μιας και οπως ειπα ειμαι αρκετα κακος jungler. αναφερθηκα γενικα στο σχολιασμο σου ''τον μαθαμε τον εχουμε ευκολα'' μιας και δεν ισχυει σε καμια περιπτωση... παραδειγμα , σε ranked 1300 elo , με τον Jungler μας afk (Sigh) πηραμε το game sto 35 4vs5 και στο αντιπαλο team ειχαμε rengar darius morgana soraka ezreal...ποιος μας κουβαλησε? η annie που βιασε το Mid και εκανε gank το συμπαν...3 tf ειχαμε και με ulti sona+vlad+annie ειχαμε χρεωσει( ) ολο το hp τους...γιατι? γιατι απλα δεν τους εκοβε. οχι γιατι ειμασταν καλυτεροι.
Sotosgl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπον κοιτα το ζουμι ποιο ειναι για να μην παρεξηγουμαι. Ο Regnar ειναι εξω αρκετο καιρο σωστα;Ξερεις ήδη πως τα τον κανεις Counter και πως να τον αχρηστεψεις τελειως αφου βασιζεται στο Gank.Εκει στεκομαι και λεω τον εχουμε και ευκολα (γιατι οταν τωρα μου εσκασε Regnar χωρις MR και μεχρι να ερθει ειχε φυγει το 90% του Hp του) ισχυει ή δεν ισχυει αυτο που λεω μεχρι τωρα; Σε τοσα Games που εχω παιξει ακομα να δω εναν Regnar να κανει την διαφορα οπως εχω δει σε Annie καλη ωρα Shaco Amumu κλπ.(Αυτα τα Guides εχουν καψει κοσμο ) Ψεματα ενα ειχε τρελαθει να κανει gank bot lane κατι Squishy ζωακια με <1000hp 0 runes που πηγαιναν αμεριμνα στα χορτα 5 6 φορες μεχρι να νιωσουν. Ο Kha Zix εχει βγει λιγοτερο απο εβδομαδα (αν δεν επαιζες PTS PTR ) και οσο και να το κανεις υπαρχει μια συγχυση για το τι κανει πως το κανει και τι στον διαολο ειναι αυτη η κατσαριδα. Τον πηρα τον επαιξα εκλαψα τα λεφτα μου και συνεχισα να παιζω αυτους που γουσταρω και εγω προτιμω Regnar στην τελικη αλλα αυτο που εχω δει ειναι οτι οι περισσοτεροι που μιλαω in game και στα Forums εχουν τρελο ερωτα με τον βρωμολυκο. Πανδημια ειναι αυτο με τους Leavers σε Ranked και Normal; Ελεος και εγω τωρα που παιζω,ενα game 5vs5 ή με σωστο Team δεν εχω παιξει... Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2012 από Sotosgl
Tobajara Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Και το trollάρισμα συνεχίζεται. Επειδή συνεχίζω να μαζεύω IP για να αγοράσω τους χαρακτήρες που θέλω για ranked, βάζω στόχους στο normal. Έφτασα μετά από καιρό τις +10 νίκες (ρεκόρ +17) παίζοντας σχεδόν αποκλειστικά με Cho'Gath, και βρήκα στο ενδιάμεσο τρόπο να αντιμετωπίζω Darius solo top. Διπλό Doran's shield όσο πιο γρήγορα γίνεται με armor boots (αν και ανάλογα με την υπόλοιπη ομάδα ίσως προτιμήσω MR boots) και αν λωρίδα προβλέπεται να διαρκέσει πολύ παίρνω και Doran's Ring. Ακούγεται ό,τι να'ναι, ΕΙΝΑΙ ό,τι να'ναι, αλλά δουλεύει. Το μειονέκτημα είναι πως προφανώς καθυστερεί το πρώτο μεγάλο αντικείμενο, αλλά μπορεί να ισοφαριστεί με το τρομερό farming potential του Cho. Όταν μάθω το ίδιο καλά και την Irelia θα είμαι σε καλό επίπεδο...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Και το trollάρισμα συνεχίζεται. Επειδή συνεχίζω να μαζεύω IP για να αγοράσω τους χαρακτήρες που θέλω για ranked, βάζω στόχους στο normal. Έφτασα μετά από καιρό τις +10 νίκες (ρεκόρ +17) παίζοντας σχεδόν αποκλειστικά με Cho'Gath, και βρήκα στο ενδιάμεσο τρόπο να αντιμετωπίζω Darius solo top. Διπλό Doran's shield όσο πιο γρήγορα γίνεται με armor boots (αν και ανάλογα με την υπόλοιπη ομάδα ίσως προτιμήσω MR boots) και αν λωρίδα προβλέπεται να διαρκέσει πολύ παίρνω και Doran's Ring. Ακούγεται ό,τι να'ναι, ΕΙΝΑΙ ό,τι να'ναι, αλλά δουλεύει. Το μειονέκτημα είναι πως προφανώς καθυστερεί το πρώτο μεγάλο αντικείμενο, αλλά μπορεί να ισοφαριστεί με το τρομερό farming potential του Cho. Όταν μάθω το ίδιο καλά και την Irelia θα είμαι σε καλό επίπεδο... Me +17 νικες στα νορμαλ μαλλον θες δουλεια ακομα,σιγουρα δεν τον εχεις μαθει πολυ καλα τον παικτη σου. ΓΙα εμενα ξερεις εναν παικτη παρα πολυ καλα,αν στα νορμαλ στα 3/4 των παιχνιδιων κανεις απιστευτα σκορ.
TheBetaMasters Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 μαλλον εχουμε διαφορετικη αντιληψη περι του υπερβολικου. απο κει και περα ισως υπαρχουν 4-5 champs που προτιμω γενικα παρολαυτα ο rengar δεν ειναι μεσα σε αυτους μιας και οπως ειπα ειμαι αρκετα κακος jungler. αναφερθηκα γενικα στο σχολιασμο σου ''τον μαθαμε τον εχουμε ευκολα'' μιας και δεν ισχυει σε καμια περιπτωση... παραδειγμα , σε ranked 1300 elo , με τον Jungler μας afk (Sigh) πηραμε το game sto 35 4vs5 και στο αντιπαλο team ειχαμε rengar darius morgana soraka ezreal...ποιος μας κουβαλησε? η annie που βιασε το Mid και εκανε gank το συμπαν...3 tf ειχαμε και με ulti sona+vlad+annie ειχαμε χρεωσει( ) ολο το hp τους...γιατι? γιατι απλα δεν τους εκοβε. οχι γιατι ειμασταν καλυτεροι. Καταρχήν πως είναι κακός jungler αφού όλο το passive του βασίζεται στο junlge και επίσης πως είναι κακός jungler αφου μπορεί όταν πάει 6 lvl να προσπεράσει τα wards( επίσης τα μανιτάρια του teemo πολύ εύκολα μπορεί να τα βλέπει εάν πάρει ενα ματάκι ) και να είναι διπλά στον αντίπαλο χωρίς να τον έχουν πάρει χαμπάρι. Εγω πιστεύω είναι από τους top junglers εάν τον παίζεις σωστά και ξέρεις που και ποτέ να χωθείς, κάνει απίστευτα πράγματα. Καλά εγώ τις προάλλες έπαιξα ranked και είχαμε ashe solo top!!!!!!!!( και απέναντι είχε jax!!!!! ) και το πήραμε ( η riot μου εδωσε +11 elo ενώ οταν έχασα ενα game που δεν είχαμε troll pick έχασα -14.... { επίσης σε ενα άλλο game μου έδωσε μονο +7!!!!!! εαν ξέρει κάποιος πως δίνονται αυτοί οι βαθμοί να μας πει καλο θα ηταν .} ) -Zed-
Sotosgl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε συ Zed λεει οτι αυτος ειναι κακος Jungler (Δεν ξερει να τον παιζει) οχι οτι γενικα ο Regnar ειναι χαλια Ματακι ξεματακι αν του εχεις κλεισει τους διαδρομους δεν παει πουθενα εκτος αν γουσταρει να το φαει στην μαπα επιτηδες για να ορμηξει για το kill και εμενα με πιανουν κατι τετοια αυτοκτονικα ωρες ωρες (αλλωστε game ειναι δεν μπορω να κλαιει ο αλλος για KS ή για το Score του.) Αν ηταν ετσι που σχεδον σε καθε Game ειμαι Top Dps και εχω πχ 7 kills επειδη δεν εχω το burst για να κλεψω θα το ειχα παρατησει και θα επαιζα Farmvile 2. Ακομα δεν εχω ενθουσιαστει με την κατσαριδα γαμωτο (Kha Zix) και Jungler τον επαιξα και σε Lane να ξελαμπικαρω με Flat Damage Runes Allacrity και Armor Pen αλλα δεν.. Στο Gameplay μου πιο πολυ ταιριαζει WW ή Regnar
Προτεινόμενες αναρτήσεις